Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט דכאון להתמודד מול גופים גדולים שכאלה,ששמים *ין אחד גדול על כל לקוח.

בחמישי האחרון עבדתי בק"ש,ומכיוון שאני מדבר הרבה בעבודה,חשבתי לנסוע למרכז שירות ותיקונים ולרכוש מטען נוסף (נוקיה 6280 - מה6500סליידר נמאס אז הוא יושב בארון)

נסעתי בהפסקה,נכנסתי ורכשתי מטען(50שקל - יקר לדעתי ל"כולה" מטען,אבל שיהיה) ויצאתי שמח וטוב לב

כשהגעתי חזרה לעבודה הפלאפון שלי היה 3/4 ריק,והחלטתי להטעין עם המטען החדש.

חיברתי לחשמל וחזרתי לעבודה.

בהפסקה השניה שהייתה ב14:00 (חיברתי את הפלאפון להטענה עוד מ11:00) באתי לבדוק לשיחות או הודעות,והמכשיר עדיין לא התמלא (3שעות!) :shock:,בנוסף המטען והפלאפון היו חמים מגדר הרגיל.

החלטתי לתת לזה עוד שעה ולראות מה קורה.

חזרתי בסוף יום העבודה והמכשיר עדיין לא התמלא והיה חם יותר :idea:,אך מכיוון שהיה כבר ערב,ואני גר יחסית רחוק מק"ש,דחיתי את הטיפול למשווק בראש פינה ליום ראשון

היום הייתי שם אחרי העבודה ושפכתי את המקרה בפני הפקידה שברוב טיפשותי הפרעתי לה בעבודה (סוליטייר :?)

ותגובתה אתם שואלים למקרה שלי? - "תקנה חדש או שתחזור לק"ש"

תסלחי לי מאוד גברת,אך כסף עדיין לא גודל על העצים,ואין לי דלקן ברכב, אך ללא הועיל

ומה בכל זאת אני אעשה? קניתי מטען דפוק ואשאר איתו? אבזבז דלק וחצי יום עבודה רק בשביל לנסוע להחליף?

פשוט מתסכל היחס הזה,חרא של דבר אין לי מה לומר

למה לא לעשות מחווה וללכת לקראת הלקוח? למה לא להראות רצון טוב ולתת לעוד לקוח לחייך ?

במקום זה שמים פס ומלגלגים שהוא גם ככה לא יעשה כלום

הרי גם ככה שולחים משם מכשירים לתיקון אז למה לא לקחת את המטען שלי ולהוסיף לשם? מה כבר יקרה??

עצוב,פשוט עצוב

אופיר - שמתחרט מיום ליום ומקלל את אחר הצהריים שהתחבר לסלקום להלן סלכלום:evil:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לא יודע אם זה מנחם אותך או לא.

כל רשתות הסלולר הינם חרא ביחסיהן ללקוח אם אתה לא עסקי (ואז מלקקים לך את האצבעות של הרגליים כולל הפטריות בינהם).

אני לקוח ברשת פלאפון, לפני 3 חודשים המכשיר שלי נדרס והושבת.

זה היה בדיוק עם שיוק הרשת החדשה שלהם, זמן המתנה לנציג שירות במרכז השירות שלהם בראשלצ באזהת ישן עומד על 30-50 דקות !!!

היות ואני נמצא במסלול מיוחד, אין לי אפשרות לרכוש/לשדרג למכשיר חדש כעת, עד לחתימת חוזה על המסלול הזה עם החברה שדרכה הוא נסגר, מה שמוציא אותי למצב של ביצוע תביעת ביטוח (תשלום השתתפות), או להעזר בסבלנות, בנתיים אני ממתין בסבלנות כבר 3 חודשים לחתימת הסכם ושדרוג מכשיר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מנסיון באורנג'- פנה לשירות הלקוחות הטלפוני (בדרך כלל הם ברמה גבוהה יותר) ובקש אחת מהשנים:

1. קריאה מתועדת שבה יש לך אישור להחליף את המטען בכל נק' שירות

2. זיכוי בחשבונית על סכום הדלק שעולה לך להגיע לק"ש

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

דווקא לא נתקלתי עדיין בבעיות בשירות של סלקום (כשנתיים בחברה),

אולי כמו שאמרו מעלי , קו עיסקי ..

כמה צעקות , קריאה למנהל ו"ניתוק" כל הקווים שלך של המשפחה ושל החברים ... רק ככה הם יזוזו.

פורסם

אתה מתלונן על מטען של 50 ש"ח, אצלי מדובר במכשיר של כמה אלפים שהוחלף 4 פעמים באחד אחר זהה ותמיד היו ועדיין יש בעיות ועד שהסכימו לתת לי מכשיר מדגם אחר זה היה דגם נחות יותר וככה אני תקוע עם מכשיר שעושה בעיות וכל פעם הם מתקנים (ובמקרה הפחות טוב טוענים שהמכשיר תקין ואומרים לי לחיות עם הבעיה).

ככה זה סלקום, היו חרא כשהגיעו לארץ ויהיו חרא גם כשיצאו ממנה. בסוף החוזה איתם אני חוזר לאורנג'.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש הבדל גדול בין משווק בראש פינה למרכז שירות של סלקום בקרית שמונה.

