Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי מה שרשמתי על מעבר מ- מנוחה ל- עבודה הכוונה היא לגבי אות נכנסנת.

עד כמה שאני מבין - מגברי קלאס A שומרים על הרכיבים בחום עבודה לאורך כל הזמן ולכן הם לא זקוקים להתחמם בשנית ולכן גם אין שום איבודי הספק בגלל רכיבים שלא נמצאים בחום האופטימלי שלהם.

אני לא מדבר על זה שהמגבר מבזבז המון אנרגיה אלא על זה שהוא תמיד במצב של מוכנות מלאה כי הוא כל הזמן עובד בצריכה המלאה שלו.

אם זה לא נכון - בבקשה תקן אותי.

אשמח אם תוכל להרחיב בהמשך למה שביקשתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

או קיי - לפי מה שכתוב בוויקפדיה מגבר קלאס A פשוט מגביר את כל הגל הסינוסי של האות האנלוגית ולכן בעצם כל הזמן עובד.

באילו מגבר קלאס AB מגביר רק חצי מהגל.

דבר שממש לא אומר שיש איבוד אות או איבוד איכות דרך אגב כי החצי השני של הגל הוא פשוט הקוטביות ההפוכה שלו - תקנו אותי אם אני טועה.

זה גם מאוד מקובל בתחום הRF למשל לשדר רק בחציו העליון או התחתון של הגל - זה נקרא אפנון SSB

single side band

בנוסף לכך - בידיעה שהמקור שלנו הוא דיגיטלי (רובנו שומעים CD לא?) אני בספק אם יש כלשהיא משמעות מבחינה של הבדל שמיע להבדלים בסוגי ההגברה בין A לAB - שוב, תקנו אותי אם אני טועה.

אולי אם היינו משתמשים במקור אנלוגי לחלוטין כמו פטיפון למשל (שזה בדרך כלל יחידת הראש האהובה על אודיופילים למערכות ביתיות לפי מה שיוצא לי לראות) היה איזשהו הבדל - האם שמיע או לא? אני גם לא יודע...

ארנון?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרבה יותר חשוב ממגבר איכותי והקלאס שלו - שתעשה להם התקנה חזקה ויציבה באזור שם לא יהיו חשופים להתעללות פיזית - כמו קיקפאנלים למשל...

מדובר בציוד מ-א-ו-ד עדין - פיזית.

Pioneer TS-X150

פורסם

הטויטרים כנראה יהיו טויטרים מסוג ריבון - http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?manufacturers_id=132&products_id=1557

שמת לב להתנגדות של האלמנט הזה ? אתה צריך מגבר קצת יותר חזק.. (ואם אתה מתכוון לחתוך אותו סביב ה 1K אז אתה צריך מגבר של 100W ב 4 אוהם)

נקמיצ'י - אתה תתפלא מה הקטן הזה יודע לעשות..

...CASKA for life

פורסם
או קיי - לפי מה שכתוב בוויקפדיה מגבר קלאס A פשוט מגביר את כל הגל הסינוסי של האות האנלוגית ולכן בעצם כל הזמן עובד.

באילו מגבר קלאס AB מגביר רק חצי מהגל.

דבר שממש לא אומר שיש איבוד אות או איבוד איכות דרך אגב כי החצי השני של הגל הוא פשוט הקוטביות ההפוכה שלו - תקנו אותי אם אני טועה.

זה גם מאוד מקובל בתחום הRF למשל לשדר רק בחציו העליון או התחתון של הגל - זה נקרא אפנון SSB

single side band

בנוסף לכך - בידיעה שהמקור שלנו הוא דיגיטלי (רובנו שומעים CD לא?) אני בספק אם יש כלשהיא משמעות מבחינה של הבדל שמיע להבדלים בסוגי ההגברה בין A לAB - שוב, תקנו אותי אם אני טועה.

אולי אם היינו משתמשים במקור אנלוגי לחלוטין כמו פטיפון למשל (שזה בדרך כלל יחידת הראש האהובה על אודיופילים למערכות ביתיות לפי מה שיוצא לי לראות) היה איזשהו הבדל - האם שמיע או לא? אני גם לא יודע...

ארנון?

קצת לא מדוייק אדי, זה לא שבקלאס AB מגבירים רק חצי, אלה שבקלאס A יש טרנזיסטור אחד שמגביר את כל האות, בקלאס AB ישנם שני טרנזיסטורים שאחד מהם מגביר את החלק העליון של הגל והשני את התחתון (יחסית לאפס כמובן).

החסרון של השיטה הוא המיתוג בין שני הטרנזיסטורים.

אבל לדעתי הטכנולוגיה כבר מספיק בוגרת כדי שיתגברו על הבעיות האלה.

:cry: !!SOLD!!

• תוכן חדש...