Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם וערב טוב! עדיין אני וחבר שלי מחפשים לו אוטו,ואחרי שסרקנו לא מעט 205 פונטו וקליאו.לא מצאנו אחת ראויה באזור ירושלים.

ראינו 306 נחמדה אחת,על פניו הקילומטרג' נראה בסדר ולדברי המוכר הרכב לא עבר שום תאונה וטופל בקפדנות.הרכב שנת 94 והמוכר רוצה רק 6.000.

התקציב שלו מוגבל ל10 גג לנטו הרכישה.

במידה ובבדיקה נגלה שאין שום בעיות מיוחדות ואכן הרכב טופל במים יעודיים ותוחזק ברמה קפדנית.האם יש בעיות מיוחדות שיש לצפות להן?

האם הרכב יגלה אמינות טובה?

האם עלות החלפים גבוהה משמעותית מחלפים לקליאו\205\פונטו?

האם הרכב ממולץ לרכישה בתקציב כה דל או שעדיף להתמקד ברכבים אחרים בתקציב כה מצומצם?

מהחיפוש בפורום לא יצאתי עם דעה מגובשת כי מצד אחד יש אלה שאומרים שזה הוא רכב אמין שמשרת נמאנות את בעליו,מצד שני יש אלה שאומרים שלמרות הטיפול הקפדני הוא עדיין עושה המון בעיות.

הלינק למודעה:http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1067410&Code=14a3531fe3803f378ed1e9e23933e167

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

לי יש 306 כבר שנה + המכונית שלי שנת 95 מנוע 1.4.

בכללי האוטו אם הוא מטופל בזמן ובחומרים איכותיים הוא ישמש אותך נאמן וטוב.

כמובן שיהיה בלאי של השנים אבל בכללי המכונית אצלי לפחות מאוד אמינה לא היו לי בעיות מיוחדות ברכב.

תבדוק אם הפסטיקים לא רופפים או שבורים כי אין דבר שמציק יותר מי פלסטיק חורק בפג'ו.

בכללי הפג'ו הזאת זה רכב מאוד רגיש , אם תיסע רגוע בלי להרוג את האוטו הוא יפצה אותך באחזקה זולה.

הרכב הוא חסכוני יחסית, והחלפים זולים.

אני ממליץ לך אם הרכב שמור.

פורסם

אוקי,תודה לך על התגובה הנהג אכן לא "יקרע" את הרכב ויסע נסיעות רגועות.האם המנוע 1.4 מספיק חזק בשביל האוטו הזה?

האם המנוע הזה אמין?

נגיד והפלאסטיק רועש מה אפשר לעשות בנידון?

למה לשים דגש מיוחד כש נלך לבדוק את האוטו?

כיצד אני יכול לוודה שאכן הרכב טופל בקפדנות ויד אוהבת?

פורסם

הכי חשוב בפג'ו לבדוק אם יש מיי קירור איכותיים ולא מיי ברז.

1.4 היא מספיק חזקה תלויי למה נגיד אני גר באשדוד ואני יכול לעשות איתה אשדוד -אילת וחזרה והמכונית סוחבת כמו שצריך.

(אפילו הגתי למהירות סופית שאני ממש מעדיף לא לציין פה :roll:).

פשוט ב 1.4 יחסי העברה קצרים יותר מי ה 1.6.

המנוע הזה נחשב יותר אמין מי ה 1.6 ו ה 1.8.

פורסם

כתוב שם 6000 גמיש.

אני הייתי מוריד ל-4500.

שחבר שלך ייקח בחשבון שאפשר לקנות קסארה 99-98 בתקציב של פחות מ-10K, ולא רק את דגמי הדיזל אלא גם דגמי 1600 אוטומט.

לגבי הפלסטיקים המרעישים - קח בחשבון שיש מצב טוב שהפלסטיקה לא במצב מדהים וצריך לשמור קצת כסף בצד אם זה באמת מציק לך. לפני הקנייה עושים בדיקה גם למצב הפנים ואם זה לא כזה גרוע אז קונים ואח"כ מביאים חלק אחרי חלק מפירוקים.

הכל פונקציה של כמה אתה רוצה שהאוטו יהיה "מושלם".

פורסם

במודעה הרכב 1600 לכן מספיק חזק , מהתמונה נראה כאילו הדלת הוחלפה. תבדקו אם כך ואז לבדוק אם אין לאוטו תאונה רצינית. לא יודע אם כדאי במכון או אצל פחח אך אני יודע שאפשר במכון לעשות בדיקת שילדה במחיר זול יותר מהבדיקה הרגילה. את המכניקה תבדקו במוסך שאתם מכירים . הבלוק של ה 1600 הוא מברזל (עד כמה שידוע לי ) ולכן לא צפויות בעיות של קורוזיה בבלוק במקרה הגרוע רדיאטור.

פורסם

לגבי פגיעת צד אני אבדוק את זה לעומק,אך אין לנו מוסך שאנחנו מכירים לכן חשבתי על פתיחת שרשור מתאים במדור הטכני כש נמצא מכונית אחת שבאמת נרצה ללכת איתה למכון בדיקה.

לגבי הקסארה בשמחה הייתי מציעה לו אבל אין כמעט כאלה למכירה בירושלים,בטח שלא בתקציב שלנו.

פורסם

שמת לב שהרכב שבתמונה זה לא הרכב המספרים שונים בין הרכבים אמנם כולם מסתיימים ב04 אבל זה לא אותו מספר בכל התמונות לתשומת ליבך!

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

• תוכן חדש...