Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

אז ככה לפני כ-4 חודשים קניתי רכב אופל קורסה, שנת 99 מנוע 1.4 אוטומטית.

אני מודד את צריכת הדלק מאז, ולא משנה אם אני נוסע בתוך העיר או נסיעות בין עירוניות צריכת הדלק גבוהה מאוד.

בתוך העיר הצריכה היא 1ל-10. נסיעה ארוכה 1ל-11 במקרה הטוב.

אני לא מתמצא בכל העניין, ואשמח אם תעזרו לי ותכוונו אותי מה לעשות.

בכל מקרה אני לא יודע כמה האוטו שלי אמור לצרוך אבל בטוח שזה לא הצריכה שיש לי כרגע.

אגב, אם צריך ללכת למוסך אז אני באיזור הקריות-חיפה.

תודה רבה לכולם.

פורסם
קודם כל לפני שאתה פותח את מכסה המנוע, כדאי לבדוק אם אין דליפה...:shock:

תודה על התגובה, לא אין דליפה אחי.

אשמח לעזרה :) תודה.

פורסם

זו צריכה משולבת סבירה לרכב הנ"ל.

ביחוד אם היא אוטומטית.

החסכונוית שבינהן באות בגרסת ה - 1.2 ידנית או 1.4 ידנית.

האם הרכב מטופל הייטב? אפשר לבצע בדיקת 4 גזים כדי ליראות מה הם נתוני הפליטה וחיישן הלמבדה כדי לבודד את הסבירות לצריכה דלק מיותרת.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

לא לשכוח שצריכת דלק תלוייה לא רק באופי הנסיעה ותנאי הדרך אלא גם בתנאי הנהג ולחיצה עצבנית על דוושת הגז ונסיעה בדרך בינעירונית מעבר ל-90 /100 קמ"ש תוביל את הרכב לצריכת דלק גבוהה יותר ותכניס את הנהג לתחנת דלק מהר יותר מהצפוי.

לנפח מנוע כזה בינעירוני 1:11 זה לא משהו.

קודם,שהנהג יבחן את הרגליו,אם הם תקינים,לערוך בדיקת 4 גזים ועוד לפניה לבדוק שהפלאגים תקינים ואינם שחורים,פילטר דלק לא סתום,רק אח"כ 4 גזים ולהמשיך מהתוצאות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש לי אופל קורסה שנת 2000 1.4 אוטומט.

זה התיצרוכת הנורמלית של הרכב. כ 1-10 בתוך העיר וכ 1-12 מחוץ לעיר

זה גם מה שרשום בספר רכב.

אני מציע להוסיף תוסף דלק (K44 או GOLD LABLE) זה ישפר בקצת את התיצרוכת.

• תוכן חדש...