Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחד מול אחד...אני מעדיף את יאיר קליין על פני הרוסי.

למען הכנות לפני בדיקה לעומק של כל העובדות אך תרומתו הרבה למדינה והיותו ישראלי מחייבת אותנו מוסרית.

מה קרה? את החתיכת *7^ ה"רב" שהנחה והתעלל בילדים רכים כן יסגירו?

אני מסתייג ממה שכתבת ! (-5).

1. גם אם נעשה חשבון של רווח והפסד, אז אל מול הלוחם המהולל והמאותגר (מאוד) מוסרית, נמצא אדם שתרם לכלכלה הישראלית מיליוני דולרים.

עכשיו בוא ותגיד לי תרומתו של מי גוברת (שם לב שבעבורי מדובר בשני בני אדם שתרמו למדינה, החיתוך שנעשה להם בגיל שבעה ימים ממש, אבל ממש לא מעניין אותי).

2. ה"רב" שהוסגר לישראל, הוסגר בשל עבירות מזעזעות שעשה בילדיו, בעבורן אני הייתי מוכן לשבור את ידיו ורגליו של המפלצת הזו.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסתבך ? דפוק בראש?

הכל נכון.

בעיקר פתח את פיו בתקשורת ועורר עליו מהומת עולם.

אני בדעה שיש להחזירו לכאן ולו רק בשל זכרון "חסד נעורים".

בייחוד באם קיימת סכנה לחייו וזאת לאור העובדה שיאיר הציל אדם או שניים במהלך שירותו הצבאי.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

מה באמת נסגר עם שני סוחרי הסמים בתאילנד שנידונו למוות?

אין הקבלה בין "הרב" לקליין.

הרב הוא אזרח ישראלי שביצע עבירות בישראל וברח מהארץ ויוסגר חזרה לישראל בכדי לעמוד למשפט.

קליין הוא אזרח ישראלי שהיצע עבירה בקולומביה, מבוקש בקולומביה ויוסגר לקולומביה בכלל לא על ידינו אלא על ידי הרוסים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הנשק הידע והאימונים שהוא מוכר , נכנס למדינה כתשלום - כל יצוא הנשק עובר בקרה :idea:

.

התחום הזה הרבה הרבה הרבה יותר אפור (שלא לומר חלילה שחור) ממה שאתה מדמיין.

לצערי ולשמחתי אני אומר את זה מנסיון (לצערי כי כמעט נכנסתי לזה בעצמי,לשמחתי כי סירבתי לכך).

מה באמת נסגר עם שני סוחרי הסמים בתאילנד שנידונו למוות?

.

אם עד עכשיו הם לא הגיבו על השאלה שלך אז כנראה ש"נסגר".

:wink:

לעניין יאיר,כמו עם 2 הסוחרים בתאילנד,וכמו עם מר טננבאום,אני מוכן לתת אותם במתנה למדינה שתפסה אותם,את הסוחרים לתת מתנה לתאילנד,את מר טננבאום לשלוח ב-FEDEX/UPS בחזרה לחיזבאללה,ואת יאיר שילך ללמוד בכלא מזו אהבה קולומביאנית.

מספיק כבר עם העניין הזה של שמירת חסד נעורים והקשקוש הזה של "המציל נפש אחת...",זה שחתכו לנו לא הופך אותנו לאנשים טובים יותר מה"גויים" (שונא את המילה "גויים",זה סוג של תיוג שלא רחוק מהתלאי שחילקו ליהודים בשואה).

מי שעושה דברים כאלה צריך לענש,בלי קשר לאיך הזין שלו נראה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קרוב משפחה שלי נכלא ל5 שנים בונצואלה, ידענו שהוא נכלא כי הוא התעסק בהלבנת כספים לקולומביאנים אז לא ביקשנו עזרה ממשרד החוץ או בכלל ממדינת ישראל ולא הקמנו קול צעקה, ידענו שהוא חי כמו מלך מהכספים שהוא גילגל אז שיתמודד עם העונש לו.

