Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 307 XT מנוע 1.6 לעומת 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי לבטים ארוכים וגישושים ננעלתי על קנייה של 307 XT 2.0. אני מתרכז בשנתון 2003+-

מסיבות ברורות יש מעט מאוד מכוניות מהדגם הזה והרבה יותר כאלו עם מנוע 1.6.

הסיבה שהחלטתי לנסות קודם את ה-2.0 היא שהרבה פה המליצו עליו ואמרו על ה-1.6 שהוא עצל.

בלובינסקי טרייד מצאתי 1.6 מדוגמת במצב מצויין ומשתלמת מאוד, אבל לא הלכתי עליה כי החלטתי לנסות לתת צ'אנס לחיפושים אחרי 2.0.

האם ההבדל ביניהם הוא משמעותי ? אני משתדרג מרכב ישן מאוד כך שקשה לי להעיד. גם כשעליתי על אקסנט חדשה היא הרגישה לי מאוד חזקה לעומת מה שנסעתי עליו עד היום, ובשביל להבין שאקסנט זה לא להיט אני לא צריך להיות מבין גדול. אני לא מחפש רכב בעל אופי ספורטיבי או ביצועיסטי, אבל החלטתי שאני רוצה לקנות רכב שירגיש לי טוב על הכביש ואני לא מוכן לעוד רכב שאני צריך לחשוב יותר מפעם אחת לפני שאני יוצא איתו לעקיפה ושאין לו תאוצות ביניים טובות. האם הוא יהיה עצלני בצורה שארגיש או שהוא טוב ושפושט ה-2.0 חזק ממנו משמעותית ?

אשמח לעצות.

פורסם

בלי שום קשר לאופי ספורטיבי ה 2.0 ליטר הרבה יותר משתלמת במיוחד כמשומשת כשהפרש המחיר קטן מאוד.

לא רק שהרכב הרבה יותר חזק ומהנה לנהיגה הוא גם יותר חסכוני.

מנוע ה 2.0 ליטר יפתור לך את בעיית העצלנות של גיר ה AL4 ולא תצטרך להשתמש בכפתור ספורט בגיר-מה שנדרש די הרבה ב1600.

מה גם שה 2 ליטר הגיעו כולן מאובזרות מאוד לעומת רבות מה1600 שהגיעו כדגם XR הפשוט יותר עם 2 כריות אויר בלבד.

פורסם

תבין ה307 1.6 מבחינת ביצועים זהה למזדה 3 או ניסאן אלמרה שזה בסדר,אבל ה2.0 זה איכות נסיעה אחרת לגמרי הרכב שקט מאד, התגובות זריזות, והרכב מרגיש חזק בהרבה בכל מהירות מעדר ה1.6. מבחינת צריכת דלק זה9.5 בתוך העיר ו13-14 מחוץ לעיר שזה לא יותר מרכב 1.6 ממוצע,ממליץ להתעזר בסבלנות וללכת על ה2.0.

• תוכן חדש...