Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה. קניתי כבל ELM327 המתאים לOBD2, כשבדקתי אצל הבחור שממנו קניתי הכל עבד, ראיתי תקלות שיש לי ולכן קניתי. כשהגעתי הביתה וניסיתי לחבר למחשב, לא ממש יצא.

התקנתי דרייברים של הכבל. (CDM 2.04.16 WHQL Certified) גם של הCOM פורט וגם של הUSB.

הורדתי מספר תוכנות (OBD-DIAG, SCANMASTER, WOBD ודמו של PCMSCAN)

אף אחת מהתוכנות לא מתחברת לי חוץ מPCMSCAN.. החלפתי בין כל הפורטים ושחקתי אם ה קצב(לא זוכר איך קוראים לזה, הDEFAULT היה 9600 ואני ניסיתי גם 38400 וגם 115000 לא עבד.)

PCMSCAN מתחבר אבל הוא דמו ומראה לי רק RPM.. מה אני עושה לא נכון?? HELP!!!

הרכב זה מוסטנג 96 V6 אוט' אם זה משנה.. (OBD2 בטוח)..

פורסם

מצטער על השאלות הקצת לא קשורות אבל ממי קנית את הכבל? כמה הוא עלה? ולאיזה רכב זה מחובר?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מבחור ביד2.. לא חסר כבלים כאלו אם לחפש, אפשר גם להזמין מאיביי באיזה 30$... אני שילמתי 200ש"ח. אפשר לחבר לכל רכב אם חיבור OBD2 (רכבים משנת 96 ומעלה לפי מה שאני יודע) אני מחבר למוסטנג 1996 V6 אוט'. מישהו פה מבין בדברים הללו? חיפשתי בפורומים אך לא מצאתי כלום על הגדרות המחשב בשביל הכבל.

פורסם

אוקי אז ככה ... אני גם משתמש בELM327

הוא מתאים לרכבי בנזין משנת 2001 דיזלים מ2003 ואמריקאיות משנת 96 ...

הרכב שלך הוא מוסטנג 96 שסביר להניך יוצרה ב95 לפי דעתי זו הבעיה ...

אני נתקלתי לא פעם גם ברכבי 97 אמריקאיות שלא התאימו ...

ו2001 ושלא מתאימות ... לדוגמא מאזדה לנטיס 2001 לא מתאימה למרות היותה 2001 יוצרה ב2000 ורק בדגם מ2002 אפשרי להשתמש מכבל הזה ...

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

הצלחנו לחבר אצל הבחור שקניתי ממנו אם SCANMASTER... ועבד גם אם PCMSCAN אבל היה לי דמו, היום אני אנסה אם גרסה מלאה. המוסאנג 1996 והיא OBD2 בטוח, וד"א המוסטאנג ועוד מספר מצומצם של רכבים בארה"ב היו OBD2 גם ב1995.

פורסם

טוב הסתדרתי.. תוכנה טובה פותרת בעיות בשבילך.. השתמשתי ב PCMSCAN גרסה מלאה, והכל עובד נפלא! יש לי אפילו דיינו קטן משלי :-)

• תוכן חדש...