Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה קופרה רק DSG?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפי מה שהבנתי הקופרה החדשה תגיע רק עם גיר DSG או שיהיה ידני ?

תודה מראש ... וחג שמח :)

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

גרסאות קופרה ו-FR מיוצרות עם DSG7 בלבד. "משוטי" העברת הלוכים מאחורי ההגה הם ציוד סטנדרטי בשתי הגרסאות, להבדיל מהאיביזות הרגילות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

טוב אחרי זה את האמת דיי ירד לי מהם (כנראה שאני מפגר אבל עדיין חושב שגיר ידני יותר טוב :?).

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם
עדיין אתם פוסלים רכב שהגיר שלו מתפקד כמעט כמו ידני כי אין קלאץ' ? :|

אלון, DSG היא תיבה מצויינת - מעבירה הילוכים בצורה סופר מהירה וחלקה (פחות במצב D-SPORT), יש לה תפעול ידני כיפי והיא בהחלט התיבה הרובוטית האהובה עלי ביותר.

מצד שני, אני עדיין לא מצאתי בה תחליף לתיבה הידנית הסטנדרטית.

הנהיגה בידנית מערבת וכיפית עוד יותר - ותקרא לי מיושן...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא יקרא לך מיושן, כי אני באותה דעה. הבעיה היא שאני לא יכול לדבר, אני נוהג יום יום על משאית ידנית, וזה סיוט, אז זה קצת מוריד לי מהחשק לידני גם בפרייבט.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

גם מכוערת מהקודמת, גם ללא אופצייה ידנית, במילה אחת אכזבה

התבאסתי

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...