Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור חיל בחיל הים, אני גאה שהמפקד של החיל שלי הנו גבר אמיתי ויודע לבלות, כמוני חשים עוד רבים.

העיתונות מגזימה בכל נושא ובמיוחד כאן, הוא לא חטא ולא היווה דוגמא שלילית אלא להפך הראה שמותר לחיות ולהנות.

כל המתנשאים שקוראים לו להתפטר-שילכו קיבינימט.

חיל הים כבוד!

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כל הזמן לשמש דוגמה? למה הוא בתפקיד 24 שעות? הוא חייב משהו למישהו?

כשישלמו לו 24 שעות ויקנו את הזמן היקר שלו, אז תהיה האפשרות להגיד לו לשמש דוגמה כל הזמן, עד אז בזמנו הפרטי הוא יעשה כל דבר שהוא חוקי ולאף אחד אין זכות להגיד לו משהו בנושא.

חוקית יש לו את כל הזכות שבעולם ללכת למועדון חשפנות ולאף אחד אין מה לעשות בעניין.

כן ! חייל הוא חייל גם כשהוא בחופשה והוא יהיה חייב לחזור לבסיס בכל רגע נתון שיגידו לו, אבל זה לא העניין.

בעניין הכסף משלמים להם טוב מאוד לכל האלופים האלו אז אל תעשה אותו כזה מסכן .

אתה צודק שחוקית יש לו את כל הזכות ללכת למועדון חשפנות, אבל יש דבר שנקרא מעשה לא ראוי ,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
טוב, מי מארגן מפגש פורום בבורסה?

יש מספר מועמדים

threeefifteeezee - "אני לא אחראי נהנהנהנה בננה"

ברווז - "עזוב אותי באמשך"

ועוד..:roll:

:-P

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שאלה לחברי הפורום,

מה הייתם אומרים אם במקומו של מפקד חיל הים היה מדובר ברב ראשי של אחת הערים הגדולות

ש-"נתפס" על אזרחי במועדון חשפנות חוקי לאחר שסיים את תפקידו לאותו יום??

לדעתי החגיגה התקשורתית והזלזול בזכות לפרטיות חמורות עשרות מונים מהמעשה של האלוף,

אך באותה נשימה אלוף צריך לדעת שאף בחייו הפרטיים הוא מהווה דמות ייצוגית ודוגמא אישית

במערכת היררכית, ולכן אני מניח שהתנצל בפני הרמטכ"ל.

לגבי הפמיניסטיות, הן לא נכחו באיזו מסיבת רווקות אי פעם?

No worries 8)

פורסם
לגבי הפמיניסטיות, הן לא נכחו באיזו מסיבת רווקות אי פעם?

הללללללוווו... לפני מה עושים מסיבת רווקות? :roll:

המממ!

!?Anybody home

מכיר פמיניסטית שהולכת לשמח כלה?

...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
שאלה לחברי הפורום,

מה הייתם אומרים אם במקומו של מפקד חיל הים היה מדובר ברב ראשי של אחת הערים הגדולות

ש-"נתפס" על אזרחי במועדון חשפנות חוקי לאחר שסיים את תפקידו לאותו יום??

ההקבלה לא טובה בבסיסה.

לרב יש איסור כתוב (לפי ההלכה) שאסור לו להתרועע במקומות כאלו. לא קשור לתפקיד שלו, אלא לצורת החיים שלו והמסר שעליו להעביר לאלו שחיים מסביבו.

למפקד זרוע אין את האחריות הזו בדיוק ואין לו את האיסור הכתוב הזה. הוא בן אדם כמו כולנו.

אם למשל ראש ממשלה היה נתפס ככה, כולנו היינו צוחקים אבל לא נראה לי שהיינו מבקשים שיפנה את מקומו.

פורסם
מצטער שאני מגיב רק עכשיו - המחשב קרס ולא היה לי זמן להגיב מהעבודה.

רוב התגובות שרציתי להתייחס אליהן זכו כבר למענה, ככה שלא ממש יש לי מה להוסיף מעבר למה שכבר נאמר.

יחד עם זאת, התגובה הבאה משכה את תשומת לבי באופן מיוחד:

תגיד, אתה אף פעם לא הלכת למועדון חשפנות? אבא שלך אף פעם לא ראה חשפנית?

החברים היקרים מהבסיס שלך - כולם ילדים תמימים וטובים שמעולם לא ראו זוג ציצים בלייב?

אז מה, גם אתה או החברים שלך מסתכלים על האבות שלכם או אחד על השני ועושים פרצופים?