(ד"א היו לו למבורגיני ו3 פורשה שונות והוא לא בדיוק הקים סטארטאפ)

פורסם
התחום הזה הרבה הרבה הרבה יותר אפור (שלא לומר חלילה שחור) ממה שאתה מדמיין.

לצערי ולשמחתי אני אומר את זה מנסיון (לצערי כי כמעט נכנסתי לזה בעצמי,לשמחתי כי סירבתי לכך).

אם עד עכשיו הם לא הגיבו על השאלה שלך אז כנראה ש"נסגר".

:wink:

.

זו היתה התשובה שלי

ממך הייתי מוכן שתוסיף והכל ברשות מדינת ישראל ,

הנשק הידע והאימונים שהוא מוכר , נכנס למדינה כתשלום - כל יצוא הנשק עובר בקרה :idea:

אז כולם נגד בפורום - ומי ימכור עודפים , ומי יבצע אימונים חשאיים , ומי יפוצץ פצצות מיוחדות במקומות חשוכים לבדיקת אפקטים ..

( גם אנחנו לפעמים שדה משחקים של אמריקה )

כל מדינות העולם משחקות משחקים מלוכלכים - ולכך הן צריכות את שכירי החרב הללו .

אבל - האנשים העוסקים בכך מודעים לכפל המחיר :wink:

הרבה כסף לך - התנערות ואי הכרה רשמית מנגד - זה המחיר .

יש גם הנעים בתחום האפור וגולשים לשחור - זה המחיר , והם צריכים להתמודד
.

אין כאן טוב או רע זה מצב נתון והמדינה צריכה ומשתמשת בהרפתקנים - אלה בובות הניסויי שלנו .

ולפעמים הם הנציגים הלא רשמיים של המדינה , קשירת קשרים איסוף מידע ווכוונות , ופתאום אחרי שנים מתבררת התמונה הגדולה

קשרים עם הכורדים , גרוזיה , קניה ( נחיתה בניירובי למי ששכח ) סודן , חבש אריטריאה

דרום אפריקה ואין טעם להמשיך

ומנגד - אם אני אתחיל למספר את בריטניה , צרפת או אחרות , כמה ואיפה הן רוקחות אתם תתיאשו מהמספר :lol:

( נגדיר את זה כך - למעט גרמניה ויפן כולם משחקים במגרש )

דרך אגב - חלק מההדלפות והליכלוכים , הם מטעם המדינות הגדולות הבוחשות ורצונם למכור נשק לקטנים .

כל מדינה , כדי להחזיק מפעלי תעשיה עצמאית לשעת חירום , חייבת יצור ומכירה לאחרים ( כלכלה פשוטה )

לכן הדיון הוא תאורטי - למדינה אין אפשרות ללחוץ בגלויי - אבל מאחורי הקלעים היא מנסה למזער נזקים .

אבל בפורום כרגיל - החיים הם עולם מושלם :roll:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
ואומר רק שאתה לא מתחיל להבין כלום על כלום.

1. לשם שינוי אני מסכים איתך.

2. אייל, איזה קשקוש מוחלט, לקחת קבוצת דפא"רים עם קלצניקובים ולאמן אותם בכדי שיטבחו כפרים שלמים של כפריים אפריקאים זה אינטרס של המדינה?

לאמן כוחות גרילה בכדי שיטבחו בכוחות שיטור שנלחמים בסמים כמה עשרות אלפי ק"מ מכאן זה אינטרס של המדינה?

עשית מהחרה הזה מינימום שלוחה קדמית של המוסד.

זה בן אדם פרטי שהקים חברה פרטית בכדי לצבור הון עבור ביתו על חשבון נהרות של דם שעל ידיו אז אל תבוא לי עכשיו עם אינטרס של המדינה ועל כפל מחיר, לא מדובר על אלי כהן או אורי אילן.

