Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"יאיר קליין תמורת לאוניד נייבזלין". זה מה שדורש פוטין האיש החזק ברוסיה. אמנם לא בכתב אבל בחשאי, זה המחיר של שחרורו של קליין -תמורת לאוניד נייבזלין. אני לא בא חס וחלילה להגיד שצריך לשלם את המחיר הזה אלה בא להלין על כך שהמשטר הרוסי הכוחני והדורסני בראשות פוטין (כן בראשותו בפועל), סוחט את ישראל בצורה גועלית ביותר.

נכון יאיר הוא בן אדם הרפתקני ביותר, אבל איש רע הוא לא. לזכותו הוא לוחם צנחנים מהולל, ואחד ממקימי בקעת הירדן ומושב חמרה (המושב שבו אני גר).

דברים טובים נכתבו בזכותו באתר של 484 שממנו אני מצטט:

"יאיר קליין היה אחד מהצנחנים ולוחמי הסיירות היותר אמיצים והנועזים שהכרתם. יאיר שרת ביחידות העלית של מדינת ישראל .לחם במלחמות ישראל, הוביל עשרות לוחמים לקרבות חסרי סיכוי והנועזים ביותר. יאיר השתחרר מצה"ל בדרגת סגן אלוף.

" יאיר כאיש שיחה ממש מקסים. אוהב הומור . יש לו סיפורים שיכולים להעביר ערב נפלא מסביבי למדורה.

יאיר הנחשב לאיש עסקים, הוא לא בדיוק איש עסקים מצליח, לאחר בריחתו מסירה לאון ניסה את מזלו בעסקי היהלומים בנמיביה. ובעוד כמה ממדינות אפריקה. ניסה את מזלו בעסקים אחרים גם במדינות אחרות .יאיר לא כל כך איש עסקים הוא יותר אידיאליסט. מאמין לאנשים שמספרים לו סיפורים. נמשך להרפתקאות. הרפתקן מבטן ומלידה. מלא חדוות יצירה ,לצערי מצב העניינים ואי יכולתו לשבת על ישבנו הביאו לא פעם אחת צרות ואסונות על ראשו"

ובהמשך עוד נכתב על הסיכוי לגורלו אם יוסגר לקולומביה:

הקולומביאנים הם יושיבו אותו לחמש עשרה שנה כפי שפסק בית משפט קולומביאני שלא בפניו , יאיר לא אדם צעיר, הוא ירקב שם בכלא הקולומביאני,שם גם יסיים את חיו. גם הפעם חבריו הצנחנים כמו בפעמים בקודמות התגייסו לעזור לו בגיוס כספים לשם תשלום לעורכי הדין. אם הוא היה איש עסקים כזה מוצלח אז היה לו כסף לשלם עבור עורכי הדין שלו. עצם העובדה שהוא ובני משפחתו זקוקים לגיוס כספים מחברים רק מראה על העובדה אחת עד כמה הוא היה איש עסקים ועד כמה הוא חיי בתוך הפנטזיות של עצמו.

יאיר יגמור את חיו בכלא הקולומביאני. מדינת ישראל לא תעזור לו לחלץ אותו. המדינה אינה עוסקת כיום באזרחיה אלה רק בשחיתויות של בכירי שריה . השרים עסוקים לביתם. יאיר לא מעניין את אף אחד כפי ששום דבר לא מעניין את מנהיגי הארץ הזאת.

בבקשה, צאו כולם בקריאה להציל את יאיר קליין. סא"ל יאיר קליין, לוחם צנחנים שנתן ממיטב שנותיו למען המולדת. איש יקר שאוהב את המדינה בכל ליבו.

yair.jpg

IMG_2289-copy_wh.jpg

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דוגמה מצוינת לעיוות המוסר והצדק, בגרסה הישראלית:

מדובר בפושע, שהורשע בין השאר גם בישראל.

אם בישראל לא הצליחו למצות אתו את הדין בפרשה אחת,

אז לפחות שמישהו אחר יטפל בזה.

הוא יכול להיות אמיץ ונועז עד מחר, אבל לאנשים שמוכרים נשק לסוחרי סמים בקולומביה אין לי סנטימנטים מיוחדים,

ולא משנה איזה דם זורם בעורקים שלהם.

תכל'ס, לתמוך בו זהו סוג של גזענות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יאיר קליין היה הרפתקן לא קטן דבר שבה לידי ביטוי הן בשירותו הצבאי המפואר והן במעשיו שאחרי השירות הצבאי - למיטב זכרוני הקמת חברת 'חוד החנית' ובהסתבכותו בפרשיות מפוקפקות.