משווק זה בן אדם פרטי שקיבל רשות מסלקום להשתמש בלוגו שלה ותוכניות ז"א שלה, תמיד כדאי לעשות ריכשות במרכז שירות ולא משווקים.

אני כעובד סלקום מבין לגמרי את הלקוחות, כי באמת לסלקום התנאים שהם מציבים מאוד לא הגיוניים. אני בעצמי לקוח אורנג' מרוצה.

פורסם

לי דייקא יש ניסיון מצויין איתם. הם מחליפים לי מכשירים ללא השתתפות עצמית (גם כשזו הפעם השנייה באותו החודש שאני משמיד מכשיר באשמתי), משדרגים לי מכשירים ללא תשלום ובכלל השירות מעולה גם בקווים העסקיים וגם בקו הפרטי של אשתי.

מה שכן, אם באים בגישה של "מגיע לי" תקבל ז&ן ולא רצון טוב ואם תבואו בגישה חיובית ישתדלו מאוד ללכת לקראתכם (וזה נכון בכל מקום).

לגבי המטען, אם הוא מטען מקורי של סלקום (עם לוגו ומדבקת אחריות) אתה יכול להחליף אותו בכל מרכז שירות של סלקום אבל לא אצל משווק שהוא בסך הכל חנות שאחראית רק למה שהיא מוכרת בעצמה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האמת היא שאני לקוח של סלקום בערך עשור, ולמעט בעיית קליטה בבית של ההורים שלי שעדיין לא הצליחו להתגבר עליה לגמרי, אין לי ממש טענות על החברה הזאת.

לפחות בניגוד לאורנג', הם לא העבירו נתונים שלי ל"אור ירוק" :evil:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

סלכלום היו חרא ונשארו חרא.

התנתקתי מהם אחרי שמכשיר שנרכש ב 500 שקל והושמד, חויב בהשתתפות של..600 שקל.

אחרי צעקות הם הסכימו להוריד 300.

אחרי שאמרתי שאני מתנתק, הורידו עוד 200.

אחרי שהתנתקתי - לא הפסיקו לצלצל ולהציע לי הצעות שונות ומשונות עד כדי 500 דקות חינם בכל חודש - רק שאשאר מנוי.

לא עזר להם. חברה שמנסה את שיטת מצליח, לא עושה איתה עסקים.

פורסם

אייל, השאלה היא אם זו שיטת מצליח או שזו היתה ההשתתפות העצמית שצויינה כשקנית את המכשיר והחלטת לבטח אותו.

כמשמיד מכשירים סידרתי לא שילמתי מעולם יותר מ 30 ש"ח השתתפות עצמית וזאת גם בלי שביקשתי הנחה. לרוב מיוזמתם הם מוותרים עליה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה היה בשנת 97.

כשרכשתי את המכשיר צויין במפורש שאין השתתפות עצמית על מכשיר שעולה מתחת לרף מסויים (אני חושב שזה היה אז 1000 שקל)

לצערי זה לא היה רשום באף מקום וכשאמרתי את זה למנהלת השירות היא צחקה לי בפנים ואמרה:"מה אתה רוצה? להתנתק? תתנתק אתה לא מאיים עלי".

אני חייב לציין שאת המכשיר לא קיבלתי חזרה מעולם. הם "איבדו" אותו משום מה.

כשדיברתי עם שימור לקוחות אמרה לי שם המוקדנית שהם מוכנים לתת לי מכשיר ללא תמורה אבל בתנאי שאחתום ל 3 שנים.

פורסם

הייתי לקוח של סלקום בשנים 95-98.

הבנתי את המסר וברחתי לאורנג'.לאחר הרעה בשרות וביחס של אורנג' אני עובר לפלאפון.

אורנג' נהרסה לגמרי בשנים האחרונות-שיחות מתנתקות,לא זמין,יחס עכור ולא באים לקראת הלקוח.חבל...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

גילו נאות-עבדתי בסלקום מספר שנים.

ולעניין,

כל מי שהתלונן כאן על עלויות השתתפות עצמית,יכול לעשות בדיקה קלה בחוזה שהוא חותם עליו ולברר עלויות של השתתפות עצמית או פשוט לשאול את נציג השירות כמה הוא ישלם עבור אובדן/השבתת מכשיר.

עד לפני 4 חודשים הייתי לקוח של סלקום תחת החברה שאני עובד בה,ואז עברנו לאורנג'.

אני מקלל את הרגע שבו העבירו אותנו לאורנג' רק שעכשיו לא רק אני מקלל את אורנג' אלא כל מי שאני מכיר בחברה מקלל אותם.

אני יכול לומר בקלות שבעיות קליטה כמו שיש לחברה הזאת לא ראיתי מימי.

ניתוקים על ימין ועל שמאל ושירות לקוחות ללקוחות major שהוא פשוט ב י ז י ו ן !

אני כרגע מדבר לאחר שכל כך הרבה עובדים אצלנו חווים את אותם ניתוקים והפרעות.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...