Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האמפריזה שלי חייבת צמיגים חדשים אז הטלבתי בין כמה דגמים, ויש לי שתי אופציות אחרונות TOYO T1R או MAXXIS VECTRA MA-Z1, אז רציתי חוות דעת על שניהם והמלצות מה יותר טוב ומה יותר עמיד בחום ומחזיק יותר זמן והכי חשוב שיהיה דביק לכביש. ואם יש מחירים ואיפה אפשר להשיג אותם בצפון?

המידה היא 205/50R16 עכשיו יש לי ברידגסטון פוטנזה גי3, 87V .

ממתין לתשובות תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

אין כרגע T1R במלאי בכל הארץ, חיפשתי נואשות זוג בשבועיים האחרונים, פשוט אין, זה דיי סוגר לך את ההתלבטות

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

שבוע שעבר הרכבנו MA-Z1 על הגולף

במידה 205/55/16.

עדיין מוקדם לתת עליהם חוות דעת, אבל כבר עכשיו אני יכול להגיד שהם נותנים תמורה טובה לכסף.

תוכל להשיג אותם בפנצ'ריית ביטון בעפולה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
אין כרגע T1R במלאי בכל הארץ, חיפשתי נואשות זוג בשבועיים האחרונים, פשוט אין, זה דיי סוגר לך את ההתלבטות

בכל המידות והגדלים?

לפני שבועות בודדים הרכבתי על הרכב שלי ולא היתה בעיה של זמינות. יום-יומיים המתנה לכל היותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אכן יש כרגע בעית מלאי של TOYO אבל יש משלוח שנכנס לארץ ובשבועיים הקרובים יהיה אפשר להשיג אותם במרבית המידות.

הנושא בורר מול מס' פנצ'ריות ומול היבואן.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם
ויש לי שתי אופציות אחרונות TOYO T1R או MAXXIS VECTRA MA-Z1, אז רציתי חוות דעת על שניהם והמלצות מה יותר טוב ומה יותר עמיד בחום ומחזיק יותר זמן והכי חשוב שיהיה דביק לכביש. ואם יש מחירים ואיפה אפשר להשיג אותם בצפון?

לפני חודשיים הרכבתי T1R במידה הזאת (הרכב זהה). לא יכול להגיד עד כמה פנטסטי כי לרכב התנהגות די ספציפית והוא מכויל די רך. עושים את העבודה - כן, נשחקים מהר - כן. רמת שחיקה גבוהה מאוד, הם מאוד רכים ואחרי נסיעות אגרסיביות במובן מסוים אני מוריד מהם "שיערות" של גומי.

האופציות הזמינות והקלות ביותר במידה הזאת (וזה קשה, תתפלא!) בארץ הן:

DUNLOP DIREZZA Z101

CONTINENTAL CONTIPREMIUMCONTACT2

FALKEN ZIEX913

ה-MAXXIS אינני מכיר בתור נסיון, אך אני משאר כי הם תוצרת סין, והייתי פוסל אותם. ה-CONTI צרפתיים ובעלי סולייה אסימטרית במחיר של כ-2100-2200 שקל. FALKEN תוצרת תאיוון (או תאילנד) סוליה מכוונת והמחיר כ-1900 שקל. DUNLOP עולים כ- 2400-2500 שקל לפי דעתי ללא הצדקה. TOYO יפניים והכי זולים, כ-1800 שקל.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
הייתי שמח מאוד לקבל את הצמיגים הקודמים למטרות דריפט...

יש לי רבעייה של MICHELIN PILOT PRIMACY בנות 3 שנים שחוקים 1/2 ו-2/3 ודי יבשים (לא שיהיה לך אכפת). כתוב אליי לפרטי, אם אתה רוצה.

פורסם

בן

הייתי היום באוטולוקס - יבואני טויו. צריך להגיע משלוח כל יום ובו צמיגים טריים. שבוע הבא אני מקווה לקבל את רשימת הדגמים הצפויים להגיע ולתת לאנשים פה תאריכים מדוייקים.

פורסם

אני יכול להשיג לך סט במידה 205.50.16 במיידי. טרי טרי. ובמחיר שווה לכל כיס.

T1R

דבר איתי. אני מהמרכז. תאלץ להגיע לכאן.

פורסם

אני מציע שנדון רק על צמיגים שניתן להשיג בחיים ריאליים, לא בעולם דמיוני. אם כל אחד יזרוק שמות ודגמים לא נגמור את הסיפור עוד שנה. מהחיפושים הרבים פיסיים שביצעתי למידה הזאת בארץ יש רק מספר דגמים קטן מאוד וזהו זה.

• תוכן חדש...