Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
באחריות שהאוטו שלו עם הנעה אחורית. יכול להיות שזה מאזדה אחרת משנת 97? :o

בוקר טוב:-)

גרמת לי לחייך על הבוקר. אשרך8)

באחריות אין ללאנטיס הנעה אחורית

תמיר.

פורסם

יש רכב הנעה אחורית זול. לגבי עלויות אחזקה אינני יודע, אבל מניח שזול זה לא יהיה, אבל וולבו 740 אפשר לקנות במחיר כזה.

אבל בד"כ מדובר במנועים 2000 חלשים להחריד או מקסימום 2300 שגם הם לא מי יודע מה מבחינת כוח.

אפשר לפעמים למצוא במחיר כזה אלפא 75 (גיר אחורי! - מבחינה הזאת רכב מאוד מיוחד).

BMW, אפילו 316 במצב סביר מסוף שנות 80 עולות מעבר לתקציב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אם יש למאזדה 323 שלו הנעה אחורית, אני קונה לך אותה מתנה + ספולייר, ג'אנטים, קסנון ושטיחי אלומיניום עלי. הולך ?

ואם הוא נוסע ברוורס? :wink: יאללה- נורות H7 בבקשה...

ועכשיו ברצינות, אולי הוא היתכוון למיאטה? (ולא, בשמונה אלף אתה לא מכסה ביטוח שלא נדבר על קניית הרכב)

פורסם

דווקא אפשר למצוא ב.מ.וו במצב טוב

יש באשדוד כמה למכירה במצב מעולה עם צבע מקורי שמורות כמו במוזיאון

אפשר אפילו להסתדר על מחיר של 12 או 13 אלף

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
נמרוד, ראית פעם בארץ סקודה עם הנעה אחורית ?:roll:

את האמת שלא ראיתי סקודות עם הנעה אחורית, נתתי את המלצתי למכוניות עם הנעה קדמית. הוא נהג חדש ולא כל כך מבין מה כל שנושא האחזקה מאוד אבל מאוד כבד יהיה לו. למצוא מכונית עם הנעה אחורית בתקציב שלו וגם שישאר לו קצת ליישור קו, זה בלתי אפשרי בעליעיל. בתור אחד שפעם היה לו טנדר סקודה אני יכול להגיד שזה אוטו פשוט ונוח לחלוטין וזול לתחזוקה ולכן הצעתי את הרכב הזה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
אפשר לפעמים למצוא במחיר כזה אלפא 75 (גיר אחורי! - מבחינה הזאת רכב מאוד מיוחד).

לא יודע למה השרשור הזה היה צריך להגיע לדף 2 עד שמישהו ימליץ על ה75.

הנעה מובטחת.:wink:

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
לא יודע למה השרשור הזה היה צריך להגיע לדף 2 עד שמישהו ימליץ על ה75.

הנעה מובטחת.:wink:

מצטרף חפש מנוע 2000טווין ספארק ואפילו ראיתי ביד 2 אחת עם מנוע 3000

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

אני מבין שחוץ מאלפא 75 אין משהו בתקציב.

ואני מבין גם שאם הנעה קדמית גם באה בחשבון, בעיקרון כל רכב יכול לבוא?

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

מה עם אלפא 90 ?

אלפטא ?

גוניור ?

פיז'ו 504, 505 - מרווחות, נוחות.

גם פורד קורטינה 82 - אחלה רכב, מרווח, אמין, בדיוק כמו שהוא ביקש.

פורד אסקורט עד שנת 80 - בסיס מצויין לשיפורים, קלה לנהיגה, נחשבת אמינה מאוד.

כולן מתאימות להיות רכב ראשון, לכולן אחזקה זולה, וחלפים בשפע.

אההה...שיט... הלכתי להסתכל בלוח שנה, אנחנו בשנת 2009, הייתי בטוח, שהשנה היא 1993.

פורסם
אני מבין שחוץ מאלפא 75 אין משהו בתקציב.

וולוו 740 גם נכנסות לתקציב. יש בארץ מאט מאוד 75, זה אומנם רכב שנחשב למהנה לנהיגה, אך אני בספק שאחזקה שלו תיהיה זולה. לאלפא קול מנוע משגע, במיוחד בדגם קרבורטורים.

יש כמובן גם טנדרים עם הנעה אחורית כמו היילוקס (מנוע של כ-80 סוסים).

