Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני החלטתי שהגיע הזמן לרכוש רכב,

כלומר אני חייב מפני שלא אוכל להמשיך וליסוע באוטובוסים כל היום למרות שזה חסכוני וזול אבל זמן ההמתנה להם והתחלופה היומית היא גבוהה, אני סטודנט שלומד ועובד וכל שעה שאני מבזבז בהמתנה לאטובוס זה יקר בשבילי.

התקציב שלי הוא 15-20 אלף, גג שבגג 20.

רציתי לדעת אילו המלצות יש לכם לרכבים בטווח מחיר הקיים בהתחשב לצריכת דלק נמוכה ועלות אחזקה נמוכה (ביטוחים/דלק/תיקונים/טיפולים).

אני חשבתי יותר לכיוון פיאט פונטו ספייס למרות ששמעתי כמה חוות דעת לא טובות עליהן, אשמח אם תוכלו לייעץ על רכבים אמינים בטווח מחיר הזה וכמובן ממי שהיה לו ניסיון עם רכבים אלו, תודה!!!

Guest ספורטמוטורי
פורסם

פיאט פונטו עד שנת 2000 דגם מפואר נכנסות לך בתקציב הם חסכוניות וזולות לאחזקה וגם הרבה יותר אמינות מהספייס,מנסיון.

לנו במשפחה היו שתיים פיאט פונטו שהחזקנו כל אחת משהו כמו שנתיים+,רכב אמין יחסית ואם מתקלקל עולה גרושים לתקן אותו חסכוני מרווח ושימושי.

ועוד אחת לחבר שיש לו אותה עד היום,לך על הפונטו XYZ 75 כ"ס,אל תלך על על 60 כ"ס חלשה מאוד,אולי בגלל שהעליות בחיפה,וגם כשאין הכה כח זה מעצבן,אז מומלץ מאוד ללכת על הדגם החזק והמפואר,עוד פעם זה נקרא XTZ75.

בקשר לספייס יש לי שני חברים שהוציאו חדשות מהחברה זה היה מזמן, בשנת 2001 או 2002, אני לא ממש זוכר מתי זה היה ,אך זה היה מזמן,מההזמנות הראשונות שלה כאשר הגיעה לארץ,ולשניהם היו חיים קשים ,לראשון היתה בעיה בהגה כח החשמלי ופעם אחת האוטו סירב להניע,לא זכור לי שהשני היה לו בעיה עם ההגה אך הוא אמר לי שהוא לא מרוצה מהאוטו והוא די בעייתי לאוטו חדש,בקשר לחבר שלי הראשון שהזכרתי עם הספייס ראיתי אותו פעמיים בתחבורה ציבורית בגלל שהאוטו היה במוסך,ושניהם מכרו אותם די מהר.

בקיצור לך על היותר ישנה,עדיפה מהספייס.

פורסם

אני מחזיק פונטו שנת 98' (אז הדגם המפואר נקרא HSD) כבר 5 שנים בערך (אולי יותר) ולא היו לנו איתה בעיות מיוחדות.

הספייס עדיפה עליה בהרבה ומראה אמינות מצויינת. הבעיה עם ההגה החשמלי הופכת לנדירה ככל שהשנים עוברות והיא הייתה נפוצה יותר בדגמי 2001.

בכל מקרה לשפץ הגה חשמלי עולה כ-700-1000 ש"ח.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

חשבתי דווקא שהספייס טובות אבל אם אתה אומר..., מה מומלץ לי לקחת גיר רגיל או אטומט?

בהתחשב מבחינת צריכת דלק תיקונים וכו' יש הבדל מחיר/הוצאות ?

פורסם

אני אהיה שונה מהזרם למרות שפונטו אכן מאוד ממולצת ואמליץ לך להסתכל על פיאסטה,בתקציב שלך תוכל למצוא אחת משנים 00-01 מדובר ברכב אמין וזול לתחזוקה וגם חסכוני.

לשאלתך על הגיר בוודאי שיש עדיפות ברורה לגיר ידני,הוא יהיה יותר אמין הצריכת דלק שלך תהיה נמוכה יותר בהשוואה לאוטומוט ובמידה ותהיה תקלה בגיר תיקונו יהיה זול משמעותית מהגיר האוטומטי.

אני חושב שתחפש לך פונטו או פיאסטה קח אותם לבדיקה הרכב עם המצב הכי טוב, והסטוריית טיפולים מלאה תקח אותו ולא תתאכזב.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

שלום,

החלטתי לרכוש פיאט פונטו אך אני שואל איזו כדאי?

פונו או פונטו ספייס?, מן ההגיון ללכת על ספייס רק שמעתי תגובות לא כל כך טובות עליהן לכן אולי אלך על הפונטו הרגילה למרות שהיא יותר מיושנת תלוי בחוות דעת שאשמע כמובן.

איזו פיאט יותר מומלץ ואיזה דגם מדוייק שלה/שנה וק"מ ממוצע לרכוש?

תקציב הוא עד 20K, תודה!

פורסם

אני לא יודע ממי שמעת תגובות לא טובות ואיזה (באמת הייתי רוצה לשמוע על אותן תגובות) אבל הספייס הרבה יותר מודרנית, בטוחה ויותר מאובזרת מהפונטו שקדמה לה.

ב20 אלף תוכל למצוא אחת משנת 2001 מומלץ על ידני, אני נהגתי על הגיר הרציף וממש לא הצלחתי להתחבר לסגנון שלו.

• תוכן חדש...