Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה להגיד, לגבי סלקום,

אני רק זוכר שבזמנו החלפתי תוכנית... לפני כמעט 3 שנים (החלפתי מכשיר גם, למכשיר עם ספיקר) הבחור פשוט סיפר חצאי אמיתות.

מתוכנית ללא דמי מנוי, שינה לי למסלול עם דמי מנוי (אומנם 10 שקלים בחודש, אבל מה קורה אם אני לא רוצה לדבר בכלל? טסתי לחו"ל חודש.. והמכשיר שכב במגירה?).

מאז החלטתי להחליף מכשיר עצמאית, לא דרכם (וגם מכשיר הכי פושטי שיש).

וכשהתוכנית שלי תיגמר, אני לא מתכוון לשדרג אותה. הם גם עושים כל מיני מצגי שווא, שיש "החזר בז"א" וכאילו הלקוח מדבר ב-0 ש"ח לחודש... (אבל בעצם "יוצאים" לו מהחשבון בנק כמה שקלים...)

אני לקוח "קטן" עבורם, ויחסית, לא חוויתי ניתוקים ודברים (כלומר שסה"כ מבחינת התמורה, הם חברה סבירה..היום, אני

מעדיף כבר לפרנס את הטלפון הקווי... דווקא מהם אני יותר מרוצה).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אין מה לעשות. בשלושת החברות, והייתי לקוח של שלושתן בשנים האחרונות, מדובר על שירות לקוי עטוף בדיבורים של נופת צופים.

לטעמי הבעיה היא היעדים הגבוהים שמוצבים לעובדים, וגורמים להם למכור מכשירים תוך שימוש בחצאי אמיתות, שקרים לבנים והסתרת עובדות.

פורסם

אני באורנג', שברתי מטען נוקיה אחד (החלק שנכנס למכשיר, נתלש) והם החליפו לי אותו בחינם. בתחילה כאשר שדרגתי את המכשיר שלי, נכנסתי לתוכנית שפורסמה בתור "זיכוי מלא כבר מהמילה הראשונה". בפועל בחודשיים הראשונים שמתי לב שאני לא מקבל זיכויים. התקשרתי, אחרי שעה של צעקות והסברים מטומטמים ביותר מצדם שאת הזיכויים האלה אני אקבל בחודשים 37 ו-38 כשאני אהיה איתם. הסברתי להם בערך 50 פעמים שאני חתמתי ל-36 חודשים, ואין לי שום כוונה להשאר מעבר לכך, ושלא ינסו למשוך אותי באף איתם.

הבינו, והביאו זיכויי רטרואקטיבית. כל זה בשעה של שיחה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

ההורים שלי באורנג', לפני כשלוש שנים אבא שלי קנה 3 מכשירים וביקש מפורשות לבטל את חבילת האינטרנט, לאחר כחצי שנה הוא גילה שמחייבים אותו 45 ש"ח על חבילות האינטרנט לחודש, כאשר הוא התקשר ענו לו שהוא ביקש לבטל את חבילות האינטרנט אבל לא את חבילות התוכן בלה בלה בלה, הם הסכימו להחזיר לו את הכסף. בפעם האחרונה שהוא קנה מכשיר הם ביטלו לו את חבילת המשפחה וכשהוא גילה את זה אמרו לו שהם כבר לא מחזירים לו שקל.

אני מבחינתי עובר בקרוב לסלקום בגלל שהם הציעו את ההצעה הכי טובה ונקווה לטוב. אין דבר כזה 100% לקוחות מרוצים (גם לא 90% 8) )

פורסם

זה נבלה וזה טרפה..

כל החברות זהות... על כל לקוח לא מרוצה בחברה שלך ... יש 10 ממורמרים מחברה אחרת שיעברו לחברה שלך.. ככה זה עובד..

פשוט יש לשים לב טוב טוב על מה חותמים במעמד החוזה,ולבדוק חודש בחודשו את החשבונית ואם יש טעות,להתקשר ולקבל זיכוי.

הטעויות "המיקריות" הללו קורות בכל החברות, מסלולאר דרך אינטרנט ועד עיריה ,גז וחשמל... פשוט צריך להיות במעקב.

• תוכן חדש...