Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RS6 - ו-R8 ישראליות !

d1a1n0
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הR8 הזו ממש אבל ממש לא לטעמי,

הבעלים פשוט הרס את עיצוב כנפי הקרבון שנמצאות מאחורי הדלתות כשצבע אותן באדום,

נראית כמו ארטיק דובדבן.

לעומתה לRS6 יש הרבה יותר מה להציע לדעתי,

גם ביצועית וגם עיצובית (אני בחור סימפטי שאוהב עיצוב סולידי).

:wink:

ד"א,

מזל טוב לקונים המאושרים.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

לפני שבועים ככה אני וחבר היינו בנמל אשדוד והייתה שם הrs6, ולא האמנו שראינו אותה ולמזלנו הטוב היא הייתה פתוחה.

מאחור:

26032009041u.jpg

מלפנים:

26032009043.jpg

מבפנים:

26032009042.jpg

פשוט אוטו חלום........8)

פורסם

אני כמעט בטוח שראיתי RS6 במרכז יכין בנתניה, לא הבנתי אז בדיוק מה זה אך אני זוכר שליד הסמל מקדימה היה רשום RS6

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

vrtk - אני מנחש שאתה מדבר על אחת בצבע אדום.

אז מדובר בA6 סטנדרטית עם מנוע 4.2, חבילת S-Line ומדבקות חיצוניות (מיותרות).

היא התחילה בתור "A6" עברה ל"S6" ולאחרונה נראתה גם כ"RS6".

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לפני שבועים ככה אני וחבר היינו בנמל אשדוד והייתה שם הrs6, ולא האמנו שראינו אותה ולמזלנו הטוב היא הייתה פתוחה.

אילו הייתי הבעלים של הרכב, התגובה הנ"ל (בצרוף התמונה שמעידה על כך שהייתה לכם גישה חופשית לתא הנוסעים) הייתה מזעזעת אותי :shock:.

פורסם

מה ציפית מישראלי טיפוסי? גם נוגע באוטו כמו שרואים בתמונות, גם פותח רכב שלא שלו! חבל שלא שברו לו את המצלמה על הראש.

הינה תמונות של החיפאית שצילמתי בשכונת הדר. הגאנט ממש לא ניראה כמו 18....חבל גם שהבעלים מחנה אותו כל היום במקומות כמו רחוב הלל בהדר(שאני אפילו לא נכנס לחור הזה, בטח ובטח שלא משאיר שם את האוטו), הרצל או סתם על חצץ במת"מ כשבדרך הוא דופק את הריצפה של האוטו...:evil:ממש לא מעריך את מה שיש לו ביד.

38469349.jpg

r81.jpg

פורסם
אילו הייתי הבעלים של הרכב, התגובה הנ"ל (בצרוף התמונה שמעידה על כך שהייתה לכם גישה חופשית לתא הנוסעים) הייתה מזעזעת אותי :shock:.

:shock: גם אותי,אתה רוצה להגיד לי שככה חופשי יש גישה לבפנים של הרכבים בנמל?

פורסם
ה-R8 האדומה כבר הראו תמונות שלה...יש בארץ כבר 5 חתיכות

לגבי ה-RS6 יש עוד אחת סטיישן

+1

הייתי מת לאחת כזו אכן הפרארי יותר מגניבה מה לעשות אלה החיים. ותמונה יפה הביא מפרסם הפרארי.

"הקש על ה5 ביטוח ישיר, הקש על ה6 גיהנום :evil:"

"יש שלושה סוגים של נהגים: הנהג הזהיר (שמודע להכל), השיכור (שמודע לחלק) והאישה (מהסוג שלא מודעת לכלום מעבר למראת האיפור)"

פורסם

לפני כמה שבועות ראיתי בפ"ת R8 כסופה עם פנפי קרבון שחורים. לא האמתני שאני יראה אותה בפ"ת.

לגבי RS6, אני אישית מעדיף את הסטיישן.

פורסם
יניב לוי ??? :shock:

http://motorica.net/viewtopic.php?t=4993

נ.ב: יש 3 R8 בישראל על הכביש!

כסופה עם חישוקי 18" AT

כסופה 19" ידנית .

אדומה.

כסופה באוטודיל מחכה לאולגירך הבא..

אני אישית ראיתי גם אחת לבנה ואחת שחורה, האם הנתונים שאתה מדבר עליהם הם של מכירות צ'מפיון או גם של אישורי ייבוא אישי?

RS6 עוד לא יצא לי לראות על הכביש, אולי בתור יד 124 אני יוכל לקנות אותה עוד כמה שנים טובות. :roll:

אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל S6 כבר יש "כמו זבל", ראיתי כבר 4 רק באיזור פ"ת בחודש האחרון.

פורסם

יש יותר S8 מאשר S6.

(יותר מ50 יחידות של S8 עלו על הכביש בשנה-שנה וחצי האחרונות).

הנתונים של צ'מפיון הם 4 רכבי R8, מהן אחת באוטודיל. יש עוד בדרך, כולל V10.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...