Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבנת נכון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

ברצוני לקנות רכב יד ראשונה לבתי בת ה-17 ולרשום את הרכב על שמה. האם הדבר האפשרי או שמה יש הגבלה וניתן לרשום רק על מי שמעל גיל 18?

תודה מראש :)

פורסם

ניתן לרשום רכב גם על שם קטין (כלומר מתחת לגיל 18 )

באתר של משרד התחבורה כתוב שהעברת בעלות על שם קטין תתבצע רק בסניפים של משרד הרישוי ולא בדואר.

פורסם

כשאבא שלי רכש עבורי רכב בגיל 17 הגענו לסניף הדואר ולא הצלחנו לעשות העברה בשל היות מתחת לגיל 18. הפקידה ציינה כי ניתן לעשות זאת אך ורק ישירות דרך משרד התחבורה.

Volkswagen :twisted:

זה שאתם נושם, לא אומר שאתה חי...

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אחותי מצאה רכב במחיר מציאה והיא מעוניינת לקנות את הרכב

האם דבר כזה אפשרי? בנוסף עדיין אין לה רישיון, היא בת 17, תיהיה בעיה לעשות דבר כזה?

פורסם

היה לי רכב בגיל 17.5 והוא היה רשום עליי אבל אני לא זוכר אם נדרשתי להציג רישיון או לא במשרד הרישוי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא צריך רישיון, שתבוא למשרד הרישוי ביחד עם תעודת זהות ויפוי כח+תעודת זהות של המוכר (או שהמוכר עצמו) בנוסף יש להביא אפוסטרופוס ולהעביר בעלות.

Miata ND2

פורסם
לא צריך רישיון, שתבוא למשרד הרישוי ביחד עם תעודת זהות ויפוי כח+תעודת זהות של המוכר (או שהמוכר עצמו) בנוסף יש להביא אפוסטרופוס ולהעביר בעלות.

אוקיי תודה

והרכב יהיה על שמה בלבד ?

אנחנו לא מעוניינים שהוא יהיה על שם אף אחד מאיתנו חוץ ממנה, בין היתר כדי למנוע הוספת יד נוספת

• תוכן חדש...