Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסי ערפל מקדימה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסור לחלוטין להדליק אורות ערפל .

אפשר להדליק בזמן ערפל או גשם רב אשר מגביל את הראות של הנהג ( יום סגריר גשום )

שם לב - המשטרה אוכפת את האיסור , ויש אפשרות ל דו"ח קנס על כך - גם בימים גשומים , אשר לדעת השוטר - לא מצדיקים הפעלת אורות ערפל .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

יש מקום אחד שאני לפעמים מדליק בו את פנסי הערפל:

יש לי חבר שגר במושב, בדרך אליו יש שביל ממש חשוך. פנסי הערפל מאירים קצת לצדדים וככה אפשר לראות שלא יקפוץ לי לכביש איזה חתול/תרנגול/זאב וכדו'

אבל כן, בגדול אם אין ערפל זה לא מועיל וגם לא מזיק. לא זכור לי שהסתנוורתי פעם מפנסי ערפל, הם נמוכים.

פורסם
סתם שאלה - מה תתן לך הדלקת פנסי הערפל "סתם" בלילה?

מעבר לתוספת הבדוקה של מספר לא מבוטל של כ"ס לרכב, ארומרים שעם הדלקת פנסי הערפל נוספת באופן אוטומטי המילה "גבר" פעם שניה בתעודת הזהות! :loco:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בדרך כלל פנסי ערפל אשר מכוונים טוב ביום רגיל לא אמורים לתת לך שום דבר.

מי שמכוון את הפנסי ערפל שלו כמו פנס ראשי מסנוור ומאוד יותר מאור גבוהה ישר לעין.

אני גר ברמת הגולן כול בן אדם שני פה נוסע עם פנסי ערפל וגם סובארו ג'סטי פה עם קסנון.

כשאתה עובר ליד כזה רכב זה כמו לנסוע בירח הכול לבן.

פנסי ערפל שמכוונים כראוי לא יתנו לך כלום ביום רגיל אולי תוספת אור של 2 מטר

שבמילא אין בן אדם שהוא כזה מהיר תגובה שיקלוט משו ב2 מטר קדימה ויעשה עם זה משו.

זאת דעתי בכול אופן.

פורסם

שם לב - המשטרה אוכפת את האיסור , ויש אפשרות ל דו"ח קנס על כך.

+1

שימוש בפנסי ערפל

"נהגת ברכב הנ"ל והפעלת פנסי ערפל,

כשלא היה ערפל

ולא ירד גשם שוטף או שלג,

בניגוד לתקנה 107 (ד) לתקנות התעבורה."

סמל הסעיף 5535

קנס 250 ש"ח

נקודות 0

אפשר להפעיל שיקול דעת ולהשתמש באורות אלו כמו באורות גבוהים, להפעיל אותם כאשר הדרך ממול ריקה ואין רכבים, כמו ש Yoni84 ציין שהוא מפעיל אותם ברגע שהוא נכנס לשביל חשוך ללא תאורה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ברכבים (חדשים) - נורות הערפל אינן מסנוורות בכלל. הן מכוונות כלפי מטה וכלפי השוליים.

ולא...

איני נוהג עם נורות ערפל דולקות בשביל הכיף אלא אך ורק בשעת הצורך (וזה קורה לעיתים סופר רחוקות).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...