בכל מקרה, אין לקליין למי להתלונן או לפנות לעזרה כי מדינת ישראל סירבה להסגיר אותו לקולומביה והוא יכל לחיות פה עד 120, אם הוא היה מספיק מטומטם לצאת מהארץ לרוסיה עם דרכון מזויף (ולפי כל הדיווחים, מזויף בצורה גרועה ובולטת לעין), כל מה שנשאר לי להגיד לו זה

bien venuta a colombia

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לאמן כוחות גרילה בכדי שיטבחו בכוחות שיטור שנלחמים בסמים כמה עשרות אלפי ק"מ מכאן זה אינטרס של המדינה?

עשית מהחרה הזה מינימום שלוחה קדמית של המוסד.

זה בן אדם פרטי שהקים חברה פרטית בכדי לצבור הון עבור ביתו על חשבון נהרות של דם שעל ידיו אז אל תבוא לי עכשיו עם אינטרס של המדינה ועל כפל מחיר, לא מדובר על אלי כהן או אורי אילן.

+1

וגם אם בשליחות המדינה (אפשרות שאינני מאמין בה - אבל לשם הדיון), אז אלה בדיוק המשימות שדגל שחור ענקי מתנוסס מעליהם.

אין ברכה למי שמתעסק בחרא הזה.

פורסם
כמו שאמרו פה כבר, "גזענות"!

הוא בן אדם זבל, שיירקב בכלא.

אם אני למשל הייתי נתפס ונכלא באיזשהו מקום בגלל עסקאות סמים, המדינה הייתה צריכה להיות אחראית עלי?

ממש לא!

כל אדם אחראי למעשיו, ואני גם לא מוכן שישלמו על הליכים ל"הצלה" עם הכסף של המיסים שלי.

סא"ל, לא סא"ל... מה זה משנה אם הוא סא"ל או אם הוא בכלל משתמט? לא צריך לעזור לעבריין כזה.

ולעובדות מר יוסי:

יאיר קליין לא ביצע עסקות סמים! ותפסיק ל....תשכל עם ה"מיסים שלי", זה דמגוגיה.

ובקשר ל-סא"ל, לא סא"ל אז אני מפנה אותך לציטוט של חברו ליחידה:

"יאיר קליין היה אחד מהצנחנים ולוחמי הסיירות היותר אמיצים והנועזים שהכרתם. יאיר שרת ביחידות העלית של מדינת ישראל .לחם במלחמות ישראל, הוביל עשרות לוחמים לקרבות חסרי סיכוי והנועזים ביותר. יאיר השתחרר מצה"ל בדרגת סגן אלוף.

אז מה אתה עשית בשביל מדינה? אההה שילמת מיסים!(תרשה לי כל הכבוד)

ובנוסף אני רוצה להבהיר: אני לא תומך כלל בהחלפת יאיר בנבזלין. גם נבזלין הוא קורבן של השיטה הרוסית הכוחנית של פוטין להיכנס בכח בכל מי שצבר מעמד מהפרטת ברית המועצות (מה שלא הפריע לפוטין עצמו לעשות כח והמון כסף!). בדיוק כמו יאיר קליין, גם לרוסים אין שום עניין ביאיר קליין, הוא בשבילם רק קלף מיקוח להסגרתו של נבזלין חזרה לרוסיה. אם לא היה עיניין רוסי בנבזלין, הרי שהשרשור הזה לא היה נפתח כלל כי הרוסים לא היו עוצרים את יאיר קליין. ממש מעניין להם תת... קליין והקולומביאנים.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

אייל,

סלח לי שאני אומר לך להתעורר ידידי.

ב-99.9% מהמקרים מי שמבצעים את מה שקליין עשה הם אנשים פרטיים שפשוט מנצלים את הידע ה"מבצעי" שרכשו בצבא כדי לעשות אחרי הצבא הרים של כסף.

