Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

נשבר לי המנגנון של הרמת החלון, זהו חלון שמורם ידנית בעזרת ידית (לא חשמלי). כמה לדעתכם צריך לעלות תיקון כזה, האם אפשר לתקן את זה לבד? האם אפשר לתקן את המנגנון או שחייבים להחליף? האם מוסך מורשה לוקח מחיר יקר יותר מאשר מוסך פשוט? האם יש לכם מוסכים מומלצים באזור ראשל"צ, בת ים, כדי לתקן שם דבר כזה?

תודה מראש

פורסם
אהלן חבר'ה,

נשבר לי המנגנון של הרמת החלון, זהו חלון שמורם ידנית בעזרת ידית (לא חשמלי). כמה לדעתכם צריך לעלות תיקון כזה, האם אפשר לתקן את זה לבד? האם אפשר לתקן את המנגנון או שחייבים להחליף? האם מוסך מורשה לוקח מחיר יקר יותר מאשר מוסך פשוט? האם יש לכם מוסכים מומלצים באזור ראשל"צ, בת ים, כדי לתקן שם דבר כזה?

תודה מראש

הזול והמקורי ביותר בסביבות 50 שח.

http://www.edbenparts.co.il/page.asp?itemId=490

לקדוח את הניטים ולשים במקומם חדשים,קל מאוד פשוט ויעיל.

פורסם

שלום איילצבי

המערכת שלי מוגנת ברמה של 'ארגז חול' כך שאין סיכוי שיחדור אליה איזה שהוא מזיק , וגם אם יצליח לחדור מזיק כלשהו שהצליח לגרום לנזקים גדולים ברמה של מערכת ההפעלה - ביצוע RESTART והמחשב חוזר למצבו הקודם נקי וללא המזיק שחדר .

דרך אגב , מאז הותקנה התוכנה המדהימה הזו ( מזה מס' חודשים ) המערכת שלי רצה ומתפקדת .

למרות זאת ישנו AV חזק מאד שעובד ברקע , עוד מהימים שלפני הכנסת המערכת לארגז החול .

אני משוטט לפעמים באתרים עויינים ללא חשש ומניסיון שלי אתרים שמכילים מזיקים חבויים או בעלי סירטוני FLASH לרוב , גורמים למעבד לעבוד בתפוקה מלאה כפי שקורה באתר הזה .

אני לא חלילה מנסה להשמיץ את האתר שהמלצת עליו .

דרך אגב אני גולש עם ה FF כאשר לפחות 12 תגיות פתוחות דרך קבע ולא נתקל בתופעה הזו בד"כ .

עריכה : בדקתי כניסה לאתר עם האקספלורר והתופעה הזו לא קיימת שם - כנראה בעיית תאימות ל FF .

• תוכן חדש...