Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

למטרת קנייה כלשהי ההורים החליטו לפתוח את הכסף הנמצא באחד החסכונות של אימי כרגע, הנמצאת באותו הסניף שלי.

בנק הפועלים.

הכסף הופקד לפני כשנתיים ונסגר כל שנה במידה ואין בקשה לפתיחה (כמובן שבהסכם רשום שלפני סגירה צריכה להגיע הודעה וכו').

הכסף נסגר שוב למשך שנה , מבלי הודעה אחת וכו' , עבר כחודש-חודשיים מאז שהכסף נסגר.

הפקידה ה"נחמדה" - אמרה שפשוט אי אפשר לפתוח את הכסף ולא רצתה להקשיב .

אחרי זה לפי המילים שלה, במידה ואתם רוצים לפתוח את הכסף , תכתבו מכתב להנהלת הבנק לבקשת פתיחה , ואולי הם יסכימו לפתוח בתשלום קנס בסך X אחוז מהכסף הסגור (ומדובר על סכום בעל 6 ספרות).

האם דבריה הגיוניים? , פעם שניה שאני נופל על הפקידה הזאת והיא פשוט עונה בצורה של להעביר את הלקוח.

לצערי מכיוון שמיהרנו לבנק אחר לא היה זמן לעבור פקידה ולחכות.

מה ניתן לעשות?,

מצד אחד הפקידה לדעתי מדברת שטויות , אך מצד שני הבנק סגר את הכסף מבלי להודיע כלל ופתיחה של סכום כזה התשלום קנס יהיה גבוהה מאוד ולא שווה את הפתיחה.

אשמח לכל יעוץ מה ניתן לעשות במקרה.

תודה

פורסם

בוא נשרוף את הבנק ואת הפקידה עם הקוקיות הירוקות.

תיכנס לבנק ותלך למנהל הסניף, לא בעיה לפתור את זה, אל תהיה כל כך מנומס, תרים את הקול ותמשוך קצת תשומת לב, ככה זה עובד בארץ הזאת.

אפילו בשביל אייס-קפה בארומה צריך קצת להרים את הקול אם שתי הקופאיות צוחקות עם הגב ללקוח במקום לשרת אותו (קיבלתי עם זה קוראסון :lol:)

פורסם

אני דווקא פחות מאמין בגישה הזו.

כל אדם שני מנסה להוכיח בבנק כמה הוא גבר ברבר והוא יקבל בצעקות מה שהוא רוצה.

מקסימום תקבל אטימות.

מניסיוני - השירות הכי טוב בבנק הפועלים שתקבל (בהנחה שאין לך בנקאות פרטית או בנקאי אישי - ששם זה שירות ברמה די גבוהה ויכול ליהיות שאתה זכאי לזה) זה דווקא במוקד הטלפוני.

הם עובדים 24 שעות במהלך השבוע ועד כניסת שישי ומיציאת שבת.

כל פעם שהייתי צריך פעולה שלא מחייבת הגעה לבנק (וגם כאלו שמחייבות - נחסך לי המון זמן שרוף בלחכות בתורים , לבקש תפסים או להתעניין במה צריך להביא ומי נגד מי) - הבנקאות בטלפון עשו לי את זה על הצד הכי טוב והכי מהיר שזה פשוט בלתי יאומן.

החברה האלו הם 10! וחוץ מזה שיש להם גישה לכל מה שצריך - הם נחמדים מאוד ויכולים ליצור קשר גם עם האנשים בסניף הספציפי ולעזור לך מאוד.

בקיצור , מומלץ - תתקשר , תקבל קוד ראשוני (או דרך כספומט של הבנק אפשר גם לקבל קוד) ודבר איתם.

מהיום שהתחלתי להשתמש בזה - הביקורים שלי לבנק צומצמו כ"כ - פעם בשנה לאסוף פנקסי צ'קים / כרטיס אשראי + עוד פעם אחת כשהייתי צריך לסגור את המימון לרכב.

כל שאר הפעמים נפתרו בדקות ספורות בטלפון עם זמן המתנה אפסי (שים לב בתפריט - ותר על כל החרטא ותקיש את הקוד לבנקאי - אל תבזבז את הזמן במערכת האוטומטית).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תמיד יש אופציה של לקחת הלוואה בריבית נמוכה ביותר כנגד הכסף שיושב בפיקדון לתקופה של עד שהפקדון ישתחרר שוב.

במידה ומדובר בתוכנית חיסכון ולא פק"מ אז תהיה פגיעה בקרן במידה ואתה שובר את התוכנית לפני הזמן או שלא בתחנה שהוא יכול להשתחרר.

הבנק לא חייב להודיע לך מתי הכסף נסגר כל פעם מחדש, זה רשום בדפים שאמא שלך חתמה עליהם כשהיא עשתה את התוכנית.

אחריות שלכם לדאוג לתת הוראה לא לחדש, כרגע לא בטוח שיהיה שווה לשחרר את הכסף ובאמת שווה לבדוק אפשרות של הלוואה בריבית פריים או משהו בסגנון.

פורסם

הפקידה לא יודעת מה היא אומרת, כל עוד הכסף לא משועבד לטובת אשראי (וגם אז יש פיתרון) הכסף הוא שלך וזכותך לקבל אותו. אתה צריך להיות מוכן לכך שכנראה אתה תפסיד את הריבית היחסית שהרווחת מאז הסגירה האחרונה.

בכל מקרה אל תצעק ואל תהפוך שולחנות, הבנק הוא מקום שתצטרך לקבל ממנו שירות גם בהמשך ואם אתה תתנהג כמו ברברי אתה תקבל גם יחס כזה, הצעתי היא, פנה לפקיד אחר שמבין עניין או לסגן/ מנהל הבנק.

עריכה: להערכתי גם אם תהיה פגיעה מסויימת בקרן ואני ממש לא בטוח, אתה יכול להתמקח על העניין.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...