אם אינני טועה אז כבר חילצו אותו פעם אחת מהסתבכות קודמת, נראה שהאיש לא לומד ושוב חבריו מנסים לחלץ אותו תחת סחיטת בלוטות הרגש.

לטעמי האיש לא שונה בהרבה מאלוף משנה אחר ששוחרר אחרי שסחטו וסיפרו לעם ישראל סיפורים מסמרי שיער - אני מתכוון לאל"מ דאז וטוראי בהווה - סוחר הסמים בדימוס אלחנן טננבוים.

פורסם

יאיר קליין משול למומחה ללוחמת טרור מהצבא הבריטי שיבוא לכאן ויאמן את החמאס בלחימת גרילה מתקדמת ובחבלה מודרנית תוך שהוא משתמש בקשריו בצבא מודרני בכדי לחמש מחדש את כוחות החמאס בנשק מודרני וקטלני וכל זאת על מנת להצליח להרוג כמה שיותר ישראלים!

גם אז היית נזעק להציל את "לוחם החופש הבריטי"?

מצידי שירקב עד אחרון ימיו בכלא הקולומביאני ושישלם כמו גבר על הפשעים שהוא היה מספיק גבר לעשות עבור בצע כסף.

זה שהוא ישראלי מעניין לי את התחת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפותח השרשור, גם אותי לא ממש רגשת.

על טעויות משלמים. תהיה בטוח שהוא ממש לא שה תמים כמו שעשית אותו והוא ידע טוב מאוד עם מי יש לו עסק ולמה הוא נכנס.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

זה שהוא ישראלי מעניין לי את התחת.

:mm_yeah: סופסוף מישהו מדבר כמו שצריך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נכון יאיר הוא בן אדם הרפתקני ביותר, אבל איש רע הוא לא. לזכותו הוא לוחם צנחנים מהולל, ואחד ממקימי בקעת הירדן ומושב חמרה (המושב שבו אני גר).

לחובתו, הוא סיפק שירותי אימון פרא-צבאיים לסוחרי סמים. זה עושה אותו, בהגדרה, לאיש רע. בישל דייסה (לביתו, לא למדינה) - שיאכל לבד.

ברמה המוסרית המדינה צריכה להעביר פה מסר חד. אתה תנצל את היידע שקיבלת מהמדינה למטרות לא מוסריות, המדינה לא תנקוף אצבע בעבורך בעתיד, כי אתה מבייש במעשיך אותה ועושה שימוש לרעה בכוח שנתנה לך המדינה.

לכן, לא רק שלא צריך לעזור לו, אסור למדינה לעזור לו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני דווקא תומך בפעולה לשחרורו, בתנאי שכשישוב ארצה, ניתן יהיה להסתובב עימו מחוץ לבית רק כשהוא קשור ברצועה ועם מחסום על ראשו. :roll:

פורסם

אני יודע מקרוב מה הוא עשה בסיירה ליאונה,- האנשים הכי מסכנים שראיתי בחיי ,והסתובבתי מספיק במדינות מסכנות והרוסות אחרי מלחמות חוץ/אזרחים.כמו בסיירה ליאונה בתקופה שהוא ,א***ה,א"ג,ש***א,ר"ג וחבריהם ניסו להשיג יהלומים בתשלום עם נשק רוסי ישן-לא ראיתי מסכנות מעולם.יש גבול לחוסר מעצורים.

הכל מגיע לו וחבל שהאחרים לו איתו.הורסים את שמנו בעולם.מזל שהמקומיים מכירים גם את רופאי הדסה,תל השומר,המדריכים החקלאיים עם מערכות הטיפטוף הקטנות והזרעים שאין שניים לטיבם, ומהנדסי תהל שדואגים למים שאפשר לשתות בלי שעז תקיא.

היה חייל טוב (ואולי בזכות אותן תכונות רעות) אבל זה לא נותן חסינות לעשות כל שאר החיים הכל.

פורסם
אני דווקא תומך בפעולה לשחרורו, בתנאי שכשישוב ארצה, ניתן יהיה להסתובב עימו מחוץ לבית רק כשהוא קשור ברצועה ועם מחסום על ראשו. :roll:

אכן, מעניין מה קרה לתפיסת "חוק זה חוק"...

כנראה שזה תופס רק לגבי תושבי חוץ.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

"כל המציל נפש יהודי כאילו הציל עולם ומלואו"

-אתם כבר החלטתם שהוא אשם כי הקולומביאנים אמרו.

-לחלקכם אין בעיה שימות שם (גם אם לא במפורש כולם יודעים שבעצם ההסגרה זה מה שיהיה).

-אחד קבע שהוא משול לסוחר סמים. שיתבייש! הבן אדם לוחם אמיץ שעשה רק לזכות המדינה!

