Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול התחדשתי במאזדה 3 ספורט ספירט 2008

הרכבתי כמובן את כל המערכת שלי ואחרי זה הגיע הרכבה של הקסנון שירד מהרכב הקודם ..

בקיצור הוא פתח את המכסה של המנורות ורצה להתקין לי את הקסנון שלי בקיצור הוא אומר לי שאי אפשר התקין שום קסנון רק עם אני קונה מהחברה בגלל שיש שם מתאם השאלה שלי מישהו נתקל בבעיה כזאת ברכב הזה ספציפי ועם כן מה הפיתרון מודה למי שיכול לעזור לי קצת

פורסם

על איזה מתאם מדובר? בשיטוט בפורומים, לא נראה שיש בעיה מסויימת להתקין את הקיט במאזדה 3. מה שיכול להיות שתצטרך זה "מתאם" שיעקוף את ה DRL (אם מותקן אצלך ברכב)

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

לא צריכה להיות שום בעיה בהתקנה, אבל

1. יתכן שתעבור לאור גבוה הקסנון יכבה.

2. מומלץ להחליף פיוזים גם אם הם תקינים

3. במזדה 3 ניתן להתקין נורות תיקניות מסוג D2S כדי להיות עם גוון תיקני של 4500-5000K.

4. תרחיק כמה שיותר את הבלסטים מכל מקור חשמל אחר ברכב אחרת תתקל בבעיות של הפרעות אלקטרומגנטיות

בכל שאלה..תוכל לפנות אלי בפרטי ואשמח לעזור

בברכה

ברוך

ברוך -

פורסם

אם הנורה שישבה ברכב הקודם היא מדגם H7, אז לא צריכה להיות כל בעיה

להתקין אותה על המאזדה. אבל רק שתדע שכל עוד הרכב לא בא עם קסנון כבר מהיצרן

הקיט לא חוקי, ואוכפים את החוק הזה במיוחד בתקופה האחרונה. יכול להיות מצב של הורדה מהכביש בגלל העניין.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

המנורה ברכב זה אכן H7 רק שיש מתאם שיושב על המנורה והופך את התקע שלה לH4 והתקע המקורי של אור הדרך דומה לH4.

ועכשיו לדבר יותר חשוב מדוע לך להתקין בכלל את הקסנון, זה לא חוקי מצחיק זה ששוטר יוריד רכב 2008 מהכביש בגלל "הפוזה"

ועוד יותר חשוב ואני לא חושב שאתה יודע את זה ברגע שתתקין את זה כך בחשבון שאין לך אחריות על הרכב על המון דברים (מחשב מרכב, אלטרנטור אם יקרה לו נזק)

שורה תחתונה שים אותם ליופי בחדר.

פורסם

מחזק את הדברים שכתבו מעליי, חבל שהאחריות יצרן תבוטל

בגלל משהו שאסור בהחלט להתקין אותו ברכבים, ואחרי שבועיים

יוריד אותך מהכביש בוחן תנועה, תקבל קנס+טרטור ממקום למקום

אני אומר את זה מניסיון.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

• תוכן חדש...