Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יומהולדת 24 לחברה שלי וכל מה שמצאתי ב-YNET בתור מסעדה "רומנטית" זה רפאל/סיטרה/C2 ועוד כל מיני פלצנים שלוקחים 500+ לארוחת זוגית :?:evil:

מחפש מקום שקט, רומנטי, טעים ועם נזק לכיס של עד 300-250 ש"ח גג (מיתון, התקציב קצר :cry:).

מוכן לנסוע עד חצי שעה מתל אביב.

עד לתאריך נשאר יומיים.

רעיונות חילופיים יתקבלו בשמחה!

תודה 8)

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש מספר מסעדות נחמדות בנווה צדק שיכולות להכנס בכייף להגדרה "רומנטיות" ובתקציב של 300 ש"ח בהחלט.

(ננה,קימל עם קצת זליגה מהתקציב)

פורסם

לא הייתי בקימל שנים, כך שאין לי מושג איך האוכל היום (אז היה פיוז'ן מעניין עד פלצני) אבל המקום בהחלט רומנטי וגם הסביבה. אני מחזק את הבחירה בנווה צדק. אם אתם רוצים לתקוע ביחד איזה סטייק רומנטי אז הפורטר-האוס ב-NG שווה תקיעה והמקום נחמד.

גם הננה נאה.

אני אוהב גם את סוזנה (ליד סוזן דלל). לא רומנטי מבחינת אינטימיות אבל מקום נעים עם אוכל שונה, טעים ולא פלצני.

המקום הכי רומנטי לדעתי הוא יועזר בר-יין, אבל המחירים שהוא מרביץ...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא יודע אם זה עושה לך את זה, אבל המיתון מאפשר לאנשים (שפחות מושפעים ממנו) להנות ממסעדות יותר יוקרתיות שבתקופות רגילות המחירים בהן שערורייתים למדי.

אז נכון, מול-ים עדיין יקרנים (ולדעתי ללא שום הצדקה), אבל אם ברפאל בזמן השגשוג הכלכלי היה קשה למצוא מקום והיית יוצא עם חשבון של 250+ ש"ח לבנאדם, היום אפשר להגיע ללא הזמנה (או להזמין מקום כמה שעות מראש) ולצאת משם ב~300 ש"ח לזוג.

אפשרויות נוספות הן מסעדות על החוף או במרינה של הרצליה פיתוח.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אז נכון, מול-ים עדיין יקרנים (ולדעתי ללא שום הצדקה).

פשוט רמה בפני עצמה.

אני ממליץ על העסקית בצהריים.

Falou האוכל בקימל עדיין מעט פלצני אבל מאוד מאוד טעים.

מומלץ בחום.

אם האוכל שמר על הרמה והמחירים סביב 300 ש"ח לזוג, שווה!

פורסם

גם מליצה על קימל, אבל אני בספק אם 300 ש"ח יספיקו. :roll:

אם החברה אוהבת בשרים אני ממליצה על:

לוקאס ברסרי, פשוט וטעים ולא יקר בכלל! (סביב ה200-250 לזוג ראשונה, עקרית ואחרונה+שתיה)

סטפאן בראון, לרוב הוא לא מאכזב, קצת פלצני, אבל עדיין בתקציב.(סביב ה300-250 לזוג ראשונה, עקרית ואחרונה+שתיה).

מיט-בר, אפשרי להשאר שם בתקציב, טעים מאוד.

הדסון ברסרי גם מומלץ טעים ונשאר בתקציב.

קפה נואר, מקום חמוד, אוכל טעים, נשאר בתקציב- חובה לקחת את השניצל עגל.

אם החברה אוהבת פירות ים וכו, אני ממליצה על:

גוצ'ה, טעים, טרי וזול. (סביב ה200-250 לזוג ראשונה, עקרית ואחרונה+שתיה)

מנטה ריי מאוד מומלץ, אבל הוא כבר דוחף למעלה את התקציב.

אבל בשורה תחתונה!

או לוקאס ברסרי, או גוצ'ה.

סאמק, נהייתי רעבה :-(

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

תלוי באיזה סניף, תלוי באיזה שעות.

טוב, אני לא כזאת בררנית, מבחינתי כל עוד זה טעים (רצוי עשוי מדיום) זה רומנטי. :twisted:

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
גם מליצה על קימל, אבל אני בספק אם 300 ש"ח יספיקו. :roll:

אם החברה אוהבת בשרים אני ממליצה על:

לוקאס ברסרי, פשוט וטעים ולא יקר בכלל! (סביב ה200-250 לזוג ראשונה, עקרית ואחרונה+שתיה)

סטפאן בראון, לרוב הוא לא מאכזב, קצת פלצני, אבל עדיין בתקציב.(סביב ה300-250 לזוג ראשונה, עקרית ואחרונה+שתיה).

מיט-בר, אפשרי להשאר שם בתקציב, טעים מאוד.

הדסון ברסרי גם מומלץ טעים ונשאר בתקציב.

קפה נואר, מקום חמוד, אוכל טעים, נשאר בתקציב- חובה לקחת את השניצל עגל.

אם החברה אוהבת פירות ים וכו, אני ממליצה על:

גוצ'ה, טעים, טרי וזול. (סביב ה200-250 לזוג ראשונה, עקרית ואחרונה+שתיה)

מנטה ריי מאוד מומלץ, אבל הוא כבר דוחף למעלה את התקציב.

אבל בשורה תחתונה!

או לוקאס ברסרי, או גוצ'ה.

סאמק, נהייתי רעבה :-(

הנוער של היום...

ביקשו רומנטי. מה רומנטי בבראסרי (שמגיע לבעלים להדליק משואה ביום העצמאות), במיט-בר (סטייקים מעולים במחיר-מחיר) ובקפה נואר (שניצל עגל... ממממ....)? מקומות טובים, לתפארת מדינת ת"א, אבל רומנטי?

כאילו בסדר, אני נשוי 10 שנים ומה שאני מחפש בערב טוב עם זוגתי זה לתקוע משו טעים ושהילדה לא תהיה בבית כשנחזור, כדי שאפשר יהיה ביפ-ביפ-ביפ-ביייייייייייייייייפ וגם... לא חשוב, אבל שהנוער לא יעריך איזה נר טוב על השולחן וליחשושים במקום מוסיקה רועשת ואז לחזור הביתה "ולעשות אאבה"?!

הלכה התמימות.

פורסם

תודה על התגובות, מכיר חלק ניכר מהמקומות, רומנטיים הם לא (אכלתי בשתי גוצ'ות, אבן גבירול ודיזינגוף גם בצהריים וגם בערב).

דווקא התפריט של קימל, שלא יצא לי עדיין להיות בה, נראה ממש טוב אבל 300 לזוג זה לא :? (אלא אם לוותר על קינוח ביום הולדת מטעמי תקציב :loco: )

תוספת לדילמה: חברתי היקרה לא אוכלת פירות ים ,לא משתגעת על בשר (מקסימום המבורגר :roll: ) ולא נוגעת בסושי (אחרת הייתי מוותר על הרומטיקה ומתנפל על ה-moon :-D ).

בקיצור- נשאר רק אוכל איטלקי (ואני מוכן להצפין עד הרצליה אם זה יעזור).

אשמח לעוד הצעות, אחרת אני אצטרך להתחיל לשקול ברצינות לבשל ארוחה בעצמי (:shock:).

נ.ב. שמר- מה קשור רומנית?

פורסם
הבן אדם ביקש מסעדה רומנית. למה שלא יילך ל"מישו" ?

כי פתוח שם בין 12:00 ל-12:13 בימיים אי זוגיים?

• תוכן חדש...