Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתחילת העונה איך ששמעתי איך שהוא מדבר,וראיתי כמה ששאר השבט טיפש,ידעתי שהמליון בידיים שלו.!

אני נהנתי לראות את העונה הזאת ואהדתי את גיא ואריק לאורך כל הדרך!

מי עוד אהב את אריק?:-)

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניצחון התחמנות והשקרים על היושר והכבוד. גם במישחק כזה שצריך תחמנות ואסטרטגיה יש גבול לניבזות.

זה רק מראה שמה שתמיד אומרים עלינו ממשיך להיות נכון תקמבן תגיע רחוק.

(ולעינין שלנו מי צריך שיאשרו לו מנוע במשרד הרישוי אם אפשר לבד).

פורסם

גם אני שמח שהוא ניצח ולא מירית ה(פו)סתמית. הוא נתן עניין וצבע למשחק והגיע לו לנצח . מירית הגיע לגמר בחסד ולא בזכות.

GO ARIK!!

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אריק פשוט מלך !

משחק א-ד-י-ר שלו.

תחמנות מעולה (הרבה יותר טובה משל דן מנו) ניצול מעולה.

לא לקח אפילו פרס \ חסינות אחת - ולקח מיליון שקל.

לא צריך כוח - צריך שכל ותחמנות !

ישראלי אמיתי :twisted::lol:

מזל טוב לאריק !

פורסם

תודה לאל שאריק ניצח!

הייתי בעדו כל הזמן, תחמנות ושקרים זה המשחק!

מי שלא הבין את זה עדיין חיי בעולם אחר, יושרה ונחמדות לא מקומם בהישרדות ובטח לא בגמר... לא בגלל זה זוכים במיליון!

כמו שאריק אמר מי שזוכה צריך להיות זה ששיחק את המשחק בצורה הטובה ביותר ואין בכלל צל של ספק שהוא שיחק את המשחק בצורה הטובה, החכמה, התחמנית והצבעונית ביותר.

תענוג לראות את השכל מנצח את השרירים או את הציצים במקרה של מירית :wink::lol:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

my 2 cents:

נאלצתי לראות את הגמר כי באו חברים ולא נעים לברוח לפורום :-D

המשחק הזה מכור

ה-קטע שהפיל אותי היה כשהראו את הסביבה שבה מירית גדלה בלוד, ושרואים אישה אחת צועקת- "תראו איזה חומר טוב יש לנו בלוד" :shock:

בזמן שהמושבעים כתבו את השמות, אפשר היה לראות בבירור איזה שם הם כתבו (תנועות ישרות וחדות של המ', או סיבוביות של א', ואני רציני לגמרי)

בזמן הקראת חלק מהשמות היה אפשר לראות מה השם עוד לפני שגיא סובב את הפתק, ובמיוחד לפני השם האחרון.

בקיצור, היה שם קרקס שלם, כשבהפסקות חפרו לנו כבר עם הקרקס הבא (הבלוק), כדי שחלילה לא יהיה כאן שבוע בלי ריאליטי.

יום טוב ושבוע טוב.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

גם כשצריך לצוד מישהו כדי לשרוד יש דרך לעשות את זה ופה הוא נפל בגדול.

עם כל הכבוד לזה שמירית כביכול לא עשתה כלום הבמבחן התוצאה הטקטיקה שלה היתה לא פחות מוצלחת ואפילו יותר משל הכלבה הבלונדינית שעפה בגלל האופי המחורבן שלה.

היא הצליחה להגיע לגמר תוך ביצוע ההימורים הנכונים שזה הרבה יותר ממה שאחרים הצליחו לעשות ולכן לדעתי מגיע לזה שהצליח לשמור על צלם אנוש וכבוד הדדי לזכות הרבה יותר ממי שדאג לתקוע סכינים בגב לכל חבריו ועוד לעשות את זה בהנאה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אותי הפתיע משהו אחר:

איך זה קורה שכבר פעם שנייה, שחביב הקהל (במקרה שלנו מירית ובנוק אאוט) לא מצליח לעבור את המושבעים?

איך זה קרה שאיגור שדי עשה רושם שהוא בכיס שלה, הצביע לבסוף בעבור אריק?

או אני אשאל את זה אחרת, מה איגור ראה ושאנחנו לא ראינו ?

פורסם

אולי איגור גם "כזה" והוא ראה שרק עם אריק יש סיכוי ל"גנגבנג, מאדה-פאקה". :lol:

טוב, טוב, אני אפסיק עכשיו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הרושם שקיבלתי על איגור, שהוא שובינסט, (לפחות כך זה נראה במסך) - כשההכרעה לא חד משמעית הוא יעדיף לתת לגבר.

לענין זכייתו של אריק.

נכון שהישרדות היא משחק שהתחמנות רבה בו, אבל זה מסר שחודר לכל שכבות החברה - התחמן/שקרן/נוכל, הוא זה שמתקדם ומנצל את אנשי אמונו. (מספיק לראות את זה בפוליטיקה, וגם שם זה מבחיל).

לדעתי מי שהיה צריך להיות בשלישיית הגמר הוא איתי (היו ראויים נוספים אך הם נשרו קודם).

איתי שזכה בסבבים האחרונים כמעט בכל חסינות אפשרית, הגיע למסקנה שאריק לא יבגוד, ומותר לו לתת פעם למישהו אחר לזכות בחסינות ולא להתקדם רק על חסינות וחסינות.

אם היתה חולפת במוחו המחשבה שאריק יבגוד, הוא היה ממשיך וכנראה לוקח עוד חסינות ומתקדם.

ניתן היה לראות את הכעס של איתי שנתן אמון מלא באריק. במובן הזה אולי איתי תמים מידי ולמד פרק לחיים, אבל הוא יכול להסתכל במראה ולהיות גאה בעצמו.

אני חושב שכשאריק מסתכל במראה, הוא די מתבייש בעצמו. אם באמת החברות עם איתי היתה חשובה לו, הוא יכול כמחווה של כנות להודיע לאיתי לאחר הזכיה שהוא חולק איתו את הפרס. (גם אם זה לא 50:50 אלא רק 30:70)

לדעתי, אף אחד מהשלישיה האחרונה לא ראוי לזכות בתואר השורד האחרון.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...