Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר חיפוש של רכב משפחתי קטן החלטנו על סקודה פאביה Space החדשה.רכב קטן מתאים לעיר אבל מרחב מחייה סביר + תא מטען גדול מאד ונגיש 480 ליטר. :-)

למרות שאני חייב לציין שהדגם הנ"ל קיים כמעט שנה ועוד לא יצא לי לראות אחד באיזור חיפה. :roll:

ביום שישי ביקרנו בסוכנות פיבורקאר סקודה בציק פוסט ביום מכירות מיוחד שהוגדר על ידם פסטיבל אביב ל-24 שעות.

הדרישות שלנו היו גיר אוטומט ו6 כריות אוויר מה שגזר באופן חד חד ערכי על הדגם אלאגנס 1.6 אוטומטי.

ראשית רציתי לדעת מבעלי פאביה/פאביה space החדשה איך הרכבבכללי? מה תצרוכת הדלק האמיתי? האם יש בעיות כלשהן שהתגלו לכם?

כמו כן מחיר המחירון של הרכב 109,900 + מיגון ורישוי הרכב מגיע ל 112,530.

כרגע ההצעה שלהם היא 60,000 שקל במימון ללא ריבית למשך 60 חודשים + 5000 ש"ח הנחה האם זה הצעה טובה? האם אפשר ללחוץ אותם עוד? אולי בתוספות כרגע בחרנו לא להוסיף כלום.

תודה מראש,

מיכאל

פורסם

דבר ראשון, יש המון פביות ופביות "Space" בחיפה, בעיקר באחוזה.

דבר שני, כמו שניתן להבין מהחתימה שלי; יש לנו אחת, רמת גימור Elegance, אם כי לא בתצורת סטיישן.

מדובר ברכב מעולה, תצרוכת הדלק טובה מאוד.

הרכב זריז - אך צריך לחכות ש"ישתפשף" קצת, בערך ב-2,000 ק"מ הוא נהיה "בשל".

לדעתי הרכב נוח מאוד, גם לנוסעים מאחור ומתאים לנסיעות ארוכות.

הרכב שלנו ממודל 11/2008 גמא עד כה 3,400 ק"מ ואנחנו מרוצים עד הגג ומקווים בעתיד להחליף את הפוקוס בדגם סטיישן טורבו-דיזל ידני.

תוספת: המחיר שהוצע לך סביר למדי, לדעתי אפשר ללחוץ עליהם עוד או לבקש הצעה אחרת מהסוכנות בעפולה.

את הרכב הזמנו בסניף המרכזי בר"ג, וקיבלנו מחיר מצוין לכל הדעות.

בעקבות הכרות מעמיקה עם הדגם הזה, ועם האוקטביה "Tour" אני מעוניין לציין שאני מעריך מאוד את המותג וללא צל צילו של ספק אחזור ואקנה עוד.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

חכה לתגובות של מני (Menir1) ואיתן (Poli1) שהם בעלים של Space (אומנם 1.4).

לצערי הרב, לא אוכל לעזור לך - הפביה שלי היא SPORT ידנית...

בכל מקרה, בהצלחה ברכישה - בהחלט קנייה טובה (בעיקר עם המבצעים הנוכחיים).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...