Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה פשוט מגוכך. פולקסוואגן לא מוכנים לדבר עם פורשה כי יש להם חוב של 9 מיליארד יורו שנוצר כתוצאה מזה שפורשה קנתה את המניות של פולקסוואגן.

emotion of motion

פורסם
זה פשוט מגוכך. פולקסוואגן לא מוכנים לדבר עם פורשה כי יש להם חוב של 9 מיליארד יורו שנוצר כתוצאה מזה שפורשה קנתה את המניות של פולקסוואגן.

גם אני שקראתי את זה לא הבנתי את ההיגיון שבכתבה.

בגלל החוב עדיין יש קרע בין החברות על כל מיני החלטות למיניהם...

לאן זה מוביל אין לי מושג.:-o

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

כעת פורשה בעלת "שליטה" (פורשה התמזגה ולא השתלטה) בקבוצת פולקסווגן, שזה כולל את חברות הבת: אאודי, למבורגיני, בנטלי, סקודה, בוגאטי, סיאט וסקניה.

אממ אני לא מבין גדול בזה אבל זה אומר שפולקסווגן הם הבעלים של אאודי,למבורגיני,בנטלי,סקודה,בוגאטי,סיאט ,וסקניה.?

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם
אממ אני לא מבין גדול בזה אבל זה אומר שפולקסווגן הם הבעלים של אאודי,למבורגיני,בנטלי,סקודה,בוגאטי,סיאט ,וסקניה.?

מאז ומתמיד קבוצת פולקסוואגן כללה את אאודי, למבורגיני, בנטלי, שקודה, בוגאטי, סיאט וסקניה. פורשה הייתה בעלים של .. ובכן, פורשה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

"מאז ומתמיד..."

מזכיר לי שהילדה שלי היתה בת 4 (בערך) וצפינו בקרב של הרומאים בערוץ ההסטוריה (כן, מודה) והיא שאלה:

"מתי זה קרה?"

"מזמן..."

"כשהייתי בת שלוש?"

"לפני."

"כשהייתי בבטן של אמא"

"לפני."

"כשהיה תוהו ובבוהו...?"

ככה זה עם צעירים, חושבים שלא היה כלום לפניהם (וגם שהם גילו את הסקס).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תייר עשיר בא לעיירה קטנה.

נכנס לבית מלון המקומי, משאיר 100 דולר ערבות לבעלים של המלון ועולה למעלה לראות את החדרים.

בעל המלון לוקח את ה-100 דולר ורץ למוסך לשלם את החוב שלו.

המוסכניק ישר רץ לסגור את החוב במכולת.

בעל המכולת רץ לשלם לנערת ליווי שנתנה לו את שירותיה בהקפה.

נערת ליווי מחזירה לבעל הבית מלון את ה-100 דולר שהייתה חייבת לו עבור חדרים שהשכירה ללקוחותיה.

בינתיים התייר העשיר יורד בחזרה ללובי. שום חדר לא מצא חן בעיניו, ולכן הוא לוקח את ה-100 דולר שלו בחזרה ועוזב את העיירה.

לסיכום, אף אחד לא קיבל כלום, אבל כולם שלמים עם עצמם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...