Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלקים הם מלוח של GTI 205/ או איזה סיטרואן אין לי מושג

כמו שאתם רואים הצלחתי לדחוס הרבה דברים טובים שגם נראים נורמאלית לתוך הלוח , השאלה שלי כדי להעלים את התאורה המעצבנת צריך קלפים אך בהדפסה כאשר יש נורה מאחור זה לא נראה יפה אז האם יש דרך לעשות קלף שיהיה שקוף רק איפה שהמספר כי לקנות אין.

המד שדלק שהשתלתי לא מתאים האם יש עוד מדי דלק שיתאמו ל 205 (חוץ ממה שיש לרובנו) או האן ניתן לקנות מבחוץ מד אוניברסלי למשל?

השעון חום עובד מעולה.

המד סל"ד איך אפשר לחבר אותו ? יש לו אדום כחול ו2 צהובים אדום וכחול זה פלוס ומינוס אבל הצהובים לאן ניסיתי לחר בכוייל אך זה זז ממש טיפה , היה פה איפשהו פרויקט של חיבור כזה אך אני לא מצאתי אצלי את החיבורים הנ"ל כלומר יש צמה עבה ודקה אך היא נכנסת לתוך הדש ולא ניתן לשלוף אותה יש ההצעות?

תודה

123.JPG

פורסם

אתה צריך להשיג תרשים חשמלי של הרכב ,במוסכי פיג'ו יש ספרים לסוג רכב זה שהיה בזמו רכב מאוד נפוץ ופופולרי

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

מה שמעניין אותי זה המד דלק האם בשבילו צריך תרשים , לפי מה שמדדתי השעון המקורי מראה על 7 וולט (מהמד דלק עצמו) רבע מיכל (10- ליטר בערך), והשעון שהתקנתי מראה כמעט מלא , האם יש דברים כאלו אוניברסליים שאפשר להתאים אותם. כלומר התווך פעולה של השען שהתקנתי מאוד גדול .

פורסם

רעיון נחמד. בזמנו התחלתי לעבוד על השתלה כזאת אבל אף פעם לא היה לי כוח לסיים.

לגבי הרקע - לדעתי אין לי ברירה אלא ליצור רקע משל עצמך, להדפיס אותו בצורה איכותית ולהדביק על המתכת שבגב לוח השעונים. אני לא מכיר מישהו שמוכר רקעים חלופיים ל205 ובכל מקרה בניגוד לרכבים קצת יותר מודרניים בהם מדובר ב"קלף" שפשוט אפשר להחליף כאן זאת קצת יותר בעיה.

לגבי מד הדלק - אם תדע בדיוק מה טווח המתחים שאתה צריך להמיר אני בטוח שיהיה אפשר לבנות מעגל חשמלי פשוט שימיר את המתחים. אני מאמין שתותחי האלקטרוניקה של הפורום יוכלו לעזור לך בנושא אחרי שיהיו לך נתונים נוספים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לוח שעונים של 205 שבניתי מספר שאלות?

אין צורך בסימן שאלה בסוף המשפט הזה. זו לא שאלה.

לגבי הרקע - לדעתי אין לי ברירה אלא ליצור רקע משל עצמך, להדפיס אותו בצורה איכותית ולהדביק על המתכת שבגב לוח השעונים. אני לא מכיר מישהו שמוכר רקעים חלופיים ל205 ובכל מקרה בניגוד לרכבים קצת יותר מודרניים בהם מדובר ב"קלף"

יש ברשת אתרים שמוכרים מדבקה מודפסת להדבקה ללוח השעונים. (זכור לי שבעבר מצאתי אתר עם רקע בצבע לבן ל-205GTI).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...