Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע אם זה עושה לך את זה, אבל המיתון מאפשר לאנשים (שפחות מושפעים ממנו) להנות ממסעדות יותר יוקרתיות שבתקופות רגילות המחירים בהן שערורייתים למדי.

אז נכון, מול-ים עדיין יקרנים (ולדעתי ללא שום הצדקה), אבל אם ברפאל בזמן השגשוג הכלכלי היה קשה למצוא מקום והיית יוצא עם חשבון של 250+ ש"ח לבנאדם, היום אפשר להגיע ללא הזמנה (או להזמין מקום כמה שעות מראש) ולצאת משם ב~300 ש"ח לזוג.

אפשרויות נוספות הן מסעדות על החוף או במרינה של הרצליה פיתוח.

או שאתה מדבר על עסקית, או שזה לא נשמע סביר. (מהניסיון שלי, של מסעדה שבתפריט שלה באינטרנט לא מצויין מחיר זה חתיכת קנס לא קטן :-D)

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת בעיה. מאז ש"הוטרס" נסגר, כבר אין מקומות רומנטיים ללכת אליהם.

בכל מקרה, חיפוש קצר העלה בחכתי את הדיונים הבאים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=204029

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=240075

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=192358

תן לה בראש! 8)

פורסם

ברפאל יש מבצע של עסקית בערב, 115 ש"ח לאדם.

אפשר גם maraboo, הרח' אבא הילל ברמת גן.

היום ומחר יש בקימל מבצע של "שבוע גורמה", כלומר מנה ראשונה, עיקרית ואחרונה תמורת 89 ש"ח בלבד לאדם.

פורסם
ברפאל יש מבצע של עסקית בערב, 115 ש"ח לאדם.

היום ומחר יש בקימל מבצע של "שבוע גורמה", כלומר מנה ראשונה, עיקרית ואחרונה תמורת 89 ש"ח בלבד לאדם.

כן, אני יודע.. הבעיה היא שהיומהולדת חל ביום חמישי :-(..

מכל המקומות עד עכשיו אני נוטה ל"על המים" (כרגיל, תודה Derish :-D), או רפאל (תודה יריב26, משום מה פספסתי את הקטע של העסקית ערב) נראה אם זה יעבור את הביקורת שלה :-D

פורסם
פשוט רמה בפני עצמה.

אני ממליץ על העסקית בצהריים.

רמה בפני עצמה? תלוי למה אתה משווה..

קלואליס לא פחות טובה, לטעמי טובה יותר, הרבה יותר מגוונת, מחירים יותר נורמלים (יקר - אבל לא ברמה של מול ים) השירות בשניהם מצויין אם כי בקלואליס לדעתי הוא חינני וחם יותר (ולא סטרילי וקפוא כמו במול ים), והכי חשוב, חנייה חינם ;).

כנ"ל כתית.

תוספת לדילמה: חברתי היקרה לא אוכלת פירות ים ,לא משתגעת על בשר (מקסימום המבורגר :roll: ) ולא נוגעת בסושי (אחרת הייתי מוותר על הרומטיקה ומתנפל על ה-moon :-D ).

בקיצור- נשאר רק אוכל איטלקי (ואני מוכן להצפין עד הרצליה אם זה יעזור).

לא אוכלת פירות ים, לא אוהבת בשר ולא נוגעת בסושי?

עזוב אותך מחיפושי מסעדה - תחפש חברה חדשה :lol:

וברצינות, סתכל על הצד החיובי, פסטה תמיד תהיה זולה יותר מבשר/פירות ים ;)

אחת המסעדות האיטלקיות היותר טובות בארץ נקראת "פרונטו" והיא ממוקמת ברחוב אחד העם בת"א (מקביל לשדרות רושטילד).

עריכה: מסתבר שהרחוב הוא דווקא נחמני מספר 26 שיוצא על פינת רחוב "אחד העם" - אתר הבית: http://www.pronto.co.il יש להם מגוון גדול, ככה שבזמן וחברתך תתפנק על פסטה - אתה תוכל להנות מבשרים/פירות ים).