כל מה שיש לי לומר על ההתנהגות שתיארת זה שאני מתבייש בכם. הצביעות שלכם מגעילה אותי וחבל לי שאנשים כמוכם משתייכים לאותה חברה שאני שייך אליה.

כוסומו, הבנאדם הוזמן למסיבה פרטית והגיע אליה על אזרחי! צאו לו מהווריד, הוא בנאדם בדיוק כמוני וכמוכם (בעצם, הוא לא כמוכם. אני מאמין שהמוסר שלו מונע ממנו מלהתערב בדברים שלא קשורים אליו, בניגוד אליכם)!

אני חוזר על השאלה שלי, אולי בכל זאת יש כאן מישהו שיוכל לספק לי תשובה

זה הכי קל להאשים את התקשורת שהיא צהובה, עקומה שמאלנית...

אבל כמו שאמרו כבר לא מעט פעמים - הוא עומד בראש אחת החיילות הגדולים בצה"ל - תפקיד אחד אחרי התפקיד שלו זה להיות רמטכ"ל - או סגן רמטכ"ל.

מעבר לזה שזו התנהגות לא מוסרית שלא ראויה למפקד בצבא שמהיום הראשון של כל חייל בבקו"ם מקבל את החינוך של לשמש דוגמא ומופת לפקודים שלו - הסביבה הקרובה שלו בחיל בכלל מדברת על לילות שהוא לא היה עונה להם לטלפונים!!!

את מי זה מעניין שהוא היה על אזרחי או על מדים!?!? מפקד חיל הים עולה על אזרחי אז הוא כבר לא מפקד חיל הים!? ואולי ראש הממשלה שלנו, כשהוא נמצא בבוקסר וגופיה מעביר את הסמכויות לממלא מקומו??

במדינה כמו שלנו, ברגע שקורה משהו, לא היית רוצה לדעת שמפקד חיל הים נמצא במועדון חשפנות!!

בטח ובטח שאתה אחד מפקודיו!

אז יאללה, תמשיכו עם המקהלה הקבועה והכ"כ נוחה ונעימה שלכם: "התקשורת, התקשורת...אווו....התקשורת..."

יכול מאוד להיות שאדון בוקי נאה, שחשף את הפרשה, הציל את הצבא שלנו ואת המדינה שלנו ממבוכה הרבה יותר גדולה שהייתה יכולה לקרות בעתיד.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
כן ! חייל הוא חייל גם כשהוא בחופשה והוא יהיה חייב לחזור לבסיס בכל רגע נתון שיגידו לו, אבל זה לא העניין.

בעניין הכסף משלמים להם טוב מאוד לכל האלופים האלו אז אל תעשה אותו כזה מסכן .

אתה צודק שחוקית יש לו את כל הזכות ללכת למועדון חשפנות, אבל יש דבר שנקרא מעשה לא ראוי ,

פה הבעיה שלך, שחייל הוא חייל בשעות העבודה שלו, מחוץ לשעות העבודה הוא אזרח כמו כל שאר העולם.

זה לא קשור כמה הוא מקבל לכל שעת עבודה שלו, הוא מועסק X שעות ביום, בשאר השעות החופשיות שלו הוא יעשה כל דבר חוקי שמתחשק לו והוא לא חייב דין וחשבון לאף אחד.

לא ראוי שאדם ילך למועדון חשפנות? להזכירך הוא לא דתי ואין עליו איסורי דת שלפיהם הוא חי, מדובר באדם חילוני.

אתה רוצה לא ראוי? תראה האח הגדול איך נותנים שם במה לאדם סוטה מין שבא לגעת בבחורות בשידור חי ובנוסף מטיף לכל העולם ואחותו ומחפש רק לעשות פרובוקציות, זה לא ראוי ולא חינוכי!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תגיד, אתה רציני? :shock:

אם אתה עוקב אחרי התגובות שלי, אתה בטח יודע שאינני נמנה עם אנשי הימין של הפורום. ובכלל, מה הפוליטיקה רלבנטית לפרשייה הזאת?

אתה טוען שההתנהגות שלו אינה מוסרית. מעבר לסיסמה הנבובה הזאת, אתה באמת מסוגל להסביר מה היה לא מוסרי בכך שהוא ביקר במועדון חשפנות על אזרחי, או שגם אתה רק מומחה בלדקלם את מה שהתקשורת מלעיטה אותך בו?

כיצד בעצם הביקור שלו במועדון הוא נתן דוגמה רעה לפקודיו?

מפקד חיל הים, לפני הכל, הוא אדם. כאדם, הוא לא עשה דבר שהוא אינו מוסרי או נוגד את החוק.

