Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנת 1997 יצאה טויוטה מהארון עם הדבר הזה, שלדעתי אחד הרכבים המכוערים ביותר בכביש.

אבל כאשר יש רק דגם אחד, ורואים כזה מדי פעם, עוד איכשהו אפשר להתעלם.

אבל השנה, כאשר הונדה שחררה את הדבר הזה, אי אפשר כבר להתעלם.

כאילו מה, נגמרו להם הרעיונות עיצוב, אז הם העתיקו את הפריוס וכיערו אותה עוד יותר?

מה הלאה? מיצובישי יעתיקו את הפריוס לעיצוב של ה- EVO ה-11?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לא סתם העיצוב של הפריוס והאינסייט דומה:

הונדה היו אלה שיצרו את העיצוב לראשונה, בהמשך טויוטה "קנתה" את העיצוב מהם, ולאחר כמה שנים, הונדה החליטו לחזור עם העיצוב המדובר לרכב ההייברידי שלהם.

כן, המכוניות מכוערות ועיצוב לא ממש מעניין.

מצד שני,זו מכונית ירוקה שעושה בערך 22 ק"מ לליטר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בהחלט כואב בעיניים. לא לשכוח שרכב היברידי זו הצהרה: "אני כל כך ידידותי לסביבה, שאני מוכן לנסוע ברכב כ"כ מכוער".

emotion of motion

פורסם

מעבר לעובדה שלדעתי ההונדה לא כל כך מכוערת, ואפילו די נאה במבט מהחזית (בטח שהיא מכוערת פחות מסוזוקי ליאנה), הרי שלדעתי החלק הבעייתי יותר בעיצוב - החלק האחורי שלה, ליתר דיוק החל מהדלתות האחוריות = מעוצב כך בשל דרישות אווירודינמיות.

כנראה שהולכים שם עד הסוף בחסכון בדלק או במקור אנרגיה אחר ובונים אותה בצורה אווירודינמית ביותר. שימו לב שאפילו בחלק החזיתי יש אלמנטים חזקים של הצורך הזה. הכנפיים, כמו גם הפנסים הקדמיים, "שקועים" ככל האפשר וזוויותיהם שטוחות ככל האפשר. גם מיקום מראות הצד מלמדים על עיקר הדגש בעיצוב. הן מרוחקות מאוד מקדמת הרכב. ככל שהן מרוחקות, כך האוויר ש"מתנגש" בהן פחות מרוכז, אלא פוזר כבר לצדי הרכב...

יש לציין שאמנם כל דגש כזה בפני עצמו מזערי בהחלט - אך כשמסתכלים על מכלול הדגשים במצטבר - אני מאמין שיש השפעה שהיא יותר מזניחה על צריכת הדלק ברכב.

סימון.

SPL - 143.6DB

"

פורסם
או, אני קמצן אז אני קונה היבריד

באוטו סכום של רכב היברידי אפשר לקנות רכב הרבה יותר טוב ממנו

פורסם

אתם מתלוננים שאנשים קונים מכוניות היברידיות? זה בסופו של דבר פחות עשן בריאות שלכם, איך זה רע ? :|

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

חלק מהעניין של מכוניות היברידיות זה "להראות היברידי". כלומר, הנה, תראו שאני שומר על הסביבה.

ההיברידית הראשונה של הונדה לא היתה שונה מהותית מהדגמים הרגילים לכן הצליחה פחות, עכשיו כנראה החליטו שחייבים להעניק לה מראה "היברידי".

פורסם

גם בסיויק ד"א, הונדה לא יכלו לעמוד מנגד ולתת לה להראות נורמלי.

אז הם שמו לה טאסות שנראו כאילו הם יצאו עכשיו משנות ה-70.

אם הייתי קונה סיויק היברדי (אבל אני לא אקנה, לא סיויק, ובטח לא היברידי) הדבר הזה היה עף עוד לפני שהייתי יוצא מהמרכז מסירות שלהם.

פורסם

אני לא מבין מה כל כך מכוער בפריוס, לטעמי רכב שהוא יותר מנאה.

אבל האינסייט באמת מגעילה (לעומת הFCX קלאריטי שמזכירה אותה בעיצוב, ונראית הרבה יותר טוב).

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...