Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי פורד פוקוס שנת 2004 מנוע 1600 אוטומת.

עכשיו ההגה ברכב הוא כבד קפיצי מאוד קשה לפחות לטעמי

נסעתי בכמה וכמה רכבים בחיים שלי שהאחרונים בינהם זה מאזדה 3 ופולו שלשניהן ההגה הרבה יותר קל משמעותית מההגה שלי.

השאלה שלי היא האם ניתן לעשות משהו בנידון? לכוון את המשאבה? או שאולי המשאבה נהרסה?

ולמי שבינכם יש פורד פוקוס יכול בבקשה להגיד לי אם גם ברכבו ההגה הוא קשה? כי אני לא בטוח שזה אמור להיות ככה ואולי זה נובע מתקלה כולשהיא ברכב שלי.

תודה לכולם ויום טוב!!!

פורסם

"התקלה" מאז שקנית את הרכב?

אם התשובה היא חיובית, נסה לנהוג בפוקוס דומה ולהשוות.

אני נהגתי בפוקוס דור ראשון, וההיגוי בהחלט לא קשה, די רך. הגה טוב.

אביחי

פורסם

כן ההגה ככה מאז שקניתי כבד כזה

לא נוח להכנס לעיקולים בכביש מהיר אני מרגיש כאילו אני בגלל ההגה הקשה חוסר ביטחון ברכב בכל מקרה ככה היה מאז ומתמיד

פורסם
כן ההגה ככה מאז שקניתי כבד כזה

לא נוח להכנס לעיקולים בכביש מהיר אני מרגיש כאילו אני בגלל ההגה הקשה חוסר ביטחון ברכב בכל מקרה ככה היה מאז ומתמיד

כנראה שיש לך הגה אלקטרו-הידראולי או חשמלי אשר במהירות גבוהה או עיקול ההגה מתקשה וזה תקין.

האם יש לך מערכת ייצוב או נגד החלקה ברכב חוץ מאשר ABS ?

איזה כייף לי :)

פורסם

ביחס למכוניות האחרות ההגה בפוקוס די קשה, אני מאוד מאוד אהבתי את זה (הוא גם מדויק ומהנה) אבל אני מניח שצריך להתרגל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תבדוק את הצמיגים ולחץ אוויר בצמיגים תקין,

אם עדיין לא נראה לך טוב, כנס לכל מוסך מורשה ותשמע את דעתם...

בהצלחה

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

וואלה תודה לכול העונים

לחץ בגלגלים תקין אני בודק כול שבוע כשאני מתדלק ולגבי לבדוק בפורד אחר זה בעיה :) כי אין לי מוכרים שיש להם רכב דומה בכל מקרה היה מישהו שאמר שככה זה בפורד וזה תשובה שמספקת אותי בידיעה שזה תקין ולא בעיה במשאבה

וחדר כושר זה רעיון טוב חחח :) תודה לכם חברה

ובכללי ניתן איך שהוא לשנות את רגישות של ההגה? אולי איזה מתג שאפשר לסובב על המשאבה ולשנות את הרגישות שלה? כי אני מעדיף הגה יותר עדין. יש אפשרות כזאתי?

פורסם

משאבה מיכאנית או חשמלית?

אם מיכאנית, אתה יכול לשים פולי יותר קטן, ולהקטין רצועת איבזרים בהתאם.

אביחי, שלא מבין מה טוב בהגה רך.

פורסם
וואלה תודה לכול העונים

לחץ בגלגלים תקין אני בודק כול שבוע כשאני מתדלק ולגבי לבדוק בפורד אחר זה בעיה :) כי אין לי מוכרים שיש להם רכב דומה בכל מקרה היה מישהו שאמר שככה זה בפורד וזה תשובה שמספקת אותי בידיעה שזה תקין ולא בעיה במשאבה

וחדר כושר זה רעיון טוב חחח :) תודה לכם חברה

ובכללי ניתן איך שהוא לשנות את רגישות של ההגה? אולי איזה מתג שאפשר לסובב על המשאבה ולשנות את הרגישות שלה? כי אני מעדיף הגה יותר עדין. יש אפשרות כזאתי?

במידה והגה הכוח אלקטרומכאני אזי ניתן לשנות את ההגבר על-ידי בחירת מפה אחרת מתוך 6 או 8 מפות המאוחסנות במחשב הרכב.

הדבר ניתן לביצוע בחברה במידה ויש מישהו שיודע לעשות זאת.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא יודע מה יש לי ברכב אני חושב שזה הידראולי ולא חשמלי להקטין פולי ורצועת איבוז עוזרת אתה אומר אז אני אבדוק את הנושא . יש מחיר לעיניין הזה בערך?

ולאביחי שלא מבין מה טוב בהגה עדין זה שאני מרגיש כאילו שנאי נוסע ברכב בלי הגה כוח במיוחד העובדה שאני נוהג עם יד אחת לא תורמת לי וההרגשה של ההגה הכבד הזה משגעת אותי

פורסם
ולאביחי שלא מבין מה טוב בהגה עדין זה שאני מרגיש כאילו שנאי נוסע ברכב בלי הגה כוח במיוחד העובדה שאני נוהג עם יד אחת לא תורמת לי וההרגשה של ההגה הכבד הזה משגעת אותי

1. ההיגוי בפוקוס הוא מהטובים במשפחתיות(אם לא הטוב שבהם).

2. לא נוסעים עם יד אחת על גלגל ההגה(אלא אם חלילה אתה נכה, אזי אני מתנצל מראש).

3. ההגה מתוגבר נכון, לא קל מידי ולא כבד מידי, כך שאין קטעים מתים כמו ברכבים רבים אחרים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אל תשנה שונה דבר במערכת ההיגוי !!

שאלתי אותך האם יש לך ברכב מערכת בקרת יציבות ?

לא אין לי כלום חוץ מ אחלה ברקסים שבעולם (ABS) אין שום פיצ'ר שמונעה החלקה או בקרת משיכה וכול אלה אין לי :)

• תוכן חדש...