Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני חדש פה ומאוד שמח להצטרף.

אשמח לקבל ייעוץ מהחברים בבחירת צמיגים למזדה 6 2007 בגודל 205-55-16.

הפרמטרים הם:

1. הרכב עבר 30,000 ק"מ ועלה על הכביש לפני קצת יותר משנתיים.

2. הצמיגים המקוריים הם מתוצרת ברידג'סטון משנת ייצור 0606. הזוג הקדמי שחוק. האחורי נראה תקין.

3. הנסיעה מאוד רועשת מכיוון בתי הגלגלים.

4. אני עושה בממוצע 25,000 ק"מ לשנה ומתכוון להחזיק את הרכב שנתיים וחצי לכל היותר.

5. אופי הנסיעה שלי רגוע, נוסע מרבית הק"מ מחוץ לעיר. מהירות מקסימלית סביב 120.

6. אני מחפש צמיגים בעלי נוחיות נסיעה רכה, צריכת דלק נמוכה ואחיזה טובה בסדר העדיפות הזה.

הומלצתי אצל צמיגאי על Dunlop SP490 (שאני קורא כאן שלא כל כך מומלצים) ב 400 ש"ח לצמיג.

ואצל צמיגאי אחר על Michelin Energy (שהיו מותקנים אצלי ברנו מגאן פעם) בעלות של 450 ש"ח לצמיג.

השאלות:

1. האם להחליף רק את הזוג הקדמי? אם כן, האם להכניס החדשים מאחורה ולהזיז האחוריים קדימה?

2. אם להחליף לרביעיה (30,000 ק"מ) לאיזה להחליף?

3. האם TOYO T1R מומלצים לי או משהו אחר?

ותודה לכל המשיבים.

פורסם

שרשורך אינו מתאים לפורום השיפורים כי אחיזה היא אינה בעדיפות .

ועם כל הכבוד , נוחות וצריכת דלק נמוכה זה לא ממש קשור למהות פורום שיפורים .

מעביר לפורום הטכני .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אני החלפתי ל Good Year לא אגיד שזה סופר צמיגים אבל נחמד מאוד,שקטים,לא אוכל הרבה דלק (פחות 1 ל10) או יותר מדויק ל640 ק"מ אני שם 57 ליטר אחיזה סבירה+(היה לי לפני הונדה אז קשה לי להשוות לאחיזה של הונדה)אני גם נוסעה 99% לחוץ מהעיר לא עובר את 120 וגם עושה ממוצע 20000ק"מ בשנה ושכחתי לציין יש לי מאזדה 6 205-55-16 lexuri

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום גם החלפתי רביעת צמיגים ל"DUNLOPP" 89V(האוטו עשה לי בעיות עם רעידות מוזרות מכיוון גלגלים)זה לא קשור ל GOOD YEAR פשות אני מחפס את הבעיה

פורסם

T1R אחלה צמיגים למי שמחפש להוסיף גם אחיזה וביצועים למשוואה.

גם המישלינים יכולים להיות טובים לך כ"צמיגים משפחתיים"(הם מחזיקים מעמד לאורך זמן).

הדגם של דנלופ לא הכי מומלץ.דאנלופ דירזה DZ01 (מקווה שלא טעיתי) הוא כבר הרבה יותר טוב מה490.

יש במידה שלך GOODYEAR NCT5 שמאוד לא אהבתי. הוא בערך ברמה של המישלין אנרג'י - צמיג משפחתי ירוק וגם עולה יקר, וזה מה שבדרך כלל דוחפים למי שמחפש גודייר במידה הזאת.

אני אישית במידה הזאת בחרתי ב TOYO PROXES4 שהם ALL AROUND מצויין (וגם ULTRA HIGH PREFORMANCE), אבל אני לא יודע מה הזמינות שלהם כרגע. שווה לבדוק.

עלות צפוייה: כ500 ש"ח ליחידה.

אם אתה רוצה להישאר בTOYO אבל לחסוך קצת כסף, יש את ה PROXES TPT שהרכבתי על רכב אחד במשפחה ומתכוון להרכיב על עוד אחד (קורולה). יותר זולים מהדגמים הבכירים אבל בהחלט מעל ומעבר לנהג הממוצע פלוס. (אני מעריך שהמחיר יהיה 400 ומטה)

ברנדון, למישלין ולגודייר יש עשרות אם לא מאות דגמים, זה לא תורם שומדבר שאתה אומר שהחלפת ל"GOODYEAR" בלי פירוט הדגם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הרכבתי בשני רכבים שלי גודייר אקסלנס במידה הנ"ל הם אולי קצת יותר יקרים מ450ש"ח לצמיג אבל הצמיגים ממש שינו לטובה את ההתנהגות /רכות/שקט בנסיעה של הרכבים שלי מומלץ מאד.

