Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שאין מה להשוות בין השניים מבחינת הדימיון. אחת מיני מנהלים ואחת משפחתית.

הכוונה היתה מה עדיף מכונית יוקרתית או משפחתית אמינה באותו מחיר?

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

בצרפת פ'גו זה אוטו המוני, בגרמינה פולקסוואגן זה אוטו המוני ועממי (זה גם התרגום שלו) אז מה הקשר להגיד שקורולה זה אוטו המוני? לא רוצה להיות המוני - קנה פרארי. סביר להניח שקורולה תהיה אמינה יותר, לפי טופ גיר ועוד כמה מודעות שיצא לי לקרוא פה ושם 407 נחשב לאוטו לא אמין בעליל, אבל אי אפשר לדעת בודאות רק אחוזים של ביקורי מוסך אומרים את זה, אבל בכללי 407 אוטו יותר טוב מקורולה מכל בחינה אחרת לטעמי.

פורסם

אהלן sronis

א- אתה צודק

ב-אין מי שיצדיק אותך

שהרי פותח השרשור שאל שאלה כללית למדי :"פיג'ו או טויוטה"? ואם שאל שני יהודים ,שלא יתפלא שיהיו לו ארבע דיעות.

בתור בעל פיג'ו לשעבר אומר שאין על הנוחות שלו כל עוד הוא חדש................והמבין יבין.

קח לדוגמא את ה205 דגם forever ,כשיצאו היו להיט ובצדק מנוע 1400 וכ"ו וכ"ו.............ואיפה הם היום? יש בכלל עוד כאלו שנוסעות? טויוטה מאותן שנים ישששששששששששששש.והמבין יבין.

פורסם

יש כרגע 445 פיג'ו 205 למכירה.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=33&SubModelID=288&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

לדעתי רובן נוסעות...

לעומת זאת:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=16&SubModelID=1428&FromYear=&UntilYear=1997&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

384 קורולה.

אז אם המדד הוא כמה מכוניות נוסעות כיום, אז הפיג'ו מנצחת כי יש יותר למכירה.

ואם זה מרגיש\נשמע לך דבילי, זה בגלל שהתגובה שלך הייתה דבילית וחייבה תגובה כזו.

מה קשור 205 ל-407? אתה יכול להשוות בכלל? אחד זה רכב מנהלים ענקי, טכנולוגי ומפנק והשני זה רכב ענתיקה שייצרו אותו משנת 1983 ועד 1998.

(אגב, בלי קשר לנושא - העובדה ש-15 שנה ייצרו את אותו רכב אומרת משהו)

ולפותח השרשור - אין שום קשר בין הקורולה ל-407. רוצה להשוות מכוניות, תשווה קורולה ל-307 או אוונסיס ל-407. אין לערבב, גם אם התקציב לרכישה הוא זהה.

פורסם

את התשובה עבורך רק אתה יודע.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בצרפת פ'גו זה אוטו המוני, בגרמינה פולקסוואגן זה אוטו המוני ועממי (זה גם התרגום שלו) אז מה הקשר להגיד שקורולה זה אוטו המוני? לא רוצה להיות המוני - קנה פרארי. סביר להניח שקורולה תהיה אמינה יותר, לפי טופ גיר ועוד כמה מודעות שיצא לי לקרוא פה ושם 407 נחשב לאוטו לא אמין בעליל, אבל אי אפשר לדעת בודאות רק אחוזים של ביקורי מוסך אומרים את זה, אבל בכללי 407 אוטו יותר טוב מקורולה מכל בחינה אחרת לטעמי.

נדמה לי שכבר היגיע הזמן להפסיק ולזמן את תרגום השם "פולקסוואגן" כחיזוק לנימוק לפיו מוצרי החברה "נולדו" להיות עממיים. מקורו של השם בשנות השלושים של המאה הקודמת, אז באמת יוחד הייצור לחיפושית ולה בלבד. מכונית שיועדה על ידי המשטר הנאצי להיות מכונית עממית זולה ונגישה לכל אחד. מאז להבנתי השתנו מספר דברים, אפילו ב VAG.

פורסם
אני יודע שאין מה להשוות בין השניים מבחינת הדימיון. אחת מיני מנהלים ואחת משפחתית.

לפי ההתנסחויות שלך נראה לי שבכל מקרה תלך על טויוטה 407.

פורסם

קודם כל אתה לא חי בצרפת אתה חי בישראל בגלל זה לא רלוונטי מה קורה בצרפת גם לגבי הפיזו וגם לגבי הפולקסוואגן.ה407 רכב מסגמנט גבוה יותר מהקורולה מה שמתבטא באיכויות הגבוהות יותר משל הקורולה שאכן רואים בכל חור על הכביש ולכן היא המונית בכלל ולעומת הפיגו היקרה יותר.לגבי אמינות הקורולה כבר שמענו על המנועים התקולים,סעפות מתפוצצות,תקלות ממיר+מחשב,וכו

דווקא ה407 מוכיחה אמינות טובה מאד ללא שום תקלה סדרתית כמו בקורולה וזאת האמת!.

