Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר, אשתי והילד צפו בסדרת המופת בוב הבנאי מדיסק (מקורי, אגב).

לפתע נשמעו שני פיצוצים. אשתי חשבה שמהטלוויזיה.

כשבאתי לבדוק, אני רואה שאת הטלוויזיה אפשר להדליק (והיא עובדת כבר כרבע שעה בלי בעיה), אבל ה- DVD יוק. אין עם מי לדבר. לכן אני מניח שהפיצוצים הגיעו ממנו. הם נשמעו כמו בלון שהתפוצץ.

OK, אז את ה- DVD אשליך לפח וארכוש חדש. אבל איך לכל הרוחות אני מוציא ממנו את הדיסק של הילד?

המכשיר כבר בן שנתיים-שלוש ונקרא DVX-815.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

OK

מכשיר אחר מומלץ (בטווח של הזולים, שקוראים הכל מכל, כולל DIVX, כתוביות עברית וכו')?

פורסם

א) מברג פוליפס קטן וזוג ידיים יעשו את העבודה.

ב) טושיבה מומלץ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בר שלום.

פתח את ברגי המכשיר (לא לשכוח לנתק מהחשמל ). בדרך כלל יש שניים מכל צד ומאחור (ברגי פיליפס קטנים).

הרם את המכסה ובדוק ויזואלית אם יש שם קבל מנופח (רכיב אלקטרוני בצורת חבית קטנה).

אם אתה לא מסתדר ,ואתה מאזור המרכז ,אשמח לנסות לעזור .

בברכה

מוטי

052-511-26-26

פורסם

א) מברג פוליפס קטן וזוג ידיים יעשו את העבודה.

ב) טושיבה מומלץ.

א) נכון, קלי קלות.

ב) לא נכון. בכלל לא מומלץ, מניסיון מר ועתיר מכשירים. רק פיוניר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אולי אפילו כמה קבלים (אצלי הלכו לא מעט)

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

ב) לא נכון. בכלל לא מומלץ, מניסיון מר ועתיר מכשירים. רק פיוניר.

מחזק.

אם רוצים עוד יותר זול - הייתי שוב הולך על APEX.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
יש לי פיונר שעובד כבר מספר שנים שעובד ללא שום דופי.

הפיוניר קורא גם DIVX, תרגומים וכו'?

לגבי APEX - הבנתי שהחליפו יבואן/יצרן/מדבקה WHATEVER ושכרגע הם כבר לא ממש מומלצים.

פורסם

גם לפני זה הן היו מדבקה לגמרי - אבל לפחות מדבקה מוצלחת פחות או יותר.

לדעתי פיוניר קורא הכל.

אתה יכול לגשת לחנות ולוודא.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אפקס 815 עם תוכנה מעודכנת בהחלט נחשב עד לפני זמן לא רב בין המכשירים הכי מוצלחים.לי יש את הדגם הזה 3 שנים וקניתי בעקבות המלצות רבות שהיו באינטרנט.

פורסם
יש לי פיונר שעובד כבר מספר שנים שעובד ללא שום דופי.

לפני כמה שנים כש-APEX מת לי, קניתי פיונניר ואחרי חצי שעה החזרתי אותו לחנות (הראה לי סרטים בתוך מסגרת שחורה). הביאו לי טושיבה במקום, וכבר קרוב לשנתיים עובד כמו שעון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...