Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת סיטרואן C5 מודל 2002-2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

זהו הפרסום הראשון שלי בפורום.

אני שוקל רכישת רכב משומש בכ 40 אש"ח.

אני בעל משפחה וחשובה לי נוחות וחויית הנסיעה, וגם שיהיה מרווח.

אני מעדיף רכב בנפח 2-3 ליטר, ומוכן ל"שלם" בעלויות תחזוקה וירידת ערך.

בעבר היתה לי אופל אומגה שנת 97 (כ 4 שנים), והייתי מאד מרוצה (לצערי לא מצאתי אומגה מודל 2001-2002 במצב סביר).

אני לא "לחוץ" על רכישה מהירה (בינתיים יש לי רכב של המשפחה)

ראיתי שקיים היצע לא מבוטל של רכבי C5, וראיתי כמה תכתובות מעודדות בפורם.

שאלותי:

1. האם כדאי להתעקש על גרסת ה PACK?

2. אני בכל מקרה אקח את הרכב לבדיקה, אבל מה חשוב לבדוק בשלב מקדים?

3. האם יש הצעות נוספות לדגם שיכול להתאים לי?

תודה מראש.

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם

אני יענה רק על השאלה הראשונה, את שני השאלות הנוספות אני אשאיר למי שיודע יותר טוב ממני.

היה למשפחתי בעבר C5 2002 והיום C5 2006 שניהם עם חבילת האבזור PACK.

dsc0375611.th.jpg

חבילת ה- PACK כוללת חיצונית- חישוקי מגנזיום ופסי הגנה בצבע הרכב.

פנימית- מושבים מריפוד נעים יותר, פנלים דמוי עץ, צבעים יותר נעימים בתוך הרכב.

מכנית- בקרת אקלים דיגיטלית מפוצלת, חיישני נסיעה לאחור, מראות מתקפלות עם נעילת הרכב, מראה ימנית שמטה את עצמה לכיוון המדרכה (טריק מ-ע-ו-ל-ה).

אני מניח שיש עוד כמה דברים ששחכתי, אני לא זוכר אם חיישני הדלקת האורות והמגבים בזמן הגשם שייכים רק ל-PACK.

לדעתי כדאי להתקש על הגרסה הזאת. היא נראית יותר טוב, יותר נעימה ולא נראית ליסינג.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לי יש דיעות קדומות על סיטרואן - רכב שמבלה יותר במוסך מאשר על הכביש....קיבלתי אזהרות.

למישהו יש סטטיסטיקה בנושא?

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם

לאף אחד אין מידע מוצק.

אתה מוזמן לבצע חיפוש בפורום.

ה- C5 היא פז'ו מודרנית בצירוף מערכת מתלים הידרופנאומטית שמפגינה אמינות טובה.

אם תיפול על אחת עם היסטוריה בעייתית, לא תצא מהמוסך.

אם תיפול על אחת שטופלה היטב, כנראה שלא תפגוש את המוסך לעתים קרובות.

הטקסט הנ"ל נכון לגבי כל מכונית משומשת.

פורסם
לי יש דיעות קדומות על סיטרואן - רכב שמבלה יותר במוסך מאשר על הכביש....קיבלתי אזהרות.

למישהו יש סטטיסטיקה בנושא?

רכב צרפתי ששי במשפחה החל משנת 2002:

307 שנת 2002 מנוע 2000 הייתה בבעלותי שנה , נקנתה בגיל 5 , הבלאי היחיד מלבד טיפול שוטף היה יוניט חום ליחידת בקרת אקלים.

C3 מהיום הראשון על הכביש במשפחה, עלתה על הכביש ב 11/2002 , עד היום חוץ מטיפולים שוטפים , הוחלפו רק שסתומים בגיר בעלות של 2000 ש"ח כשהרכב היה בן 6 בדיוק.

C5 ,מנוע 2000, הייתה לי קצת פחות משנה, כשהרכב היה בן 5.5 , הוחלף מחזיר שמן שמאלי בגיר (רוב המחיר זה עבודה) כ 500 ש"ח.

מעבר לזה רק טיפולים שוטפים.

פיג'ו 206 שנת 2001 , לפני חודשיים אחרי 110K ק"מ נפרץ אטם ראש מנוע, למרות שהרכב טופל לפי הספר, תמיד בזמן, הבנתי שזו מחלה של ה 206 בסביבות ה 100K ק"מ, הרכב במשפחה משנת 2004 , וחוץ מראש מנוע שעלה כ 2200 ש"ח , רק טיפולים שוטפים. במסגרת האחריות הוחלף סליל הצתה כשהרכב היה בן 3 וחצי, לא עלה לי כלום.

לא מזמן קניתי 307 מנוע 2000 בת 4, הבעלים הקודם החליף משאבת הגה לפני שנתיים, וזה הדבר החריג היחיד שהרכב עבר.

הרכב אצלי 3 חודשים, ואין טענות.

אשתי נוסעת על 207 דנדשה אבל אין מה לשפוט, הרכב אצלנו רק חודש וחצי.

פיג'ו סיטרואן חולקים הרבה מכלולים משותפים לרבות מנוע וגיר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...