Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי סיטרואן ZX שנת 94 מנוע 1.6 89HP ידני

אני רוצה להרכיב מנוע MI16 זה אפשרי ?..

והשעלה אחי חשובה עם משרד הרישוי יאשר את זה ?..

פורסם

בעיקרון זה בלתי אפשרי מבחינת רישוי. קוד מנוע D6C או DFW לא נכלל ברשימת הדגמים המותרים להרכבה על ZX. כמובן שלכל כלל יש יוצא מן הכלל.

חוץ מזה - יש לך תקציב לעניין ההחלפה ? סתם בשביל שנדע.

אם תוכל גם להסביר במה אחיך והשועלה (FOXY LADY ?) קשורים לעניין ולמה אתה רוצה להעשיר את משרד הרישוי, יהיה נחמד.

פורסם
בעיקרון זה בלתי אפשרי מבחינת רישוי. קוד מנוע D6C או DFW לא נכלל ברשימת הדגמים המותרים להרכבה על ZX. כמובן שלכל כלל יש יוצא מן הכלל.

חוץ מזה - יש לך תקציב לעניין ההחלפה ? סתם בשביל שנדע.

אם תוכל גם להסביר במה אחיך והשועלה (FOXY LADY ?) קשורים לעניין ולמה אתה רוצה להעשיר את משרד הרישוי, יהיה נחמד.

יש לי וולקן עים מנוע MI16 שנת 93

בגדול אני פשוט רוצה מנוע 2.0 בימקום 1.6

פורסם

לא אפשרי מבחינה חוקית , אם תלך לפי הספר .

משרד הרישוי יפנה אותך אחר כבוד לדרור האס מ"שרודר" שיפנה אותך אחר כבוד לכיוון היציאה.

אם תתחכם , תחליף לבד , ויעלו על זה בטסט השנתי , אתה תצוף בחרא ועוד בלי משוט .

בגדול , תעיף את ה ZX 1600 עם סרן הדראמים המעפן שלה ותתחיל מהגירסאות הבכירות.

יצא לך יותר זול משינויי מיתלים ,בלמים ומושבים.

פורסם
לא אפשרי מבחינה חוקית , אם תלך לפי הספר .

משרד הרישוי יפנה אותך אחר כבוד לדרור האס מ"שרודר" שיפנה אותך אחר כבוד לכיוון היציאה.

אם תתחכם , תחליף לבד , ויעלו על זה בטסט השנתי , אתה תצוף בחרא ועוד בלי משוט .

בגדול , תעיף את ה ZX 1600 עם סרן הדראמים המעפן שלה ותתחיל מהגירסאות הבכירות.

יצא לך יותר זול משינויי מיתלים ,בלמים ומושבים.

אני לא מוצע רכב נורמלי במחיר של הZX

פורסם
יש לי וולקן עים מנוע MI16 שנת 93

בגדול אני פשוט רוצה מנוע 2.0 בימקום 1.6

יש לך עוד ZX, הפעם עם מנוע MI? היא מושבתת, או מה?

אגב, מנוע MI אמיתי הוא בנפח 1.9 מדגם DFW או D6C, ה-405 MI16 נמכרה בסוף ימיה גם עם מנוע הברזל 2.0, אבל זה ממש לא זה.

פורסם
יש לך עוד ZX, הפעם עם מנוע MI? היא מושבתת, או מה?

אגב, מנוע MI אמיתי הוא בנפח 1.9 מדגם DFW או D6C, ה-405 MI16 נמכרה בסוף ימיה גם עם מנוע הברזל 2.0, אבל זה ממש לא זה.

כן אחי בלי טסט כמה שנים עים שאסי

• תוכן חדש...