Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא לא נוחה בצורה קיצונית ומטרידה..

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם נגיד שהמיטו הוא דגם מחורבן, תואיל לשחרר את השרשור הזה מנוכחותך?

הרי אתה עסוק בסופו של דבר בדיון עם עצמך. לא משנה כמה אנשים יסבירו לך את ההיפך, אתה ממשיך להתבצר בדעתך.

טוב, אז מיטו זה חרא של דגם ו-159 זה רכב כל כך ירוד עד שעדיף להתנייד בדייהו נובירה עם מתלים גמורים.

יאללה, קיבלת מה שרצית. עכשיו שחרר אותנו מהטרחנות שלך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נהגתי בה במשך שבוע בחו"ל ועוד יומיים בארץ. כמה אתה נהגת בה?

הדבר היחיד שמפריע לי בה באמת הוא ההגה - בשיוט בקו ישר הוא מסיט את הגלגלים מעט מאוד לצדדים ודורש כל הזמן תיקונים. זה מאוד מציק.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בערך לזה אני מחפש תשובות (מה ששאלתי קודם). בכוונה אני מצטט רק את הקטעים ה"מסנוורים"

טוב, מפה אפשר לראות שהגיר די טוב והמנוע סבבה, אבל את זה יש בעוד מכוניות, שהן לא נחשבות פרימיום.

מעבר ל"הלם" שלך, אתה יכול אולי להגיד האם זה באמת רכב טוב או לא, שמצדיק באמת את מחירו והקטגוריה בה הוא נמצא?

איזה רכבים עוד בדקת, ומה היו הרשמים שלך, מעבר ל " זה לא אלפא"

יואב

ברמונדו,

רק מי שנסע באלפא באמת יכול להבין את ההרגשה.

זה שילוב מדהים של ספורטיביות ונוחות. הייתי ממליץ לך לקחת לסיבוב 166 או 156, כדי שתבין מהי אלפא ומהן ההרגשות המדהימות. אלפא לא מתאימה לכל אחד, יכול להיות שהיא באמת לא מתאימה לך.

פורסם

במקרה של אלפא, יותר נכון להגיד: יכול להיות שאתה לא מתאים לה...ולא ההיפך.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

לא נהגתי על ה 159 אבל לגבי המיטו, שאותה הזמנתי, אני יכול להגיד שבמחיר שלה, אין לה מתחרות אמיתיות בארץ. המתחרה האמיתית שלה פה היא המיני קופר שהרבה יותר יקרה. האלפא נותנת חבילה טובה מאוד של עיצוב, אבזור, יחודיות, הרגשה של פרימיום וקצת יכולת ספורטיבית (לנתק בה את ה ESP זה מגוכך, אם כבר אז בקליאו ה ESP צריך להתנתק).

ההרגשה שרן תיאר לגבי ה 159 זו גם ההרגשה שהרגשתי במיטו.

לגבי אמינות ה 147, יש אותה לשני חברים שלי ולהם אין בעיות מיוחדות איתן והם מאוד מרוצים באופן כללי. הגימור לא מושלם ויש כל מיני דברים מעצבנים (ברגים חשופים, גומיות נופלות) אבל לא תקלות שמשביתות את הרכב.

לגבי השירות של סמל"ת, הם בהחלט מנסים להשתפר והשיקו עכשיו את ה "alfa way" (יש הסבר על זה באתר שלהם).

emotion of motion

פורסם

טוב אז כנראה כל בעלי האלפות וחברי הפורום הנכבדים טועים ורק אתה צודק הבנתי אותך.

בכל מקרה היא אחד הרכבים הנוחים ביותר שנהגתי עליהם בעלת היגוי לא מצוין אבל בסדר גמור,איבזור,בטיחות,נוחות מה שאתה לא רוצה תימצא במיטו וזאת עובדה.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

הדבר היחיד שמפריע לי בה באמת הוא ההגה - בשיוט בקו ישר הוא מסיט את הגלגלים מעט מאוד לצדדים ודורש כל הזמן תיקונים. זה מאוד מציק.

באמת שלא הרגשתי דבר ממה שאתה מתאר תוכל להסביר בצורה יותר מפורטת,אולי במיטו שנהגת בה הייתה תקלה ולא בכל רכבי המיטו.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם
נהגתי בה במשך שבוע בחו"ל ועוד יומיים בארץ. כמה אתה נהגת בה?

רוני יש לי רק דבר אחד להגיד לך:

כל הכבוד על הסבלנות שלך.

במקומך מזמן הייתי יוצא מדעתי מהתגובות שלו, אתה מתאזר בסבלנות ועונה לו באופן ענייני תמיד ומגיע לך כבוד על זה.

