Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כתבתי את זה בשרשור אחר בפורום ואין לי כוח לחפש את זה.

צמיגיית בזק ליד תחנת דלק דור באזור האצטדיון ק. חיים, יכול להביא T1R, הטלפון שלו 052-8260365

לא זוכר את שמו.

עוד אחד שניתן להשיג אצלו T1R (בזמנו הזמנתי אצלו והגיע יום אחרי, בסוף ירדתי מהעניין) נקרא "צפלר צמיגים" ממוקם ליד מוסך הפחחים ופאב ג'פטו - צומת עופר כביש IPC אזה"ת ק. חיים.

שניהם הציעו לי 340 לצמיג.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
אני יכול להשיג לך סט במידה 205.50.16 במיידי. טרי טרי. ובמחיר שווה לכל כיס.

T1R

דבר איתי. אני מהמרכז. תאלץ להגיע לכאן.

205/45/16 (83W), יש?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מה דעתכם על צמיגי GOOD-YEAR דגם אקסלנס או F1?:roll:

האקסנלס פחות טובים, ה F1 טובים אבל יקרים מאוד ללא סיבה. חוץ מזה שלאחרונה אייכות הצמיגים ירדה ויש מספר לקוחות המתלוננים על בעיות וגולות שמופיעים בצמיגים.

פורסם
בכל המידות והגדלים?

לפני שבועות בודדים הרכבתי על הרכב שלי ולא היתה בעיה של זמינות. יום-יומיים המתנה לכל היותר.

אכן יש כרגע בעית מלאי של TOYO אבל יש משלוח שנכנס לארץ ובשבועיים הקרובים יהיה אפשר להשיג אותם במרבית המידות.

הנושא בורר מול מס' פנצ'ריות ומול היבואן.

הייתי היום באוטולוקס - יבואני טויו. צריך להגיע משלוח כל יום ובו צמיגים טריים. שבוע הבא אני מקווה לקבל את רשימת הדגמים הצפויים להגיע ולתת לאנשים פה תאריכים מדוייקים.

כרגע אין מלאי, היה כמה בודדים אבל ממש ממש לא טריים

גם אני ביררתי מול היבואן ומול כמה פאנצ'ריות, אף אחד לא יודע מתי ייכנס משלוח בדיוק, כל שבוע כמעט נאמר לי ששבוע הבא יהיה, כך שאני מקווה שאכן כמו שאתם אומרים זה באמת יקרה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

הייתי אצל היבואן ולמעשה אני יכול לומר בגאווה שאני המנהל החדש של מותג טויו ישראל.

הדבר הראשון שעשיתי היה ברור על הצמיגים הספורטיביים יותר של טויו, זמני הגעה, הזמנות וכן הלאה.

המידה הספציפית - 205-50-16 אמורה להגיע בשבוע הקרוב - למען הדיוק, האונייה עוגנת היום ובימים הקרובים צפוי השיחרור.

תהנה ואם יש בעיות - אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי...

פורסם

ואללה יפה עכשיו אנחנו יכולים לפנות אליך ישירות בקשר לטויו, אבל בתור מנהל האם אתה באמת ממליץ עליהם?

תודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

תראה, המלצתי על צמיגי טויו הרבה לפני שעבדתי שם וזה אחרי ניסיון אישי בגימקנות (כולל הרבה גמרים ופודיום)

אני בהחלט אשתדל להיות כמה שיותר נאמן למה שאני חושב ולא לנסות למכור על עיוור. שם לב שאף פעם לא ניסיתי להמליץ על צמיגי הטויו הפשוטים יותר כמו הטויו TPT, בגלל שאני לא חושב שהם מתאימים ליושבי פורום זה - המורכב מאנשים שיש להם דרישות גבוהות מהצמיגים שלהם.

ובכל אופן אני יכול להצהיר שכל מי שירצה צמיגי טויו מהפורום יוכל לפנות אלי בהודעה ולקבל את השרות הטוב ביותר :-9

לילה טוב

ניב

• תוכן חדש...