Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 XT 2003 לפני בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו רכב ראשון שאני רוכש, דיברתי אתמול עם המוכר והגענו להסכמה שאבוא לבדוק את האוטו היום.

שאלתי אותו האם הוא מוכן להתחייב לבדיקה על מנוע גיר ושאסי, הוא ענה לי שבאיזה רמה אני רוצה שהוא יתחייב.

לגבי שאסי זה מובן מעליו, בלי שום פגיעות - הוא התחייב על זה כי הרכב בחיים לא עבר תאונה.

מנוע - איפה לשים את הרף?

גיר - איפה לשים את הרף?

הרכב הוא פ'יגו 206 שנת 2003 דגם XT. הרכב הוא יד ראשונה מאשה אשר קבלה רכב מהחברה ואינה זקוקה לרכב יותר,

אבל אני מנהל מו"מ עם הבעל.

המחירון של הרכב ביד 2 שווה ל 46500, הרכב עבר 130 אלף. האם אני אוכל להוריד את המחיר עם תוצאות הבדיקה? ואם כן

אילו תוצאות?

אני שואל כי אני יודע שבמכוני בדיקה אני אקבל הרבה נתונים של כיסוי תחת, אז לאיזה מהם עליי להתחייס?

פורסם

במחיר כזה לא ניראה שווה כל כך, מה הצרכים שלך מהאוטו?

הרכב גם עבר לא מעט ק"מ לשנתון שלו , אני קניתי לפני כמה חודשים שנת 2001 עם 86000 ק"מ

וראיתי גם לא מעט 2001 עם פחות מ 100,000, אז מ 2003 הייתי מצפה למשהו טוב יותר.

אם אתה רוצה לשקלל מחירון, אני ממליך לך להסתכל על מחירון לוי יצחק שזה גם ככה מה שכולם הולכים לפיו (והוא זול יותר לקונה מאשר כל האחרים)

ובכלל , אם אתה כבר סגור על 206 , עדיף לך לוותר על האוטומטית עם הגיר הבעייתי שלה ולקחת ידני XS עם 110 כ"ס

*עריכה*

ועוד משהו ששכחתי , אחרי הבדיקה , לך עם הטופס למוסך מורשה הקרוב, ובקש הצעת מחיר לתיקון ליקויים

(שכמובן תמיד יגידו שיש) וככה תקבל מחיר מקסימלי של מה שיכול לעלות לך לתקן.

על כל פיפס שרשום שלדה הייתי מוותר (קורות , קצה שלדה וכו , לא מעיכות קטנות של מדרכות)

פורסם

130K קילומטרים למודל כזה זה אולי קצת מעל הממוצע אבל זה גם לא הרבה. בקצה גבול הסביר, לדעתי.

הרבה יותר חשוב לבדוק את מצבו של הרכב מאשר את הקילומטרים, יש לא מעט 206 בשוק שעברו, אולי, מעט קילומטרים אבל נראות ונוסעות כמו פח זבל.

לגבי ההתחייבות בבדיקה - מוכר שמתחייב על בדיקה של גיר אוטומטי במכון בדיקה הוא או הדיוט או אידיוט. נדירים מאוד מכוני הבדיקה שיוציאו טופס בדיקה ללא ליקויים בגיר האוטומטי. אתה מוזמן לנצל את זה לטובתך.

מנוע - אני לא חושב שאפשר לקבוע קו ברור. כיסתו"חים כאלו ואחרים יהיו בטופס הבדיקה, אבל כל עוד אין נזק או בלאי רציני למנוע יהיה קשה להכריח את המוכר להכריז על המנוע כגמור.

שלדה - לא צריך להתרגש מכל פיפס קטן. במחיר הנכון רכב עם פגיעה קלה בשלדה יכול להיות קניה מוצלחת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
130K קילומטרים למודל כזה זה אולי קצת מעל הממוצע אבל זה גם לא הרבה. בקצה גבול הסביר, לדעתי.

הרבה יותר חשוב לבדוק את מצבו של הרכב מאשר את הקילומטרים, יש לא מעט 206 בשוק שעברו, אולי, מעט קילומטרים אבל נראות ונוסעות כמו פח זבל.

לגבי ההתחייבות בבדיקה - מוכר שמתחייב על בדיקה של גיר אוטומטי במכון בדיקה הוא או הדיוט או אידיוט. נדירים מאוד מכוני הבדיקה שיוציאו טופס בדיקה ללא ליקויים בגיר האוטומטי. אתה מוזמן לנצל את זה לטובתך.

מנוע - אני לא חושב שאפשר לקבוע קו ברור. כיסתו"חים כאלו ואחרים יהיו בטופס הבדיקה, אבל כל עוד אין נזק או בלאי רציני למנוע יהיה קשה להכריח את המוכר להכריז על המנוע כגמור.

שלדה - לא צריך להתרגש מכל פיפס קטן. במחיר הנכון רכב עם פגיעה קלה בשלדה יכול להיות קניה מוצלחת.

והיה הם הולכים למכון גיר, ושם מגלים איזושהי בעיה. המוכר תמיד יכול לומר לקונה (בהנחה שזה לא משהו רציני הדורש שיפוץ גיר) שאם הוא לא רוצה, הוא יכול לחפש לו רכב אחר ושהמוכר לא מוריד שקל. סביר שהקונה הבא לא יעשה דבר כזה... והנה, מה יצא מזה מלבד בזבוז זמן וכסף על הבדיקה? (בהנחה כמובן שאיש מהצדדים לא חייב למכור/לקנות את הרכב)

• תוכן חדש...