Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 540 4.4

v8DEVIL
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני כרגע מתכנן על רכישת 540 שנת 2000 מחפש מנוע 4.4.

כמה שאלות לבעלי ניסיום עם BMW:

1)עלות משוערת של מקיף? +-

2)אמינות/עלויות אחזקה-טיפולים?

תודה!

פורסם

1. למקיף יש כ"כ הרבה פרמטרים מעבר לסוג הרכב שתלויי בנהג ואפילו במקום מגוריו. מה יותר פשוט מלעשות סידרה של כמה טלפונים חינם לחברות הביטוח?

2. אתה באמת מעוניין לקנות את ספינת הדגל של סידרה 5 (חוץ מ M5 כמובן) ומתעניין בעלויות אחזקה? אני אענה לך אפילו בלי לבדוק, יקרות מאוד!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני יכול להגיד לך שהחזקנו בבית עד לא מזמן 525 2004 , ללא שום תקלות.

למרות כל זאת, טיפול במורשה יכול להגיע לכמה אלפים טובים בצד הגבוה של הסקאלה.

פורסם

2. אתה באמת מעוניין לקנות את ספינת הדגל של סידרה 5 (חוץ מ M5 כמובן) ומתעניין בעלויות אחזקה? אני אענה לך אפילו בלי לבדוק, יקרות מאוד!

כן, אני מתעניין בעלויות אחזקה, זה בכלל לא משנה איזה רכב קונים וכמה כסף יש לך בבנק, כל עוד כסף לא גדל על העצים אז עלויות אחזקה זה מאוד רלוונטי כשקונים אוטו. מדובר באוטו בשווי של 95 אלף ש"ח. בן אדם שקונה אוטו במחיר הזה מתעניין בעלויות אחזקה.

"יקרות מאוד"- לא ממש תשובה, את זה גם אני הייתי יכול להגיד. מה זה יקרות מאוד? לכל אדם יקר זה סכום אחר.

פורסם
אני יכול להגיד לך שהחזקנו בבית עד לא מזמן 525 2004 , ללא שום תקלות.

למרות כל זאת, טיפול במורשה יכול להגיע לכמה אלפים טובים בצד הגבוה של הסקאלה.

טיפול שיגרתי- כל כמה ק"מ? ועלויות ממוצעות שהיו לכם? על כמה אלפים מדובר?

פורסם

עלויות לא עלויות ,זה אחד הרכבים הכי טובים שנוצרו ,מאחל לך למצוא אחת שמורה (אם יש בכלל).

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם
עלויות לא עלויות ,זה אחד הרכבים הכי טובים שנוצרו ,מאחל לך למצוא אחת שמורה (אם יש בכלל).

גם ככה אין הרבה כאלה. אתה חושב שזה בעיה למצוא שמורה? אני חושב שבדרך כלל אנשים שקונים אוטו יוקרתי כזה (אחרי הכל זה לא אימפרזה טורבו) זה בדרך כלל אנשים שמטפלים נכון ונוהגים סולידי פחות או יותר בניגוד לחוליגנים צעירים. אולי אני טועה אבל רוב האנשים שראיתי עם סידרה 5 היו מבוגרים יחסית.

פורסם

עם כל הכבוד אבל כאן זה מקרה קלאסי לפתגם: "אם אתה שואל כמה זה עולה- סימן שאתה לא יכול להרשות לעצמך".

לא חוכמה לקנות. החוכמה זה להיות מסוגל להחזיק, ואם זה באמת השיקול העיקרי, כנראה שזה לא בשבילך.

מה גם שלא נראה לי שיש כאלה הרבה. אני אישית ראיתי אולי פעם אחת 540 משנתונים האלה. היא הייתה בצבע ירוק כהה ופנים חום

פורסם

כן, אני מתעניין בעלויות אחזקה, זה בכלל לא משנה איזה רכב קונים וכמה כסף יש לך בבנק, כל עוד כסף לא גדל על העצים אז עלויות אחזקה זה מאוד רלוונטי כשקונים אוטו. מדובר באוטו בשווי של 95 אלף ש"ח. בן אדם שקונה אוטו במחיר הזה מתעניין בעלויות אחזקה.

"יקרות מאוד"- לא ממש תשובה, את זה גם אני הייתי יכול להגיד. מה זה יקרות מאוד? לכל אדם יקר זה סכום אחר.

בשביל אדם שיכול להרשות לעצמו רכב ב95 אלף שקל, וגם ב150 אלף שקל לתחזק רכב כמו BMW סדרה 5 ועוד הדגם הזה יהיה יקר מאוד.

• תוכן חדש...