פורסם

צריך לשים לב לTW של הצמיג.

בד"כ הצמיגים שנותנים יותר אחיזה יהיו עם TW נמוך יותר - מה שאומר אורך חיים קצר יותר

וזה בגלל הרכב החומרים שממנו עשוי הצמיג.

פורסם

NCT5 לדעתי צמיג לא מספיק טוב, בטוח שלא במחיר המופקע שנדרש עליו.

אם הוא היה נמכר באותו מחיר כמו שאר הצמיגים בליגה שלו, הייתי אומר שהוא צמיג שמתאים לנהגים "משפחתיים" ולרכבים חסרי יומרות ספורטיביות, אבל מכיוון שהמחיר שלו בשמיים בלי הצדקה, הוא לא שווה את הכסף.

קיבלתי את הרכב שלי עם כאלה חדשים והעפתי אותם כמעט מיד.

גודייר אקסלנס לדעתי יקר יחסית לתמורה, אם אני לא טועה אקסלנס במידה הזאת מדגדג את ה600-650 ש"ח ליחידה , ויחסית למה שהוא נותן זה מוגזם לחלוטין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

205/55VR16 DIGNOS 89V DUNLOPP

שילמתי עליהם 400 שח על כל צמיג האם הם עדיפים על

GOOD YEAR EAGLE NGT 5

שהיה לי לפני(רכשתי עם האוטו ( צמיגים דווקה היו חדשים הוחלפו רק לפני שנה) אבל הנהגת היתה נחה ולא זהירה

פורסם
היום גם החלפתי רביעת צמיגים ל"DUNLOPP" 89V(האוטו עשה לי בעיות עם רעידות מוזרות מכיוון גלגלים)זה לא קשור ל GOOD YEAR פשות אני מחפס את הבעיה

לא עשו לך איזון גלגלים בעת החלפת הצמיגים...תחזור לשם ותדרוש שייעשה ללא תוספת מחיר!

פורסם

אחרי כמה וכמה מכוניות(גולף V5 , פיג'ו 307 XSI , מאזדה 3 2000 סמ"ק) כל רכב בא עם צמיגים אחרים

ואחרי שניסיתי הרבה אני מרוצה ביותר מהפירלי...הסדרות היותר זולות שלהם טובות...אבל פירלי סדרה P7 צמיג אדיר,

שקט ורך,אחיזה אדירה הן על כביש ישב והן על רטוב...מחזיקים יחסית הרבה זמן...הרבה יותר מדאנלופ זה בטוח!

פורסם

עושו לי איזון אבל זה לא עזר .לא עגה רועד אלה גלגלים ,כיסה של נהג- אוטו רוקד כזה

ולמה הרבה אומרים נסיעה על רטוב כמה כבר כביש רטוב יכול להיות בישראל?:-P

פורסם

אם אתה רוצה להישאר בTOYO אבל לחסוך קצת כסף, יש את ה PROXES TPT שהרכבתי על רכב אחד במשפחה ומתכוון להרכיב על עוד אחד (קורולה). יותר זולים מהדגמים הבכירים אבל בהחלט מעל ומעבר לנהג הממוצע פלוס. (אני מעריך שהמחיר יהיה 400 ומטה)

אני רוצה להדגיש דבר מאוד מאוד חשוב שלמדתי מניסיון עם הצמיגים הללו;

מאחר ומדובר בצמיגי ALL SEASON (קרי: עם כיתוב M+S בדופן הצמיג), מדובר בצמיגים טובים מאוד מבחינת כושר אחיזה (וגם שקט), אבל גרועים מבחינת נוחות.

לאור ניסיוני ה"דל" עם הצמיגים הללו, אני ממליץ לכל מי שמחפש צמיגים נוחים לאוטו שלו - שימנע מצמיגי M+S :!: ויחפש צמיגים ללא כיתוב M+S. צמיגים ללא כיתוב זה הם צמיגי SUMMER והם נוחים יותר באופן מוחשי מאוד (וגם מתאימים לאקלים שלנו ללא בעיה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...