Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים

בדקתי עצמאית יאריס 2001 מנוע 1.0 ידני .

המוכר הציג בפני בדיקה שנעשתה במכון לפני 3 שנים.(מצורף בקובץ)

אני ישמח אם מישהו יוכל להתיחס לבדיקה במיוחד לענין השלדת מרכב "ליקויים בעלי משמעות גבוהה".

מה זה אומר האם זה נחשב לפגיעת שלדה ואם כן אז איזה משמעות יש לפגיעה הזאת בטיחותית,סחירות וכו?

המוכר גם ציין שהרכב עבר עוד תאונה מאז בחזית והחליפו פגוש רדיאטור והגשר עוד פעם נפגע אבל הפעם חובר עם ברגים

ולא מולחם כמו שרשום בבדיקה.

מה דעתכם?

ממצאים חריגים בבדיקה שלי 4 צמיגים מיצרן שונה, אני חושב שהאוטו מושך קצת ימינה, חוץ מזה מכנית נראה לי לא רע.

שאלה באופן כללי לגבי הדגם הזה של היאריס הבנתי שהוא לא נפוץ במיוחד האם זאת בעיה בעלויות טיפול, אחזקה, חלקי חילוף וכ"ו?

תודה רבה לכל המגיבים!

untitled.JPG

פורסם

עבור לרכב הבא. כל המוסיף גורע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

"נראה לי שההגה מושך ימינה"-

הרכב עבר 2 תאונות כולל תאונת שלדה.

הבעיה היא שיתכן והרכב יכשל בטסט ויגרור אותך להוצאות כבדות.

(כוון פרונט החלפת מוט הגה וכדומה) גם לא בטוח שתצליח למוכרה בבוא העת.

טויוטה יאריס שלעצמה מכונית חמודה, אמינה, ונוחה.

השוק שלה הוא הטוב ביותר בקרב הסגמנט של הסופר מיני.

הטויוטה הספציפית עברה כזאת התעללות שכדאי שתחפש יאריס/סיריון/YRV

(מכוניות שונות אותם מכלולים)אחרת.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

תודה על התגובות!

לישה אתה יכול לפרט בבקשה למה לעבור הלאה, יותר בשביל הידע הכללי

ולYRV איך אתה קובע שיש פגיעת שילדה?

בטופס הבדיקה לא מוזכרת המילה שילדה.

אני ישמח גם לקבל עוד תגובות מנומקות.

תודה!

פורסם

תשמע אוטומטית אם אתה רואה שיש ליקויים בעלי משמעות גבוהה במרכב של הרכב, תדלג עליו ועבור הלאה..

מדובר פה ללא ספק בתאונה לא קטנה שהאוטו עבר והוחלף מכסה מנוע והולחמו חלקים בחזית.

לא רק שמבחינה בטיחותית זה סיכון, כשאתה תרצה למכור את האוטו יהיה לך נורא קשה.. מכוניות עם פגיעות פח בעלות משמעות גבוהה (אני לא מבין גדול אם מדובר בפגיעת שלדה או לא) הן לא מכוניות שאנשים מתקרבים אליהן בקלות.

נכון שקשה למצוא יאריסים, אבל עדיף לך לחכות עוד ולמצוא אחת נורמלית בלי סיכונים כאלו.

פורסם

נעזוב לרגע את עניין המשיכה בהגה, שיכולה להגרם מעיוות של שלדת הרכב אבל גם יכולה להגרם מגורמים הרבה פחות קריטיים כמו לחץ אוויר לא תקין בצמיגים או פרונט לא מכוון.

אני אישית לא הייתי פוסל את הרכב הזה על הסף כמו שכבר כתבו כאן, אבל לדעתי הפגיעות האלו צריכות לבוא לידיי ביטוי בצורה מובהקת במחיר. הבעיה היא שקשה למצוא יאריס טובות בשוק, במיוחד ידניות מהמודלים האלו, ולכן הגיוני גם שהמוכר לא יסכים להתגמש מספיק במחיר. בסופו של דבר יבוא קונה שיסכים לשלם על היאריס הזאת יותר ממה שהיא שווה בפועל, אני מקווה שזה לא יהיה אתה.

בכל מקרה, לדעתי לפני בדיקה במכון שווה לקחת את הרכב לבדיקה ויעוץ אצל פחח שמתמחה בתיקון תאונות וכן לבדוק את תקינות כרית (כריות?) האוויר. רק אחר כך, במידה והכל סביר, אפשר לעבור הלאה למכון בדיקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...