או שאתה מדבר על עסקית, או שזה לא נשמע סביר. (מהניסיון שלי, של מסעדה שבתפריט שלה באינטרנט לא מצויין מחיר זה חתיכת קנס לא קטן :-D)

כמו שנאמר, יש עסקית גם בערב.

למרות שבפירוש קוצצו המחירים ברפאל - משמעותית.

הרכיבים במנות קצת השתנו ובמקום להוציא מנה מחומרי גלם ב80 ש"ח ולמכור אותה ב200, הם מוציאים מנה מחומרי גלם ב50 ש"ח ומוכרים אותה ב100. (סתם דוגמא - כל קשר בין המחירים המצויינים למציאות מקרי בהחלט).

אם כי האיכות בהחלט נשארה טובה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם אתה נופל על ערב חמים ואביבי, אני מאוד ממליץ על מנטה-ריי (כמובן רק בתנאי שדגים ופירות ים זה הקטע שלכם).

אוכל מצוין, מחירים סבירים לחלוטין, ולשבת על חוף הים לעת שקיעה עם בת הזוג ולפרק בקבוק שרדונה על איזה קדרת פירות ים או קדרת סרטנים זה הכי קרוב לגן עדן שאני מכיר בארץ.

רמה בפני עצמה? תלוי למה אתה משווה..

אתה מכיר עוד מסעדה בישראל שמיבאת עבור עצמה את חמרי הגלם העיקריים ונכנסה לרשימת 100 המסעדות הטובות בעולם?

אם כן, אני אשמח לשמוע מי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מרבו מסעדה חביבה (הייתי בא לפני חצי שנה+- כשהיא רק נפתחה), אם כי למיטב זכרוני ארוחת ערב מלאה לזוג תעבור את ה300 שקל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מסעדה סופר רומנטית (בשעות הערב) היא פומדורו באזור התעשיה החדש נתניה:

http://www.2eat.co.il/pomodoro/

עדיף להזמין מראש מקום ב"תא עם ספות".

אווירה טובה, שירות מעולה, תפריט אלכוהול (בעיקר יין) מכובד, אוכל איטלקי (אבל לא רק) מעולה ולא יקר.

ממליץ בחום על סקלופיני דה-פולו - עוף צלוי בגריל ברוטב לימון, יין לבן, חמאה, עגבניות ושקדים, 62 ש"ח.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• אחראי פורום
פורסם

לך ל"פויקה". תגרד את ה-300 מלמטה כולל הכל, גם מי שלא טוחן בשר ימצא שם אוכל מעולה.

מקום נעים, יפה, מעומעם ונמצא ביפו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• אחראי פורום
פורסם

כל השירשור הזה מבוסס על טעם אישי, ברור שיהיו דעות לכאן או לכאן.

לדעתי (ולא מפעם אחת) מדובר באוכל מיוחד וטעים לאללה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני יכול רק לא להמליץ על מסעדת 2C בעזריאלי.

מלבד הכבד אווז שהיה מדהים (וזה משהו שלכשעצמו קשה להרוס אז זאת לא חוכמה גדולה) המנות היו פשוטות (וחלקן לא טעימות) וכך גם המחיר האסטרונומי שלא שיקף את הארוחה.

אני התאכזבתי.

פורסם

הייתי עם חברה שלי ב2C והם פשוט הרסו לנו את כל האירוע, הלוקיישן של המסעדה מדהים פשוט תענוג אדיר לשבת בכזה גובה לארוחת ערב, אבל רבאק הם פיקששו פשוט עם כל מנה(!), והשירות היה מזוויע, הגיע לנו איזה ילדון שספק אם מותר לו לגעת בבקבוק אלכוהול כדי לפתוח לנו בקבוק יין, זה היה די משעשע.

בקיצור להתרחק כמו מאש מ2C, פשוט חוויה מזעזעת, והייתי במסעדה אחת או שתיים בחיי.

אבי.

פורסם

מסעדת "כתית" מעולה! אולי טיפה תחרגו מהתקציב אבל אחת המסעדות הטובות שיש. היא נמצאת בת"א.

כמו כן יש לך מסעדה רומנטית מאוד "רוקה" אשר ממקומת בהרצליה, על צוק שמשקיף לים.

• תוכן חדש...