Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי זוג רמקולים +טוויטרים מקוריים של SEAT IBIZA ואני מעוניין להתקין אותם מאחורה ברכב שבכותרת . הרכב הוא עם 3 דלתות ורציתי לשאול האם מישהו יודע איך מפרקים את הפלסטיק מאחורה, האם צריך דברים מיוחדים להתקנה ,אם יתאימו ואם לדעתכם שווה בכלל לשים אותם שם.

פורסם

אז למה 6.5 מאחורה ולמה עוד טוויטרים?

ולמה לא כבר 9*6 מאחורה.

יש לך תקציב למערכת או שסתם ככה מעוניין להוסיף עוד 2 רמקולים מאחורה ולחבר לHU?

:roll:

פורסם

אין סאב, רק הרדיו דיסק. סתם חשבתי להוסיף 2 רמקולים מכיוון שיש לי. עוד שאלה עדיף להתקין על המדף או בצדדים ?(איפה שהיו אמורות להיות דלתות?

פורסם

אהה

הבנתי יש לך 2 רמקולים סתם יושבים אז סתם בא לך שיהיו באוטו אולי יוסיף עוד עוצמה

OK שיקול שלך!

אני אישית לא אוהב סתם להתקין "מכל הבא ליד" .

:roll:

פורסם

נכון. זה לא שהם ברמה גרועה , הרי הרמקולים במכוניות החדשות הם לרוב ברמה סבירה. כרגע אני בודק את האפשרות של להתקין אותם, אם אגיע למסקנה שזה לא שווה אני ארד מהעניין.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...