-אחד כתב:"אני דווקא תומך בפעולה לשחרורו, בתנאי שכשישוב ארצה, ניתן יהיה להסתובב עימו מחוץ לבית רק כשהוא קשור ברצועה ועם מחסום על ראשו". בושה! אולי תשים עליו גם טלאי צהוב?

-אחד כתב:"לחובתו, הוא סיפק שירותי אימון פרא-צבאיים לסוחרי סמים." מה שלא הוכח אפילו בבית משפט בישראל!

-אחד כתב:"זה שהוא ישראלי מעניין לי את התחת". ממש לעיניין. כל הכבוד תגובה ממש מרתקת!

-ועוד אחד כתב:"לפותח השרשור, גם אותי לא ממש רגשת". אז לא באתי לרגש. לא אותך ולא אף אחד. קראתי לשחרורו

ומניתי את הדברים החיוביים שבבן אדם. ומעלותיו גדולות מחסרונותיו.

בקיצור: הקריאה שלי היתה למי שרוצה לתמוך בשחרורו של יאיר ולא במלעיזים הדמגוגיים שפה שופטים אותו ללא משפט!

יאיר קליין הוכיח בישראל שלא אימן קרטלי סמים בקולומביה, אבל אתם אטומים ומסרבים לקבל את דברי בית המשפט. במקום זאת

אתם נוטים להאמין לבית משפט קולומביאני במדינה שכח הכסף קונה שילטון, ואם למישהו שם היה אינטרס להרחיק את יאיר קליין משם אז מכאן כבר לא היה לו הרבה מה לעשות. אל תשכחו שהוא נשפט שלא בפניו! מה קרה? תשפטו לאחר שתתפסו, אבל שם זה לא עובד כך.

מה שיש לי להגיד בנימה אישית: אני מכיר את משפחתו של יאיר מילדות. בנו שירי למד איתי בבית הספר. גם קצין טוב בצבא בזכות עצמו. משפחה שעשתה הרבה בשביל מדינתה. תפסיקו לראות את ה"סיסמאות" בתקשורת. יאיר קליין הוא בן אדם טוב, ולא הוכח מעולם שפגע במדינתו. בזכות אנשים כמוהו אני ותושבי ישראל ישנים טוב בלילה.

אז מי שרוצה לתמוך שיתמוך, ומי שלא רוצה שיפתח שרשור "למה לא צריך את יאיר קליין". "או למה צריך לתמוך בולדימיר פוטין שהוא פשוט בן אדם צדיק שמקיים חוק".

פורסם

בושה! אולי תשים עליו גם טלאי צהוב?

חס וחלילה, היום אפשר לשים צ'יפ תת-עורי.

"כל המציל נפש יהודי כאילו הציל עולם ומלואו"

ברור, כל מי שחתכו לו חתיכה קטנה מהזין, יכול להיות הטיפוס הכי נאלח בעולם, ומדינת ישראל (כלומר אנחנו, בין היתר) חייבת לקפוץ לדום כדי להציל אותו. היינו כבר בסרט הזה.

פורסם

הכנסת שרשור חדש שמסתבר שהוא שנוי במחלוקת. אם לא נוחה לך דעתם של אחרים, אל תפתח שרשור בו אתה עלול/עשוי להיתקל בביקורת.

אגב, אני ממליץ לך לעשות חיפוש בגוגל על יאיר קליין, ולנסות לקרוא גם דעות אחרות משלך.

אתה מגיב כמו הילדים בגן של ביתי "שוברים את הכלים ולא משחקים".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
כנראה מדובר בפירומן אינטרנטי. גם את שרשור הרוטווילרים הוא פתח כדי שכולם יישרו קו עם דעותיו.

זה אתה שמבין?

אהה ואם פתחת את נושא הרוטווילרים: בעל הכלבים התנצל (כשהבין באמת שיש סיכוי שיקחו את כלביו) ותלה מודעת התנצלות במושב, והבטיח לקיים את החוק.

ולענייננו:

טוב, מסתבר שיש דיעות חלוקות לגבי שחרורו של יאיר, אבל כנראה שאני לא אובייקטיבי ואיני רוצה להיות כזה. יאיר הוא אבא של שירי ,שלי ושמרי, שהם חברי ילדות שלי. וכמו שאני מצפה שאם חס וחלילה זה יהיה בן משפחתי שיזדקק לעזרה ותמיכה מהקרובים אלי, אז כך גם אני יתמוך בקרוביי. אני לא ישפוט אותם, אני ישאיר זאת לזרועות החוק במדינתי שבה אני מאמין.

• תוכן חדש...