Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל עוד אתם ביחד, באוירה נעימה, אוכל טעים ואתה משלם, זה רומנטי. :-D

*אגב, לא אהבתי את פרונטו, שירות גרוע ואוכל תפל.

**כתית הרבה, אבל ממש הרבה מעל התקציב.

הפאביה נמכרה.:-(

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סיפור על פורונטו.

ישבנו שם אני וזוגתי לפני איזה 4 שנים,לא בפעם הראשונה.

ניגש המלצר,מקצועי ביותר, מספר על הספיישלים, הזמנו ראשונות ובקבוק יין ואמרנו שנראה איך נתגלגל הלאה.

המלצר פותח את היין, מביא את הראשונות ובינתיים אנחנו כבר מוכנים להזמין עקריות, המלצר מספר לנו שיש היום ספגטי ברוטב פטריות פורציני שהגיעו ישירות מאיטליה.

זוגתי ששונאת את מלאכת הגלגול של הפסטה על המזלג שואלת אם יש אפשרות לקבל את המנה רק עם פסטה קצרה כל שהיא, המלצר מאוד חמוד ומנוסה (כנראה שגם מנוסה עם הבעלים המופרע) אומר שהוא ישאל ומיד יחזור.

במקומו חוזר הבעלים (רפי אדר) שישר מתחיל לנזוף בנו בקול תקיף שפורציני יכולה להיות אך ורק בפסטה ארוכה ורק בור שלא מבין מהחיים שלו יכול לבקש כזאת בקשה ובכל ההיסטוריה הקולינארית עוד לא קרה לו כזה מקרה והאם אנחנו הולכים למסעדה צרפתית ומבקשים קטשופ! :shock::shock::shock:

אני מסתכל על אישתי, היא מסתכלת עלי ושניינו יודעים בדיוק מה השני חושב (להזכירכם, הרגע סיימנו מנות ראשונות ואנחנו באמצע בקבוק קיינטי ריזרבה), באותו רגע (אשכרה כמו בשחיה צורנית) הנחנו את הסכו"ם קמנו כאיש אחד ויצאנו מהמסעדה בלי לחזור לעולם כשהאידיוט עוד מזנב בנו לנסות להגיש לנו את החשבון.

הסתובבתי והסברתי באדיבות ובנחישות שאם הוא מתקרב אלי עוד צעד עם החשבון, הוא יצטרך פרוקטולוג בכדי לשלוף את החשבון הזה אחרי שאני אגמור להתעסק איתו (אפשר באופן כללי להגיד שהייתי הרבה פחות מנומס והרבה יותר וולגרי בהסבר) מה שגרם לו לפסוע צעד לאחור ולמלמל משהוא על המשטרה.

לא חושב שהיה בזמנו פורום קולינארי שלא פירסמתי בו את הסיפור הזה ואני מקווה שעשיתי לדביל נזק כלכלי שהוא לא שכח במהרה כמו שהוא הרס לי ערב רומנטי.

דרך אגב, למרות היותי שף, אני לא מתמחה במטבח האיטלקי ולכן לא התווכחתי איתו, יומיים אחרי זה, חבר טוב בשם מנה שטרום אישר לי שעניין הפורציני ואורך הפסטה הוא קשקוש חסר שחר שהוא כנראה המציא באותו רגע .

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם במסעדה איטלקית עסקינן,

אז המסעדה האיטלקית הכי טובה שאני הייתי,

"אמורה מיו" באבן גבירול. לא כ"כ אינטימית,

אבל בהחלט מקום ראוי לארוחת פינוק לבת הזוג הבררנית

ובקשר לאוכל, אך איזה קונצרט של טעמים...

נכנסת בתקציב ללא בעיה.

מומלץ במיוחד: ארוחת טעימות, ולא להפסיד את הפסטה

כבדים שמנת ויין אדום.מנה נדירה.

השם מטעה, המנות ממש לא בגודל של "טעימות"

אלא גדולות ומשביעות את גדולי הבולעים.

תיהנו.

פורסם

במקומו חוזר הבעלים (רפי אדר) שישר מתחיל לנזוף בנו בקול תקיף שפורציני יכולה להיות אך ורק בפסטה ארוכה ורק בור שלא מבין מהחיים שלו יכול לבקש כזאת בקשה ובכל ההיסטוריה הקולינארית עוד לא קרה לו כזה מקרה והאם אנחנו הולכים למסעדה צרפתית ומבקשים קטשופ! :shock::shock::shock:

הוא אומנם היה צריך להעיר לכם בצורה תרבותית אבל עניינית - צודק!

סתם, סתם...

אין תירוץ לגסות רוח.

השף באיל-פסטיו סירב פעם להגיש רוטב מסויים עם ניוקי במקום הפסטה המקורית (ניוקי זו פסטה שונה, לא רק בצורה). הוא באמת יוצא ומסביר בדחילו ורחימו, אבל מנה שלא מקובלת עליו לא יוצאת מהמטבח.

דרך אגב, לא הייתי מגדיר את איל-פסטיו (אבן גבירול) כמקום רומנטי, אבל מבחינת איכות האוכל נטו, מוקפד ביותר. שם למדתי שהרוטב לא צריך להטביע את הפסטה. וכמובן שיש גם חנות שאפשר לקנות פסטה מעולה וגם לשמור רזרבות במקפיא. כשהפסטה טובה מספיק רק קצת שום, פלפל ושמן זית ו... סאממק, היום אני הולך לקנות קצת ספגטי וניוקי וגורגונזולה!