די להתחסדות ולצביעות! אפשר לחשוב שאם תחגוג מסיבת רווקים לאחד מחבריך לא תזמינו חשפנית (ואני גם בכלל לא בטוח שתתנגד לאיזה חירמון קטן מצידה).

יאללה, פתאום כולם נהיו יותר צדיקים מהאפיפיור.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
תגיד, אתה רציני? :shock:

אם אתה עוקב אחרי התגובות שלי, אתה בטח יודע שאינני נמנה עם אנשי הימין של הפורום. ובכלל, מה הפוליטיקה רלבנטית לפרשייה הזאת?

אתה טוען שההתנהגות שלו אינה מוסרית. מעבר לסיסמה הנבובה הזאת, אתה באמת מסוגל להסביר מה היה לא מוסרי בכך שהוא ביקר במועדון חשפנות על אזרחי, או שגם אתה רק מומחה בלדקלם את מה שהתקשורת מלעיטה אותך בו?

כיצד בעצם הביקור שלו במועדון הוא נתן דוגמה רעה לפקודיו?

מפקד חיל הים, לפני הכל, הוא אדם. כאדם, הוא לא עשה דבר שהוא אינו מוסרי או נוגד את החוק.

די להתחסדות ולצביעות! אפשר לחשוב שאם תחגוג מסיבת רווקים לאחד מחבריך לא תזמינו חשפנית (ואני גם בכלל לא בטוח שתתנגד לאיזה חירמון קטן מצידה).

יאללה, פתאום כולם נהיו יותר צדיקים מהאפיפיור.

אין שום מקום לפוליטקה כאן. מי שערבב פוליטיקה היה זה שקיטר על השמאלניות של התקשורת.

אני לא טוען שכול ביקור של כול אדם במועדון חשפנות הוא לא מוסרי. אני טוען שאיש צבא בדרגה ובתפקיד שלו נמצא שם בלילות- זה לא מוסרי! צבא שלוקח כ"כ קשה כול מה שקשור לבנות המין השני במסגרת שלו לא יכול לסבול דימוי כזה. ושוב! אני חוזר! הדיבור בסביבתו הקרובה של הפקודים שלו הוא שהוא לא היה עונה להם בטלפון בלילות!!!!! מה אתה צריך יותר מזה בשביל להבין שמדינה כמו שלנו, שחיה ממלחמה למלחמה זה לא ראוי שבלילות, אחד המפקדים הבכירים ביותר בצבא מבלה בשעות הקטנות של הלילה במועדוני חשפנות!! איך היית מרגיש אם מישהו קרוב אליך או אתה בעצמך היית משרת בקו החזית של חיל הים? לדעת שמי ששולח אותך למשימות שיכולות לגבות את חייך מבלה במועדון חשפנות עם איזו ז'קלין שנמרחת עליו והוא עם סיגר ביד אחת וכס וויסקי ביד השניה והוא צריך לתת הוראות ולהחליט החלטות ברגע שקורה משהו!! וברור שהוא לא עובר על החוק! זו לא השאלה בכלל! זה טיעון כ"כ צר וחסר כול טעם או עניין! זה עניין מוסרי ואתי כלפי התפקיד שלך! על אותו משקל יכול גם ראש הממשלה שלך לעשות את אותו הדבר בדיוק. זה גם בסדר בעיניך? ברגע שאתה לובש מדים בדרגות הללו לא כול דבר שנכון לאנשים אחרים הוא גם נכון לגביך. נכון הוא קודם כול אדם, אבל התפקיד שלו הוא לא מיועד לכול אדם ולכן יש דברים שהוא צריך למנוע מעצמו הן מהבחינה של מה שהוא משדר לפקודיו (מה היית חושב עליו אילו הבת שלך או אחותך הן פקידות בלשכה שלו) והן על ההשלכות שיש למעשה כזנ בתודעה הציבורית הלאומית והבינלאומית. וזה שבעיניך זה נראה כ"כ טיבעי ונורמלי לחגוג מסיבות במועדוני חשפנות עם בחורות מסכנות שמקבלות גרושים בשביל לחרמן אותך וזורקות לפח את הכבוד העצמי שלהן בשביל לרגש אותך זה לא אומר שכולם כך וכולם "מתחסדים" או "אפיפיורים". אני בן 26 ויש לי חברה כבר מעל 7 שנים וזה הולך להיות לנצח. אין ולא הייתה לי שום כוונה לבלות מימיי במועדון שכזה ובטח שלא לחגוג את מסיבת הרווקים שלי עם בחורה מסכנה שצריכה לרקוד לי ולנענע עלי את השדיים שלה רק בשביל שאני ירגיש "גבר גבר". מעניין מה היהקורה אילו הבת שלך הייתה אומרת לך שהיא רוצה להיות חשפנית.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.