לפעמים אני פשוט סוגר את החלון של הפורום מהתגובות שלו, הוא פשוט מקובע, לא זז, מוציא ולא מקבל.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

1. לגבי ההגה במיטו, אני בהחלט מחזק את רוני. במהירויות גבוהות ההגה באמת משדר "עצבנות" מסויימת וזה פוגע בתחושת היציבות הכיוונית. לא ברמה שכל הרכב רועד, יותר משהו בתדר נמוך יותר, כמו ההסטות האלה כשנוסעים ויש רוחות צד חזקות. אבל אני לא פוסל לגמרי את זה שמדובר באותה מכונית הדגמה (הלבנה כן?) שנהגנו עליה בארץ. מהנהיגה שלה באיטליה אני לא ממש זוכר, היו שם ממש מעט כבישים ישרים...

2. לגבי ESP וסוגיית ניתוקו ואי ניתוקו. ייתכן ומה שאני אומר כעת יקים עלי את חמתם של לא מעט מאנשי הפורום אך זו עובדה. ניתן לנהוג מהר ומהר מאוד גם עם ESP מחובר. מהסיבה הפשוטה ש- ESP מתערב לרוב כאשר מזוהה מצב של החלקה (אני בכוונה כוללני, אין סיבה לצלול לסבך ההסברים כרגע) ואם במהלך הנהיגה הגעת להחלקה אתה כבר לא נוהג מהר ו"נכון" כי המכונית לא מתקדמת לכיוון הנכון. על זה שיש מידת הנאה בסחיפות הקטנות האלו שהוט האצ' מסוגלת להעניק- אין וויכוח. אבל אני בהחלט מבין למה במכונית ספורטיבית (לא מכונית ספורט) אפשר לשחק עם מידת המעורבות אבל לא לנתק את הבקרה לגמרי.

3. מה הקשר בין ידיות אחיזה לנוסע במכונית ספורטיבית אני לא מבין ולא מקבל. בישיבה נכונה מספיק קרובה ושמאפשרת שימוש ברגליים כדי לתמוך בגוף אין שום צורך לאחוז בידיות האלו. שרירי הרגליים חזקים הרבה יותר בקיבוע הישבן לבסיס המושב וריסונו. הדבר נבדק על פני מאות ק"מ של נהיגה אגרסיבית בשלל פיתולים ובמגוון מכוניות החל בדייהולט אפיקה וכלה בקיימן S. אגב מי שמתעסק בנהיגה ספורטיבית ומתקדמת יודע שכך גם נוהגים נכון יותר מהבחינה שתנוחת ישיבה זו מפחיתה את העומס על הידיים ופלג הגוף העליון ומאפשרת לעבוד עדין ומדויק יותר.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
מה הקשר בין ידיות אחיזה לנוסע במכונית ספורטיבית אני לא מבין ולא מקבל. בישיבה נכונה מספיק קרובה ושמאפשרת שימוש ברגליים כדי לתמוך בגוף אין שום צורך לאחוז בידיות האלו. שרירי הרגליים חזקים הרבה יותר בקיבוע הישבן לבסיס המושב וריסונו. הדבר נבדק על פני מאות ק"מ של נהיגה אגרסיבית בשלל פיתולים ובמגוון מכוניות החל בדייהולט אפיקה וכלה בקיימן S. אגב מי שמתעסק בנהיגה ספורטיבית ומתקדמת יודע שכך גם נוהגים נכון יותר מהבחינה שתנוחת ישיבה זו מפחיתה את העומס על הידיים ופלג הגוף העליון ומאפשרת לעבוד עדין ומדויק יותר.

קורה שלא מבחינים בין הנהג לנוסע. לא נורא, יום אחד תלמד.

פורסם

לא יודע. לא נוסע בקו ישר.

פורסם
קורה שלא מבחינים בין הנהג לנוסע. לא נורא, יום אחד תלמד.

הנוסע הממוצע כמובן שונה מהנהג הממוצע ורגליו, בניגוד לרגליו של הנהג הממוצע, חלשות מידיו.

לא יודע. לא נוסע בקו ישר.

"I live my life a quarter mile at a time. Nothing else matters: not the mortgage, not the store, not my team and all their bullshit. For those ten seconds or less, I'm free." ההגיון אותו היגיון...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
יש עוד אנשים שקונים אלפא ?

מגיע להם צל"ש !

צוות לתיקונים שוטפים? :wink:

וברצינות, הנתון בסה"כ מעודד ובהחלט עדיף על הקיבעון השלילי שהיה עד לא מזמן. אני מקווה שמגמת התמחור החיובית והשפויה מבעבר, תימשך ותשתפר.

• תוכן חדש...