פורסם

בשונה מכל הויכוחים חסרי התכלית שיש פה אני אנסה לתת כיוון

כמו שנאמר הפיגו' עולה על הקורולה בכל פרמטר, נוחות, איכות, מרווח, ועוד.

אחזקת הפיגו' תהיה יקרה מהקורולה מכיוון שזהו רכב יוקרתי יותר.

אמינות הפיגו' דווקא טובה.

אם אתה רוצה להנות מיתרונותיה של הפיגו' עליך לדעת שהעלויות יהיו יקרות יותר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
קודם כל אתה לא חי בצרפת אתה חי בישראל בגלל זה לא רלוונטי מה קורה בצרפת גם לגבי הפיזו וגם לגבי הפולקסוואגן.ה407 רכב מסגמנט גבוה יותר מהקורולה מה שמתבטא באיכויות הגבוהות יותר משל הקורולה שאכן רואים בכל חור על הכביש ולכן היא המונית בכלל ולעומת הפיגו היקרה יותר.לגבי אמינות הקורולה כבר שמענו על המנועים התקולים,סעפות מתפוצצות,תקלות ממיר+מחשב,וכו

דווקא ה407 מוכיחה אמינות טובה מאד ללא שום תקלה סדרתית כמו בקורולה וזאת האמת!.

מה הקשר לנאמר לעיל? הוא דיבר על 407 כאילו זה איזה אוטו אקזוטי נדיר. כן בארץ הקודש יפניות הם ההמוניות, ולא האחרות, אני רק אמרתי ש407 זה לא רכב נדיר, בארץ כן בכללי - לא!

407 יש בעיות בחשמל אולי הם פחות קריטיות מאשר בטויוטה. על בעיות שפירטת לא שמעתי אבל לא פוסל אותם, יכול להיות. אבל עדיין לא יודע עד כמה זה חוב בהרבה סקרים טויוטה במקומות ראשונים באמינות ופג'ו אחרונים. היתי בעל לשעבר של פג'ו ואני יגיד שהיא אמינה בצורה טובה ומספקת אבל אוטו יפני של השכן היה קצת יותר אמין בוא נגיד ככה.

לPIZO פולקסואגן אומנם עלו ברמה והתקדמו משמעותית, אבל בגרמניה פולקסואגן יותר מאשר פה מאזדה 3.

פורסם

אתה לא שמעת על הבעיות של הטויוטה אבל אתה כן יכול לומר בוודאות על בעיות החשמל בפיגו' 407.

אפשר לקבל ממך מידע מדויק על אילו בעיות חשמל מדובר או שאתה עושה הקשה מהפיגו' הישנה שלך.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
מה הקשר לנאמר לעיל? הוא דיבר על 407 כאילו זה איזה אוטו אקזוטי נדיר. כן בארץ הקודש יפניות הם ההמוניות, ולא האחרות, אני רק אמרתי ש407 זה לא רכב נדיר, בארץ כן בכללי - לא!

407 יש בעיות בחשמל אולי הם פחות קריטיות מאשר בטויוטה. על בעיות שפירטת לא שמעתי אבל לא פוסל אותם, יכול להיות. אבל עדיין לא יודע עד כמה זה חוב בהרבה סקרים טויוטה במקומות ראשונים באמינות ופג'ו אחרונים. היתי בעל לשעבר של פג'ו ואני יגיד שהיא אמינה בצורה טובה ומספקת אבל אוטו יפני של השכן היה קצת יותר אמין בוא נגיד ככה.

לPIZO פולקסואגן אומנם עלו ברמה והתקדמו משמעותית, אבל בגרמניה פולקסואגן יותר מאשר פה מאזדה 3.

ל407 אין שום בעיית חשמל אפילו אחת אני נתתי שרות לרכבים האלה ואתה רושם דברים לא מבוססים. ולא, ה407 רחוק מאד מלהיות אקזוטי אבל הוא הרבה יותר טוב מהקורולה.לגבי התקלות הסדרתיות של הקורולה יש המון שירשורים פה בפורום או אם אתה מכיר אישית איש שרות של טויוטה מציע לפתוח איתו בשיחה!.

פורסם

הבנתי את הלך הרוחות. זה מתחלק ל-2 דעות: אלה שהולכים עם העדר(בלי לפגוע זה רק כינוי) -טויוטה.

ואלה שלא הולכים עם העדר-פיג'ו.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

• תוכן חדש...