Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבת החלטנו אני וחברה שלי לטוס לאיטליה לסוף שבוע ארוך רביעי עד ראשון כולל, יש כאן אולי

מישהו שיכול להמליץ לי על יעד באיטליה? ונציה סצילה רומא וכ"ו עקב חוסר בזמן שם הייית רוצה המלצה על עיר ספציפית שהכי מומלץ לבקר שם... מה ההמלצות שלכם? אותנו פחות מעניין מוזיאונים אלה יותר האוכלוסיה והחיי יום יום שם...

תודה לעוזרים!

פורסם

אני וחבר עשינו סיבוב בצפון מערב איטליה על החוף

יש שם איזור של כפרי דייגים מצטער שאני לא זוכר שמות

5 כפרים כאלו , פסטורלים בין מצוקים

נהדר

ומומלץ בחום

:wink:
פורסם

חתיכת שאלה הבאת פה.

באיטליה תמצא בכל מקום לראות מקומות מדהימים.

בדרום יש את נאפולי, אמלפי, קאפרי ומונטה סולרו.

במרכז יש את רומא, שבכיף אפשר להעביר שם כמה ימים טובים מבלי לצאת ממנה.

בצפון יש את ונציה, גארדה, קומו, פיזה, פירנצה וכמובן חבל טוסקנה המהמם. בנוסף, כחובב הגה, עליך לדעת שגם הערים מילאנו, טורינו וכמובן גם מראנלו נמצאות שם :-)

מה מכל אלה עדיף? כנראה שכולם גם יחד. הבעיה היא שאתה בא רק לסופ"ש, לכן הייתי מציע לך להתמקד באחת מהערים הגדולות, קרי: רומא, פירנצה, נאפולי או מילאנו. כשאתם שם, פרגנו לעצמכם איזה יום-יומיים עם רכב שכור וצאו לתור את הסביבה. הנאה מובטחת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני וחבר עשינו סיבוב בצפון מערב איטליה על החוף

יש שם איזור של כפרי דייגים מצטער שאני לא זוכר שמות

5 כפרים כאלו , פסטורלים בין מצוקים

נהדר

ומומלץ בחום

cinque terre ?

פורסם

בעיקרון פחות מעניין אותנו הערים הגדולות אלה יותר הכפרים שהכל ירוק מסביב עם האווירה האיטלקית.. אני מאמין שזה בטוסקנה לא?

פורסם

אבל, השוק בפירנצה הוא מקום מהמם, ופירנצה בכלל מאוד רומנטית ומיוחדת. נכון, יש שם גם מוזיאונים (כולל מוזיאון המדע המגניב ביותר), אבל גם נהר וגשרים, ובעיקר כיכרות מהממות.

מצד שני, כדי להגיע לפירנצה צריך רכבת ממילאנו או מרומא, וזה לוקח לך זמן מסך השהות הלא קצרה שלכם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם אכן תחליטו על פירנצה, נסה לברר על טיסות לורונה, יותר זול ויותר קרוב!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

במקרה יצא לי לעשות את הדרך מסאן רמו לטורינו לפני יומיים, להלן כמה דגשים טריים מהשטח:

קחו בחשבון שבימים אלה די חם שם (27-35 מעלות), והשמש שוקעת בסביבות 20:30-21:00.

המלצתי לפיכך היא לקחת רכב ולא להסתובב יותר מדי ברגל. נסיעה בהרים יכולה להקל על החום,

בעיקר אם מתמקדים באזור של האלפים, לאורך הגבול עם צרפת. (עקב הגובה הרב, הטמפרטורות

שם נמוכות יחסית).

עניין נוסף שכדאי לקחת בחשבון הוא כבישי אגרה. בהתאם לתוואי המסלול, צפו הוצאה של 5-20 יורו

ביום במעברים בין הערים הגדולות. ניתן בד"כ להמנע מכך ע"י נסיעה בכבישים ההרריים, אבל נסיעה

כזאת מעייפת מאד ומפסיקה להיות כיפית בערך אחרי השעה הרביעית. מבחינת הנוסע, נסיעה ארוכה

בדרכים אלה יכולה לגרום לאובדן ארוחת הבוקר.

אם לחברה שלך יש רשיון והיא יודעת לנהוג על גיר ידני, צרפו אותה לביטוח של הרכב השכור. כאמור,

נהיגה בדרכים האלה (ואני נזהר לא להשתמש במילה "כבישים") יכולה להיות מייגעת מאד לשניכם.

במידה והמסלול אכן יעבור בהרים, הקפידו לא להיכנס לשם עם פחות מרבע מיכל סולר או חצי מיכל

בנזין. במקומות האלה (במיוחד באלפים) אפילו ה-GPS נוטה להתבלבל, ולא בכל מקום יש קליטה

של טלפון סלולרי. מדובר באזורים מיושבים, ואפשר לצאת מכל מצב בסופו של דבר, אבל אין צורך

להוסיף עצבים מיותרים בגלל מיכל דלק שהולך ומתרוקן (הנסיעה בזווית משבשת את קריאת המד

ונותנת לפעמים חיווי לא מדוייק על כמות הדלק במיכל).

הכינו תדפיס מדוייק של המסלול, ושננו את סדר המקומות שאתם הולכים לבקר בהם. עונת התיירות

בעיצומה והשוטרים האיטלקים אורבים בכל מסוף גבול ומעבר אגרה ומבצעים סריקות רנדומליות. היו

מוכנים לחיפוש ברכב, החזיקו את כל המטען בתיקים סגורים, ללא חפצים מפוזרים. במידה ורשויות

החוק המקומיות ירצו לעצור אתכם, יתכן ותתבקשו להוציא את הדברים מהרכב ולתת לכלבים לעשות

סיבוב בתא הנוסעים והמטען. אל תתרגשו, הציגו את המסמכים ואת תדפיס הנסיעה והמתינו בשקט,

כל הסיפור אמור לקחת כ-10 דקות.

אם תרצו המלצה למלון טוב בטורינו, או אם יש שאלות נוספות - אשמח לסייע כמיטב יכולתי.

בהצלחה. 8)

• תוכן חדש...