Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

חזרתי הרגע מבדיקה לפני קניה של פיג'ו 307 XT מנוע 2000 סמ"ק שנת 2002

הרכב יד 2 עם 96,000 קילומטר.

הבדיקה העלתה תוצאות/ליקויים אלו:

- רעש מערכת שסתומים

- תושבות מנוע פגומות

- לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה - איך עושים את זה ?

- לתקן זוויות היגוי

- הוחלפה דלת מטען - המוכר טוען שביד הראשונה החליפו.

- צמיגים לא זהים - מה זה אומר ?

- נקישה בשילוב והחלפת הילוכים השהיה

 

איך נשמע לכם ?

אגב המחירון 52,000 והצלחתי להוריד אותו ל- 40,000 - שווה במחיר כזה לקנות רכב בן 7 עם התקלות הנלוות ולתקן ?

יכולים להעריך כמה הוצאה צפוייה לי לתיקון ליקויים אלו ?

 

תודה מראש

פורסם

הבדיקה נראית סביר לחלוטין.

 

לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה - לרוב כסת"ח של המכון.

החלפת דלת תא מטען - האם אתה בטוח שלא צויינו פגיעות נוספות מלבד החלפת הדלת? תיקונים בריצפת הרכב? קורות?

צמיגים לא זהים - זה אומר שאתה צריך להחליף אותם בהזדמנות הראשונה. עלות של כ1200 ש"ח לרביעייה איכותית.

 

בסך הכל אין כאן משהו שפוסל לדעתי את הרכב. מה שכן מחשיד אותי זה המחיר הנמוך בו קיבלת את הרכב. או שיש לך חתיכת כישרון במשא ומתן או שבעל הרכב יודע משהו שאתה לא יודע ומוכן להיפתר מהרכב בכל מחיר. קשה לי להאמין שמישהו מקלף 12K ש"ח מעלות הרכב שלו סתם ככה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא צויינו פגיעות בשילדה, מה שכן צויין "תיקונים כללים בגוף המרכב פגיעות פח ופגושים".

לגבי המחיר, אני עוקב אחרי הרכב הזה ספציפית כבר חודש, דרך אתר יד 2, הרכב בצבע כתום אדמה (צבע שלא כל אחד אוהב), לדעתי זו הסיבה שהרכב לא נמכר.

נסעתי על הרכב והוא הרגיש לי טוב, העברת הילוכים חלקה מבחינתי הרכב נוסע מצויין.

יש כמה סריטוט ושיפשופים קלים על הרכב מה שלא הציק לי יותר מדי כי יותר חשוב זה העניין המכני.

חוץ מזה ששלחתי את הרכב לבדיקה בשביל שהמכון ימצא את מה שהמוכר אולי יודע ולא אומר, אך לפי התוצאות ולפי חוות דעתך אין משהו חריג בתוצאות הבדיקה.

פורסם

לפי הבדיקה אתה צריך להחליף א:תושבות מנוע,ב:להחליף 4 צמיגים+כיוון פרונט,ג:צריך לבדוק אם למה הוחלפה הדלת ואם זה לא הגיע לקצה שילדה או/ו שמתחו את הרכב.אני חייב לציין שהמחיר נמוך בלא מעט ממה שהרכבים האלה מקבלים תבדוק ברשם המשכונות שאין עיקול על הרכב!.

ה307 שלי היא בדיוק כזאת גם באותו הצבע, כמה פעמים וקס והצבע מבריק הרכב נראה ממש טוב עם הצבע הזה.

פורסם

התושבת מנוע (העליונה) זה סיפור של כ 1000 שח (חלק ועבודה, החלק עצמו יחסית יקר). צריכת שמן במנועי 2 ליטר קיימת גם קיימת - למרות שבמכוני הבדיקה רושמים זאת ככסת"ח, דווקא במקרה של מנוע 2 ליטר תיקח בחשבון שמדובר בעניין אמיתי.

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

המוכר התחייב לכך (וחתם על זכרון דברים) שאין אי אילו הם עיקולים /שעבודים/אגרות/דוחות החלים על הרכב.



ולגבי השסי איך עוד יש לי אפשרות לבדוק זאת אם הרכב כבר עבר בדיקה ובבדיקה לא גילו פגיעה בשסי אלא רק בדלת אחורית שהוחלפה.

פורסם
התושבת מנוע (העליונה) זה סיפור של כ 1000 שח (חלק ועבודה, החלק עצמו יחסית יקר). צריכת שמן במנועי 2 ליטר קיימת גם קיימת - למרות שבמכוני הבדיקה רושמים זאת ככסת"ח, דווקא במקרה של מנוע 2 ליטר תיקח בחשבון שמדובר בעניין אמיתי.

 

אני רק חייב לציין שלפחות אצלי ב 2.0 307 לא חסר אפילו גרם שמן בין טיפול לטיפול ואני עושה את הטיפולים בעצמי אז אין מילוי יתר.

 

למרות שהמוכר התחייב אם אתה מעוניין ברכב כנס לרשת ותבדוק ברשם המשכונות אם יש עיקולים/שיעבודים זה יתן לך אור ירוק להתקדם עם העיסקה.

לגבי התיקון מאחורה לפני כמה שנים מכרתי רכב שהפרונט נמחץ בתאונה,הרכב תוקן במקצענות ובבדיקה לא התגלה בכלל התיקון לתשומת ליבך,קח את הרכב לפחח רכב

מקצועי שיסתכל על הרכב ויתן דעה,לדעתי זה כדאי מאד.

פורסם
מה זה אומר - רעש במערכת השסתומים ?

 

תאר לעצמך שלא ירשמו בבדיקה אף ממצא או קרוב לכלום,עוד לא נתקלתי בבדיקת רכב מכל הסוגים והיצרנים ונתקלתי במאות במסגרת עבודתי הקודמת שלא היה סעיף של רעשים משסתומים/תזמון או מהמנוע כנ"ל לגבי גיר אוטומטי.אם אתה רוצה להיות שקט למרות שלדעתי זה מיותר גש למוסך פיגו מורשה ושיקשיבו.

×
×
  • תוכן חדש...