Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכנסתי את הרכב (מאזדה 6 2004) לבדיקה במוסך בדיקה לפני קניה בהרצליה

מצאו מספר תקלות אך לפי מה שאמרו שם הן לא משמעותיות ועל כן רכשתי את הרכב

אחת התקלות הייתה רעש מהמנוע ורעידות.

בבדיקה הם אמרו שמה שעושה את זה זה אגזוז לא בסדר וגלגלות מנוע מרעישות.

הכנסתי היום את הרכב למוסך מורשה של מאזדה ושם מיד זיהו את הבעייה של הרעש כתושבת מנוע לא תקינה.

הם החליפו לי את התושבת בעלות של 1000 שקלים ועכשיו אין יותר רעשים.

המוסך שבדק לי את הרכב לפני הקנייה נותן אחריות של 3 חודשים.

רציתי לדעת אם אני יכול לקבל מהם החזר על הבדיקה/תיקון עקב כך שהם לא עלו על הבעייה הזו.

תודה מראש

פורסם

אתה בטוח שסעיף תושבות המנוע לא מופיע בטופס הבדיקה? אולי תחת סעיף אחר?

מדובר בסעיף שמכוני הבדיקה מאוד אוהבים להכניס, גם אם לא באמת צריך להחליף את תושבות המנוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אתה בטוח שסעיף תושבות המנוע לא מופיע בטופס הבדיקה? אולי תחת סעיף אחר?

מדובר בסעיף שמכוני הבדיקה מאוד אוהבים להכניס, גם אם לא באמת צריך להחליף את תושבות המנוע.

לא, זה לא הופיע באופן ודאי

אני יכול לדרוש מהם פיצוי?

ואם כן מה הפיצוי שאני אמור לקבל מהם?

פורסם

האם אמרו לך מה גורם לרעידות בע"פ או שהדבר הופיע בכתב?

המקרה הזה גבולי לדעתי. מכון בדיקה אמור להצביע על ליקויים לפני הקנייה אבל לא לאתר את מקורם. בחלק מהמקרים הליקויים קלים יחסית ואז אין בעיה, אבל זה לא תמיד המקרה. אגב, לא ברור לי איך אגזוז קשור לרעידות מהמנוע, אבל בסדר.

ניסית לפנות למכון הבדיקה ולהציג בפנים את הבעיה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הם יגידו שהם אמרו שהאגזוז רועש/רועד , והאבחנה המלאה היא עקב תושבת מנוע , המנוע רעד והאגזוז מחובר אליו :idea:

נסה - אין לך מה להפסיד .( היכן קניתה את הרכב - אם זו חברת ליסינג , אולי הם ישתתפו בחצי מהתיקון )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
הם יגידו שהם אמרו שהאגזוז רועש/רועד , והאבחנה המלאה היא עקב תושבת מנוע , המנוע רעד והאגזוז מחובר אליו :idea:

נסה - אין לך מה להפסיד .( היכן קניתה את הרכב - אם זו חברת ליסינג , אולי הם ישתתפו בחצי מהתיקון )

אייל .

קניתי דרך אדם פרטי מיד2

פורסם
האם אמרו לך מה גורם לרעידות בע"פ או שהדבר הופיע בכתב?

המקרה הזה גבולי לדעתי. מכון בדיקה אמור להצביע על ליקויים לפני הקנייה אבל לא לאתר את מקורם. בחלק מהמקרים הליקויים קלים יחסית ואז אין בעיה, אבל זה לא תמיד המקרה. אגב, לא ברור לי איך אגזוז קשור לרעידות מהמנוע, אבל בסדר.

ניסית לפנות למכון הבדיקה ולהציג בפנים את הבעיה?

עדיין לא פניתי... שבוע הבא אני אהיה באיזור ואני אפנה

זה רשום בכתב...

מה שהם רשמו לגבי הרעשים מהמנוע הם רעשים מגלגלות ואביזרים במנוע.

זה יכול להכיל את תושבת מנוע?

פורסם

המכון חייב היה לרשום תושבת מנוע פגומה (מזדה ופורד יש להם בעייה של תושבות מנוע עליונות שנשברות ונוזל מהן הג'ל ואז יש רעידות מנוע ומרכב) , דרך אגב שילמת יקר תושבת + עבודה 800 ש' .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
המכון חייב היה לרשום תושבת מנוע פגומה (מזדה ופורד יש להם בעייה של תושבות מנוע עליונות שנשברות ונוזל מהן הג'ל ואז יש רעידות מנוע ומרכב) , דרך אגב שילמת יקר תושבת + עבודה 800 ש' .

תודה על התגובה...

על התושבת ראיתי את המחירון דרך התוכנה שלהם זה היה איזור ה850 שקל לפני מע"מ ועבודה לקחו לי 110 שקל

אז אני לא חושב דווקא שרימו אותי... זה היה במוסך מורשה של מאזדה באילת ככה שהמחיר היה גם ללא מע"מ...

• תוכן חדש...