Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

יש לכם רעיונות לגאדג'טים נחמדים לאוטו?

לא גדולים מידי,עד כמה אלפי שקלים בודדים.

יש לי כבר דיבורית בלוטות' עם מסך מגע של בלוברי,GPS(שזה לא מיוחד מן הסתם) ועכשיו בהזמנה GPS שמאפשר דיבורית בלוטות' משדר FM ובנוסף לזה קנינו מצלמת רוורס שמתחברת בבלוטות'.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

חשבתי על כמה דברים שאין לך או שכחת לפרט:

1. DVD
  2. סאב
  3. LCD במשענות ראש לנוסעים מאחור
  4. LCD על תקרה
  5. אזעקת ביפר
  6. ולנטיין
  7. קסנון איכותי
  8. ריפודי עור
  9. קיט דמוי עץ/קרבון/אלומיניום לדש בורד
  10. ניקלים
  11. ג'נטים יפים עם חתח נמוך וצמיגים רחבים
  12. בקרת שיוט
  13. מערכת שמאפשרת להחתבר למחש בהרכב ובזמן אמת לקבל קריאות מחיישנים
  14. חצאיות
  15. ספויילר

חלק ממה שהצעתי אומנם לא גאדג'טים, אבל לא רשמת את סוג הרכב ובאיזה תחום אתה רוצה להשתדרג.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

דווקא ראיתי גאדג'ט מגניב.

זה מאוור שמצמידים אותו לחלון והוא עובד על אנרגיה סולרית ומוריד את הטמפ' ברכב, ואז מתי שאתה נכנס לרכב אחרי חניה ארוכה אתה לא מקבל מכת חום לפנים

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

גאדג'ט מגניב דווקא!

אבל אני מחפש יותר משהו שיתאים לטעם של מישהו מבוגר חובב גאדג'טים(אבא שלי)

יש לי הונדה סיוויק שכמו שבחורה אמרה לי אתמול"הפנים של האוטו שלך נראה כמו גאדג'ט אחד גדול" שיתאים לכל מראה החללית שלו,כל מיני מסכים וכאלה.

אני מחפש גאדג'ט שהוא קצת שימושי(כמו המצלמת רוורס),עדיף עם מסך ואם יש לזה מסך מגע אז מה טוב(אבל לא DVD או משהו.).

אני לא מחפש תוספות "חיצוניות"(כמו חצאיות וספויילרים,רק משהו אלקטרוני)

מאוור זה חמוד גם.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אתר מעולה - תודה! יש שם ציוד אבטחה שיכול לעזור למגן את הרכב מונדליזם בחנייה (בהסתכלות עמוקה יותר במוצרים - לא כ"כ).

לא ברור לי איך זה: http://www.usbid.co.il/product765.aspx מצליח להוריד טמפרטורה אם זה עושה סירקולצייה רק של אויר החם שנימצא בתוך הרכב?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המאוורר יושב על החלון ומכניס אוויר מבחוץ (יש לו חלק דק שמתלבש על החלון ואז אפשר לסגור את החלון עד הסוף), זה מה שהבנתי לפחות. היה פה פעם דיון על המאווררים האלה ועל יעילותם, לא זוכר מה היתה המסקנה - או שאף אחד לא ניסה אותם או שבסוף מישהו אחד אמר שניסה וזה לא כזה להיט.

פורסם

איזה מאורר יעיל יותר ממזגן? :)

עוד אופציה לגאדג'ט:

- מראה מרכזית עם מסך מובנה.

- ישנו איזה גאדג'ט שמקרין את מהירות הנסיעה על השמשה הקדמית (אין לי מושג איך קוראים לזה, אם בכלל יש לזה שם).

פורסם

- ישנו איזה גאדג'ט שמקרין את מהירות הנסיעה על השמשה הקדמית (אין לי מושג איך קוראים לזה, אם בכלל יש לזה שם).

Heads Up Display

אין לי מושג איך אומרים בעיברית.

פורסם
למי שמרכיב משקפיים - שמשה קידמית בהתאם למספר (3.5+/- לדוגמא) :roll::roll::roll:

ואם בכל עין ישנו מספר שונה? :roll::roll:

• תוכן חדש...