Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לא מבין גדול ברכבים, אז לכן נכנסתי לפורום לעשות שעורי בית לקראת רכישה.

המליצו לנו (זוג + 2) לקנות טויוטה קורולה מסביבות שנת 97 או 98.

התחלתי לשוטט בלוחות מודעות באינטרנט ולא היה לי מושג ירוק איך לסנן את המודעות.

מה גם שאני לא ידעתי מה לשאול, אז התחלתי לקרוא ולקרוא ובאמת היה מרתק!

רציתי לשאול - האם מישהו כאן מכיר ויכול להמליץ אובייקטיבית על טויוטה קורולה 98 למכירה?

ממה להזהר במיוחד ברכב הזה? (קראתי את המדריכים)

האם מישהו ממנהלי הפורום מוכן תמורת תשלום לבוא לבדוק איתי רכב לפני קנייה?

תודה מראש

נ.ב. תודה רבה לכולם על המדריכים והעצות! יש כאן עצות ששוות זהב (או לפחות 20K...)

פורסם

היעוץ שאני יכול לתת לך שלא בגדר נבואה על אמינות שתלויה ישירות בתחזוקה של רכב בן 10

היא שיחסית לרכבי 1.6 מאותה תקופה וגם ביחס לדורות הקורולה שבאו לפני אחרי הדגם שאתה מדבר עליו (פנסים עגולים)

מדובר ברכב בעל מרחב פנים צפוף יחסית.

מעבר לזה זו טויוטה אפורה טיפוסית.

פורסם

תודה,

מעבר למרחב הפנים, האם זה רכב שנחשב אמין? חלפים זמינים?

האם יש דגם ספציפי שאתה ממליץ בשנתון מאוחר / מוקדם יותר מ98?

אני גמיש לכאן ולכאן.

מישהו אמר לי שעדיף לא לקנות אחרי שנת 98 (כי יש קפיצת מחיר שלא שווה את זה, היו להם בעיות אחר כך או משהו בסגנון. יודעים אם זו סתם אגדה אורבנית? )

תודה

פורסם

לנו במשפחה יש הונדה סיויק 2001 רכב מעולה מרווח מאוד(מאחור משטח הרגליים הוא שטוח אין את "הבליטה" הזאת כמו ברוב הרכבים).

צריכת דלק היא בערך 1 ל12 בנסיעה משולבת, הכל תלוי בהרגלי נהיגה.

אמין מאוד טיפול כל 10K ואתה בראש שקט. את שלנו אנכנו מתפלים במורשה כל 10K מזה 3 שנים שהוא אצלנו.אין טעם לציין בלאי כמו ברקסים,בולמים וכו', כי את אלו כל רכב מחליף לאחר תקופה מסוימת.

בהצלחה ברכישה.

פורסם

97 ו98 זה לא אותו הדגם, הצורה הישנה יותר{מודל97} הוא הדגם הכי מוצלח ועמיד של טויוטה מאז יש התדרדרות באיכות ואמינות הרכבים {תקלות מנועים מחשבים ועוד}ולכן אם יש לך הזדמנות על רכב כזה במצב טוב כדאי לשקול לחיוב.

פורסם

תודה רבה,

נראה לי, אם כן, שאתמקד בדגם טויוטה קורולה 97

כאמור, אשמח לשמוע המלצות אם מישהו אמין מוכר אחת כזו.

תודה

פורסם

97' זה הדגם הישן יותר ולא בטוח שיהיה המומלץ יותר, על אף העובדה ששמעת שהוא אמין יותר.

שנת 98' זהו דגם חדש לחלוטין ולכן יש לו יתרונות לא מעטים מבחינת איכות הרכבה, אבזור ובטיחות (ובטח בעוד כמה דברים. בדרך כלל לא סתם מחליפים דגם).

מניסיון של המשפחה שלי עם הרכב הנדון (קורולה 98'): רכשנו את הרכב מהחברה לפני כ 12 שנים ולבנתיים עם אמינות מושלמת. אני חושב שעד עכשיו היינו פעמיים במוסך, פעם אחת על ממיר קטליטי (שעד עכשיו לא הוחלף) ופעם שנייה על ציריות. את שתי ה"תקלות" הללו אני מחשיב תחת בלאי טבעי כיוון שכל רכב צריך להחליף את הדברים האלו (בדיוק כמו שמחליפים ברקסים).

למיטב הבנתי זהו לא מקרה חריג והדגם הנ"ל אמין בצורה לא רגילה.

מה שכן, המחיר של הרכב יקר ביחס למתחרות שלו, אם ניתן להשיג מאזדה לאנטיס חדשה יותר בשנתיים באותו המחיר אני חושב שזה יכול להיות עדיף (כמובן שהכל מותנה ברמת התחזוקה של הרכבים).

Back to the original - NC again.

פורסם

לי הייתה עד עכשיו קורולה 98. 12 שנים ו270000 ק"מ, שבמהלכם (אחרי 200+ אלף ק"מ) החלפתי ציריה, מסב וכרית תומכת מנוע. צריכת דלק 10/12 ק"מ לליטר. אין הרבה מקום במושב אחורי. פלסטיקים בפנים נשמרו בצורה כמעט מושלמת. הגה יותר טוב מהונדה סיוויק 5 דלתות 2008. אם אתה מחפש אמינות, זה האוטו.

פורסם

תודה!

עכשיו גם מאזדה לנטיס במשוואה :)

עשו בפורום הזה פעם סקר - איזה רכב ממליצים למשפחה ממוצעת?

(איזה רכב נותן את התמורה המירבית - לא יקר מידי ועם זאת בטיחותי, ואמין?)

בסופו של דבר יש הרבה פרמטרים וכמובן שהכל תלוי ברמת התחזוקה של הרכב אבל אני די משוכנע שלכל אחד יש אני מאמין בנושא.

תודה!

• תוכן חדש...