Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן בזמן הקרוב לבנות תיבה לסאב וופר, רציתי לשאול בתמונה שהצרפתי יש כמו חור קטן ליד החור הגדול.

א.החור הקטן אמור להיות פתוח או אטום?

ב.מה אמורים להיות בערך המידות של התיבה ועם זה ישמע לא טוב עם תהיה חריגה של כמה ס"מ?

ג.אם למשהו יש פרויקט מצולם או משהו של בניית סאב וופר.

http://zix.co.il/viewer.php?id=1213783038.jpg

תודה מראש!!!

פורסם

לכל סאב יש מידות משלו לתיבה.

חלקן גדולות יותר וחלקן קטנות יותר, כמו כן יש תיבות אטומות (ללא חור 'קטן') ויש פתוחות הכוללות את החור.

על מנת להגיע לנצילות הגבוהה ביותר של סאב, גש לאתר היצרן ותראה שם את המידות האופטימליות לסאב שלך.

ניחושים של מידות התיבה וסוגה יקלקלו את איכות הצליל ואפילו עוצמתו.

בהצלחה!

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם

בניתי תיבה לסאב ביום שבת, הסאב הוא של פיוניר דגם ה900 וואט. יצא פשוט מעולה, הסאב עצמו הוא 12 אינץ'. השתמשתי בלוח עץ מלא בעובי של כס"מ 1. יש שיגידו שהוא קצת עבה, אבל איזה סאונד... היה לי לפני זה רוקפורד 1 תיבה מקורית, והסאונד של הסאב שבניתי יותר טוב ממנו! (לא רק אני חושב ככה :lol: )

בקיצור אז התיבה יצאה מלבנית ללא שיפועים, גדלים: רוחב 42 ס"מ גובה 40 ס"מ עומק 38 ס"מ

את התיבה מילאתי בפארלון, בעובי של כ5 ס"מ והדבקתי אותו ללוח האחורי (הלוח שנמצא מול החור, הגב של הסאב) בצדדים שכבות קצת פחות עבות. עשיתי חור לאוויר בקוטר 5 ס"מ וקונוס באורך של כ15 ס"מ לשחרור מתון של האוויר. את התיבה מבחוץ ריפדתי בחומר אקוסטי איכותי שחבר הזמין לי מחו"ל, אולי גם כאן יש אני לא יודע. כל מה שמצאתי כאן זה חומר מאוד דק, החומר שיש לי עבה ממנו פי 3. בקיצור יצא אחלה של תיבה, הסאב מדייק להפליא (זה פיוניר) ונותן באס חזק ונקי. אם אתה רוצה תמונות אני יצלם מחר..

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
הסאב מדייק להפליא (זה פיוניר) ונותן באס חזק ונקי.

זה שזה פיוניר זה הופך אותו למדוייק כאילו ?

תתחדש בכל מקרה,

נ.ב. 1 סנטימטר עובי עץ זה לא עבה, למעשה זה מאוד דק - העובי המומלץ הוא מינימום 17 מ"מ, שרוב החבר'ה פה בונים מ21 עד 30 מ"מ.

פורסם

כשאמרתי פיוניר התכוונתי לכך שזה די מוזר שהבאס מדוייק, פיוניר לא ממש מצטיינים בזה. ולגבי העובי אני חושב שטעיתי וזה 2 ס"מ, כי אני זוכר בבירור שהשתמשי בעץ עבה מהנהוג (כבר בניתי מס תיבות). מחר אני יצא לאוטו ואני יצלם וימדוד את העץ

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

פארלון = החומר שאתה ממלא בפנים מין חומר ספוגי לבן!? שהצליל לא ייאבד הכוונה לשמה שמים את זה?!

אני מקווה עץ מסוג MDF אטום, עם מה אטמתה?! סיליקון?!

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

פורסם

לפי הכותרת הוא לא ביקש עזרה בבניית תיבה אלה "עזרה בבניית סאב וופר" :-) חשבתי שזה יהיה מעניין ליראות סאב תוצרת בית

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...