נ.ב. חבר שלי ואנוכי פעם מתחנו את הסבלנות של השף ממסעדת "קרן" (זכרונה לברכה, של המסעדה, לשף שלום) וחברי ביקש קטשופ. הוא קיבל התנצלות שאין. זה ההבדל בין פלצנות לקלאסה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

.

זה מפני שלא קנית ממנו את 'מזייף כמו כולם - רפי אדר שר פאולו קונטה'

אני קניתי (ממנו ישירות בשולחן) ולכן יכול לומר שהאוכל היה מצויין והשירות נפלא.:cool:

לגבי מה שקרה לכם... פלצנות.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

לאישתו של אבא שלי (שאתמול דפקה לו את הג'יפ החדש :lol: ) יש נוהל קבוע במסעדות.

המיקום: משתנה, כרגע יסופר על דוריס קצבים.

הסיטואציה; זהה בכל מקום.

המלצר: ומה למנה עיקרית?

אישתו של אבא: אנטריקוט וול דאן- שרוף.

המלצר: :shock: (פאוזה) מומלץ להגיש אותו לכיוון המידיום, כך הבשר יוצא יותר רך ובלה בלה בלה בלה.

אישתו של אבא: :evil: שרוף!

המלצר: :? טוב.

כעבור מספר דקות המלצר חוזר.

המלצר: :oops: השף לא אוהב להכין ככה את הבשר, הוא אומר שזה לא ייצא טוב.

אישתו של אבא: אם השף לא אוהב, הוא לא חייב לאכול לי את הסטייק, אני רוצה אותו שרוף.

המלצר: טוף :puppydoge

כעבור 20 דקות יוצא האנטריקוט, אישתו חותכת באמצע, רואה אדום ושולחת שוב למלצר.

זה הנוהל הקבוע כשהולכים איתם למסעדה.

פעם הבאה שהם יגררו אותי לפרונטו, אני מקווה לזכור לבקש קטשופ ורוטב אלף האיים :twisted:

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

כפי שכבר נאמר, מי שמחפש מסעדה איטלקית, רומנטית, ובמחיר שווה לכל נפש - "אמורה מיו" באבן גבירול.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אה, עלתה לי בראש אופציה מצויינת ורומנטית לבשרים אבל זה אומר איזה 30-40 דקות נהיגה (אמרת שלא בעיה).

יש מסעדת בשרים ארגנטינית בעין הוד בשם דוניה רוסה.

ממוקמת במיקום מעולה ורומנטי בלב הישוב הקסום, יערות אורן מסביב, לא יכול להיות הרבה יותר רומנטי מזה.

האוכל טוב מאוד ואם אני לא טועה, אחד מהמשתמשים כאן הוא הבעלים ככה שאולי אפשר לארגן איתו משהוא ואחד המלצרים הוא אחת מהדמויות הבולטות בתחום שיפורי ה VW בארץ ככה שאתה גם מפרנס משתמש פורום וגם נותן טיפ למישהוא שקרוב ללבך. :lol:

פורסם
מסעדת "כתית" מעולה! אולי טיפה תחרגו מהתקציב

אולי ?

טיפה ?

אלה אם הוא הוריד מחירים ב 50% בגלל המיתון אין צאנס אפילו להתקרב ל 300 שקל לזוג.

והאמת, אם הוא לא הוריד מחירים בלפחות 30% אני לא מוצא סיבה לחזור לשם בכלל בלי קשר לפותח השרשור.

כתית נופל אצלי בין הכיסאות אני נהנה יותר אצל שגב, חומרים משובחים עם בישול פשוט (יחסית למולקולרי של כתית) או במול ים שהוא (יורם) עומד ברמה משל עצמו.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

מסעדה שאני אישית מאוד אוהב נקראת "פרוסות".

אמנם לא הכי רומנטית (אלא אם יושבים למעלה ואז יש מין קטע כזה מבודד),

אבל האוכל מעולה, השירות מדהים (כחלק מהתפיסה של הבעלים), והמחיר שווה לכל נפש.

הא, כן, ואם אתם חולי נפש (כמוני), אז בתיאום מראש, ישנה חנייה תת קרקעית ממוגנת לרכבכם היקר :D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ואף אחד עדין לא העלה את איל פסטיו על אבן גבירול ?

דובר על איל פסטיו בהודעה 34, פשוט לא שמת לב ואני מסכים עם הכותב לחלוטין שאפשר לשפוך עליה אין ספור סופרלטיבים אבל רומנטית היא ממש לא!

פורסם

ממש לא רומנטי זה אולי, רק אולי, שמש בר"ג.

וגם אז אני אומר אולי, כי רומנטי זה מה שאתה עושה ממנו כזה.

אז נכון שאצל שמש, יהיה קשה לקלוע לטעם הרומנטי של הרוב המוחלט, אבל איל פסטיו עדין מסעדה מספיק קטנה כדי לבקש שולחן בקף (כולה יש אולי 4 שולחנות שהם במרכז) ולהרגיש סבבה לגמרי.

אני חושב שהיא נותנת תמורה מעולה למחיר ולפותח השרשור אבל שהוא יחליט :p

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...