Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אינני מתיימר להיות מומחה ואני גם לא מכיר את הדגם שעליו אתה נוהג, אבל אני רוצה להעלות עוד נקודה למחשבה:

קנית לפני 20 שנה רכב חדש מהסוכנות, ההוצאה הראשונית הייתה גבוהה אבל אם מסתכלים על תועלת למחיר - שיחקת אותה. אתה כנראה ממש יודע לדאוג למכונית שלך אבל לא כולם כמוך ואם תרכוש רכב ב 5000 ש"ח, אתה יודע איפה אתה מתחיל אבל לא איפה תגמור מבחינת ההוצאות.

היום עשיתי צעד נוסף קדימה,מצאתי 505 שמורה נדיר עם קילומטראז' נמוך ומחיר נמוך נמוך,אנחנו במשא ומתן,ולי אשאר עם ה505

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למרות הסרטון עדיין עומד אצלי על הפרק אך ורק התקדמות לוולבו,אולי אני מיושן בדעותי אבל אני עומד על כך שהרכב הבא שלי יהיה עם הנעה אחורית כאשר הגיר נמצא שקוע אל תוך מבוא השידרה.

סרטון זה רחוק מלשכנע אותי,לא כל שכן עם לא היה מנוע בתוך הרכב,לא שזה מה שישנה את דעתי כמובן.אני כבר ראיתי בחיי וולבו הפוכות לאחר גלגול רציני בתוך תעלה,אין הרבה מכוניות כאלו בעולם.

נו אז מה אתה רוצה ?

אתה יודע יותר טוב מכולנו על בטיחות ונסיעות לים המלח, אתה לא הולך לשנות את הדעה שלך וזה לא כלכך משנה מה יראו לך.

תקנה את הוולוו\505\ כל נוסטלגיה שאת רק חפץ בה ותהיה שלם עם עצמך, הרי לא באת לכאן לקבל עצות, באת להראות לכולם כמה האוטו הזקן שלך יותר טוב מכל הזבל שמוכרים היום.

אז זהו שלא, הזמנים השתנו, העובדות הן כאלה:

כמעט כל רכב מודרני יהיה בטוח יותר וטוב יותר מהרכב שלך כמעט בכל פרמטר (חוץ מנוסטלגיה) לנסיעה בתנאים שקיימים היום.

למרות שאם תמשיך להתעקש אני בטוח שתצליח לשכנע את עצמך אחרת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...