Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה כמה חודשים יש לי ברכב תופעה לא ברורה של אי יכולת התנעה.

אי יכולת התנעה אקראית לגמרי . כלומר יש ימים של התנעה ללא בעיות או לפעמים חוסר יכולת להתניע פתאומי ולאחר מספר ניסיונות ההתנעה מצליחה.כאשר יש התנעה היא נעשית במכה ראשונה כולל בימי חורף וגשם.

התקלה מתבטאת בכך שעם סיבוב המפתח אין כל תגובה כאילו שאין חשמל במערכת, למרות שהנוריות בשעון דולקות .

ברכב הוחלף המצבר לפני שנה ונבדק בשנפ ונמצא תקין לגמרי . לפני מספר חודשים הוחלף הסטרטר כפתרון ואתמול הוחלף חיישן בורר גיר כאפשרות לתקלה.

אבל שום דבר לא עוזר.

השאלה האם זה מכוון לתקלה בסוויץ' או בקודן או בדבר אחר .האם יש דרך יעילה לעלות על התקלה.

האם יש למישהו רעיון לבעיה

תודה

צביקה

פורסם

המנוע בנזין

האם ביטול קודן יכול להעשות באופן עצמאי ואם כן כיצד או שצריך דרך מישהו שעוסק בהתקנות או במוסך מורשה

אני מניח שהביטול למעשה מבטל את ההגנה והביטוח מפני גניבות

אבל לא נראה לי שמישהו ירצה לגנוב את האוטו הזה

צביקה

• תוכן חדש...