ואני מבין גם שאם הנעה קדמית גם באה בחשבון, בעיקרון כל רכב יכול לבוא?

כן, במקרה כזה יותר קל למצוא רכב. הנעה אחורית בתור רכב ראשון - לא בטוח שזה כדאי, עם רכב כזה נדרשת יותר מיומנות בנהיגה במיוחד על כביש רטוב.

לפי דעתי בתור התחלה כדאי לך להתמקד בנהיגה עצמה ורק אחרי זה להנאה מימנה: צבור קצת ניסיון בכביש, קצת כסף וכאשר תרגיש שאתה מוכן ורוצה את זה, תעבור להנעה אחורית.

יש הרבה מאוד מכוניות מהנות עם הנעה קדמית, כולל מכוניות ספורט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

Carter g, אני אפסיק להסתלבט עליך, ואנסה להסביר לך דבר מאוד פשוט :

אתה לא יודע, מה הבדל בין הנעה אחורית לקידמית, רק שמעת ממישהוא, שהנעה אחורית זה "ספורטיבי" ומגניב.

אף אחת מהמכוניות עם הנעה אחורית, שהמליצו לך כאן, לא תיתן לך אחזקה זולה, אמינות סבירה, ולא תוכל לשמש אותך ככלי תחבורה ליום יום, כזה שגם תוכל לסמוך עליו.

מכאן יש לך שני כיוונים - אם אתה רוצה רכב נוסע, אמין יחסית וזול, קנה משהוא נפוץ והמוני, עם הנעה קידמית, מאזדה 323 היא אופציה טובה. תלמד לנהוג קצת ואז תחליט, מה אתה רוצה.

ואם כבר היום אתה מרגיש, שרכב זה התחביב שלך, ואתה מוכן להשקיע בו זמן וכסף, קנה לך אלפא או ב.מ.וו ישנה, תשקיע בה, תסע קצת, תתקן הרבה, תיהיה מוכן לכך שהרב יהיה מושבת לפעמים, ידרוש ממך הרבה התעסקות, הרבה הוצאות, אבל גם יתן לך משהוא יחודי, שאין לאחרים.

לדעתי, במצבך היום, כדאי לך לבחור באופציה הראשונה.

בהצלחה.

פורסם
Carter g, אני אפסיק להסתלבט עליך, ואנסה להסביר לך דבר מאוד פשוט :

אתה לא יודע, מה הבדל בין הנעה אחורית לקידמית, רק שמעת ממישהוא, שהנעה אחורית זה "ספורטיבי" ומגניב.

אף אחת מהמכוניות עם הנעה אחורית, שהמליצו לך כאן, לא תיתן לך אחזקה זולה, אמינות סבירה, ולא תוכל לשמש אותך ככלי תחבורה ליום יום, כזה שגם תוכל לסמוך עליו.

מכאן יש לך שני כיוונים - אם אתה רוצה רכב נוסע, אמין יחסית וזול, קנה משהוא נפוץ והמוני, עם הנעה קידמית, מאזדה 323 היא אופציה טובה. תלמד לנהוג קצת ואז תחליט, מה אתה רוצה.

ואם כבר היום אתה מרגיש, שרכב זה התחביב שלך, ואתה מוכן להשקיע בו זמן וכסף, קנה לך אלפא או ב.מ.וו ישנה, תשקיע בה, תסע קצת, תתקן הרבה, תיהיה מוכן לכך שהרב יהיה מושבת לפעמים, ידרוש ממך הרבה התעסקות, הרבה הוצאות, אבל גם יתן לך משהוא יחודי, שאין לאחרים.

לדעתי, במצבך היום, כדאי לך לבחור באופציה הראשונה.

בהצלחה.

לחשוב שכבר התחלתי לברר מי אתה. אני צוחק.

מאזדה 323 במצב נורמלי תיכנס בתקציב? חלק מהכסף אני רוצה לשמור כדי לבזבז על שטויות (כל מה שלא קשור לתפקוד ותפעול של האוטו, וקשור להנאה).

איזה שנתון יהיה האוטו?

פורסם
לא מנסה לפרסם אבל אם תחטט קצת בפורום מכירת רכב כאן, אתה תמצא סיירה 2 ליטר של חבר פורום.

ראיתי. אהמ אהמ. של מצמץ.

מעל לתקציב שלי, הרבה מעל.

• תוכן חדש...