לצבא או למדינה אין שום קשר לכך,יותר מזה,מדובר בבגידה מוסרית מהמעלה הראשונה במדינה,כי אתה לוקח את מה שלימדו אותך בצבא ומעביר את זה (לפעמים זה רק נשק,לפעמים אלה תורות לחימה שלמות) למי שלא אמורים להעביר את זה.

כשחיל האויר שולח משלחת מסודרת של טייסים לתאילנד כדי ללמד את התאילנדים לטוס,זה משהו מסודר מטעם המדינה.

כשלוחם משוחרר יוצא לאמן אירגוני גרילה\מורדים\ברוני סמים, זה מטעם עצמו,הוא עושה הרים של כסף,אבל יודע את הסכנות הכרוכות בכך.

סתם בשביל לסבר את האוזן על מה אני מדבר כשאני אומר "הרים של כסף", אני בזמנו קיבלתי הצעה בשכר התחלתי של 20K דולר לחודש,משולם כמובן בשחור,מנגד ידועות הסכנות.

לכן שוב אומר למר קליין, שיהיה בהצלחה בקולומביאה.

פורסם

אדון שוקו פותח השרשור (ההזוי הזה,אני חייב לציין),

אתה בא ותוקף אנשים שאומרים את דעותיהם,מה בדיוק אתה רוצה ?

הבנו שיש לך היכרות אישית עם מר קליין,אחלה,אתה כל כך מודאג לגורלו ?

לך תקים קרן תרומות ותנסה להתרים כספים דרך קרוביו.

אל תנסה לרתום למשימה אנשים מן המניין,אתה כנראה תתקל בתגובות דומות עד זהות לאלה שמתקבלות פה.

אם מישהו פה בפורום היה פותח שרשור תרומות למר אלחנן טננבאום, האם היית תורם ?

אולי בשם זה שהוא יהודי ("המציל נפש אחת..." וכל השטויות האלה) ?

בקיצור ולעניין, יכול להבין את רצונך לעזור, לעומת זאת, לא מתכוון להזדהות איתו.

מי שמתעסק בחרא סופו להתלכלך.

לגבי היותו סא"ל,האמת ?

לא אומר לי כלום.

גם אלחנן טננבאום היה קצין בכיר.

דרגה עדיין לא מקנה חסינות דיפלומטית.

פורסם

השרשור הזה מפתיע אותי לטובה.

כל התגובות כאן, למעט שתיים, מייצגות את דעתי, כך שלא ראיתי לנכון להגיב.

איפה חבר הפורום מושיקו, שבשרשור על סוחרי הסמים שנידונו למוות בתאילנד, אמר שהם אחים שלנו ושחובה להצילם?

למדתי גם הרבה פרטים מהשרשור, כאלה שלא מפורסמים בחדשות ושמחזקות את הדעה שאסור לנקוף אצבע לשחרורו של קליין.

+1

וגם אם בשליחות המדינה (אפשרות שאינני מאמין בה - אבל לשם הדיון), אז אלה בדיוק המשימות שדגל שחור ענקי מתנוסס מעליהם.

אין ברכה למי שמתעסק בחרא הזה.

נכון - וג'ונתן פולארד הוא דוגמה מצויינת, למרות שנוצר כאן קונצנזוס שצריך לפעול לשחרורו, בעיקר בקרב הימין הקיצוני, אך לא רק.

כיצד היינו מגיבים אם היה נתפס פה מרגל לטובת ארה"ב, שעשה זאת מבצע כסף או ממניעים אחרים?

פורסם

אחרי קריאת כל התגובות כנגד ודעתם - זכותם, הייתי מעוניין לראות את קליין בכלא ישראלי מאשר בכלא ברזילאי.

פשוט יותר מזה אין לי מה לומר יותר.

לצערי, אין לא לי ולא לכם השפעה לכאן או לכאן תרתי משמע.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

ולכן הוא נשפט בארץ על ייצוא לא חוקי שלא באישור?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...