Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טויוטה קורולה או פיג'ו 407?

אני מברר בשביל חבר מה יותר מומלץ.

מדובר על טויוטה קורולה מהדגם הקודם עד 2007 או פיג'ו 407 מנוע 2000?

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

לא בר השוואה..

לא יודע למה תמיד יהיה לי בראש שרכבים אירופאים כאילו נעשו במיוחד בשבילך.. ויפנים זה כזה סתם ייצור המוני וחסר אופי.

פורסם

407 זה רכב למי שרוצה להרגיש מלך בזמן הנהיגה, ליסוע בו זה כמו לעשות סקס טוב, בקיצור רכב מדהים. אם זכור לי טוב הוא מגיע עם מנוע של BMW. וגם נראה סקסי לחלוטין.

טויוטה קורולה זה באמת יותר רכב להמונים, יש לו קריטריונים שהציבור הישראלי אוהב. יש שיטענו שהוא יותר אמין ורוב הסיכויים שיהיה יותר קל למכור אותו מאשר את הפג'ו. הקורולה הרבה פחות מרשים, מספק ומהנה.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

פותח השרשור מתבקש שלא להתייחס לתגובותיהם של שני קודמיי - שאחד מהם לא באמת מבין איך עושים מכוניות, והשני באמת חושב של-407 יש מנוע של ב.מ.וו ושלנסוע בה זה כמו לעשות סקס (אולי אם אתה בן 15 וכל מה שאתה מכיר זה פורנו באינטרנט).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אולי כי כבר שנים לא עשית סקס ואתה מקנא :roll:

בתור מישהו שאוהב מכוניות אירופיות ומכוניות פג'ו סיטרואן בפרט שי לי זכות מלאה להגיד מה שאני חושב ומה אני מסיק מהניסיון שלי אם הרכבים הנ"ל, אני הולך להתעלם מכל הודעה פליימיט או הודעה שתהיה באותו הסגנון המזלזל כמו הקודמת.

יש שיתוף פעולה בין פג'ו סיטרואן וBMW במנועים, לפי מה שאני זוכר המנועים האלו נמצאים בדגמים החדשים בטוח אבל לא בטוח מבחינת דגמים מלפני כמה שנים.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

לא, אתה טועה. יש לך זכות מלאה להגיד דברים נכונים. על דברים לא נכונים מקבלים פה סטירת לחי וירטואלית, כדי שאנשים ידעו שהפורום הזה רציני ולא מאפשר לכל אחד לכתוב שטויות. אם היית בודק היית מגלה שה-207 חולקת מנועים של ב.מ.וו (יותר מדויק - של מיני), ולא ה-407. חוצמזה קשה לי להתייחס ברצינות למישהו שבאמת חושב שלנהוג ב-407 זה כמו לעשות סקס טוב. אם ככה אז לנהוג בפרארי זה אורגיה מטורפת עם 10 דוגמניות על?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
לא, אתה טועה. יש לך זכות מלאה להגיד דברים נכונים. על דברים לא נכונים מקבלים פה סטירת לחי וירטואלית, כדי שאנשים ידעו שהפורום הזה רציני ולא מאפשר לכל אחד לכתוב שטויות. אם היית בודק היית מגלה שה-207 חולקת מנועים של ב.מ.וו (יותר מדויק - של מיני), ולא ה-407. חוצמזה קשה לי להתייחס ברצינות למישהו שבאמת חושב שלנהוג ב-407 זה כמו לעשות סקס טוב. אם ככה אז לנהוג בפרארי זה אורגיה מטורפת עם 10 דוגמניות על?

כמה שאני שמח על הערה שלך.

אני נכנס הרבה לפורום ולפעמים רואה תגובות טיפשיות של אנשים שלא מבינים ורק גורמים לבלבול של הצד השני , ומרוב ייאוש זה גורם לי לפעמים לסלידה מאותו נושא והרצון בכלל לתקן את הכתוב.

פורסם
אולי כי כבר שנים לא עשית סקס ואתה מקנא :roll:

בתור מישהו שאוהב מכוניות אירופיות ומכוניות פג'ו סיטרואן בפרט שי לי זכות מלאה להגיד מה שאני חושב ומה אני מסיק מהניסיון שלי אם הרכבים הנ"ל, אני הולך להתעלם מכל הודעה פליימיט או הודעה שתהיה באותו הסגנון המזלזל כמו הקודמת.

יש שיתוף פעולה בין פג'ו סיטרואן וBMW במנועים, לפי מה שאני זוכר המנועים האלו נמצאים בדגמים החדשים בטוח אבל לא בטוח מבחינת דגמים מלפני כמה שנים.

אם הסקס שלך הוא כמו הידע שלך ברכב, אני מניח שמרבית הסקס שלך מתבצע לבד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אם אתה מעוניין באוטו עממי רגיל ולא מיוחד,וגם אמין מאוד,זול לאחזקה וסחיר לך על טויוטה.

אם אתה מעוניין באוטו איכותי נוח ומפנק לך על ה407.

פורסם
כמה שאני שמח על הערה שלך.

אני נכנס הרבה לפורום ולפעמים רואה תגובות טיפשיות של אנשים שלא מבינים ורק גורמים לבלבול של הצד השני , ומרוב ייאוש זה גורם לי לפעמים לסלידה מאותו נושא והרצון בכלל לתקן את הכתוב.

אם אתה רואה כאלו תגובות יש לפניך שתי אופציות:

1. להגיב ולתקן את מה שנאמר בהודעה משלך.

2. לשלוח דיווח על ההודעה (יש מין תמרור כזה בחלק הימני התחתון של ההודעה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
פותח השרשור מתבקש שלא להתייחס לתגובותיהם של שני קודמיי - שאחד מהם לא באמת מבין איך עושים מכוניות, והשני באמת חושב של-407 יש מנוע של ב.מ.וו ושלנסוע בה זה כמו לעשות סקס (אולי אם אתה בן 15 וכל מה שאתה מכיר זה פורנו באינטרנט).

אבל נחמד לקרא את זה לא?

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

איך אפשר בכלל להשוות בין שני הרכבים האלו ?... חוץ מזה שהן בכלל לא באותו סגמנט.

ה-407 עולה על הטויוטה כמעט בכל פרמטר אפשרי (ובחלקם בצורה משמעותית), פרט אולי למרחב ליושבים מאחורה. בנוסף הטויוטה זו אולי המכונית הכי שומרת ערך בשוק המשומשות.

ה-407 מרשימה ביותר חיצונית, לדעתי הרבה יותר משאר המכוניות בקטגוריה, הרבה יותר חזקה, הרבה יותר מהנה ומרגישה הרבה הרבה יותר איכותית.

משום מה נראה לי שבנאדם שבכלל מעמיד את הקורולה מול ה-407 בטח אוטומטית ייטה לקורולה. זה עניין של מנטאליות.

אגב, באותה קטגוריה אפשר גם להסתכל על C5 מ-2006 ומעלה שהיא פחות מהנה לנהיגה מה-407, פחות מרשימה חיצונית, אבל הרבה יותר מרווחת ומפנקת וגם זולה יותר.

פורסם

מבין גם מבין.

אמרתי איך אני מרגיש, גם על זה יש לך מה להגיד?

פורסם

אולי אתה רוצה גם לספר לנו מה אכלת היום בבוקר? או שנסתפק בהפגנת רגשות פומבית כלפי כלי רכב? ולפני שתגיד איך אתה מרגיש בקשר אלי - תחשוב כמה שימושית הייתה התגובה שלך לפותח השרשור, בבקשה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...