כתבת באריכות, ולא אמרת דבר. בוא נעבור עכשיו נקודה נקודה ונתייחס לגבב השטויות שכתבת:

1. תקן אותי אם טעיתי, אבל הראשון שכתב שהתקשורת צהובה ושמאלנית היה אתה עצמך. אני בטוח לא הזכרתי משהו בכיוון הזה. אין לך על מי להלין שהפוליטיקה הסתננה בדרך לא ידועה לדיון הזה - אלא על עצמך.
  2. "הדיבור בסביבתו הקרובה של הפקודים שלו..." - אתה פקוד שלו? ניסית פעם לתפוס אותו באמצע הלילה? אתה מכיר פקוד שלו, או שכרגיל אתה ניזון מרס"ן שמועתי? ואם הוא לא זמין בלילות כי הוא ואישתו עסוקים בפעילות ספורטיבית מהנה, זה מאיר את חוסר המענה שלו לטלפון באור חיובי יותר? או אולי שלילי? מעבר לכך, אם לא ניתן להשיג אותו, יש לו סגן מתחתיו, יש אלופי מטה נוספים במקביל אליו ויש את הרמטכ"ל מעליו, שגם יכול לטפל בו במידת הצורך. אם הוא לא טיפל בו עד היום, כנראה שהוא בכל זאת עונה לטלפונים, גם אם באותו זמן זוג שדיים חייכני מקפץ מול פניו, או שהוא ואישתו עסוקים מאוד.
  3. במסגרת תפקידי הצבאי (וגם במילואים שאליהם אצא בסוף החודש הנוכחי) אני מדריך, ותחתיי יש חיילים שאני מפקד עליהם. אני יודע שלא תאמין, אבל הצ'ונגים יוצאים הביתה בימי שישי, בזמן שאני מתחפף לעיסוקיי כבר ביום חמישי בערב. אז מה, לפני שאני יוצא לבילוי, אני צריך לחשוב על הצ'ונגים המסכנים שנשארו בבסיס עוד לילה בזמן שאני נהנה? למה, אני אף פעם לא הייתי כמוהם?
    תבין, זה צבא. סביר להניח שככל שהדרגה שלך תהיה גבוהה יותר, כך גם תנאי השירות שלך, ובהתאם גם היציאות שלך, ישתפרו. אישית, לא חשתי ייסורי מצפון כשביליתי בזמן שהחיילים שלי נשארו בבסיס, ואני לא חושב שזה אפילו נכון להרגיש את ייסורי המצפון האלה. זה שלב טבעי בהתקדמות הפז"מ - ככה זה תמיד היה וככה זה גם יהיה.
  4. אם רה"מ, בזמנו החופשי וכשאינו בתפקיד, מעוניין בלפ דאנס, אני הראשון שיפרגן לו (כן, אפילו אם זה ביבי). אני מעדיף שהוא יקבל החלטות מהותיות כשהוא רגוע ושקול מאשר שיעשה זאת בזמן שהוא לחוץ וטרוד.
  5. אתה כנראה לא מודע לזה, אבל עובדתית גברים לא מעטים, גם כאלה הנמצאים בתפקידי מפתח ובעמדות כוח, צורכים פורנו בצורה כזו או אחרת - מי במועדון חשפנות, מי במועדוני סאדו-מאזו למיניהם ומי באמצעות פיפ-שואו, סרטים או אפילו כמבקרים במוזיאוני סקס שונים. בינתיים, אני לא רואה מגפת הטרדות מיניות בקרב אותם פונקציונרים, ואם לומר את האמת, זה גם ממש לא היה משנה לי אם זוגתי, אחותי או הבת שלי היתה פקידה של כזה פונקציונר. למעשה, הייתי יותר מוטרד אם הוא לא היה מוצא את הסיפוקים שלו במקומות אחרים, כי אז קיים סיכון ממשי שהוא היה מחפש אותם אצל הפקידה שלו.
  6. אין למעשה הזה שום השלכה על התודעה הציבורית - לא בארץ ובטח שלא בחו"ל (את מי מעניין מפקד חיל הים של פאקינג מדינה שהיא בקושי נקודה על הגלובוס?). אתה יודע מה, למה אנחנו הולכים רחוק? קלינטון העסיק מתמחה שלכלכה מעט את הברכיים (וגם את השמלה שקנתה ב-GAP). אז מה - בגלל זה הציבור האמריקאי פחות אוהד אותו? בגלל זה שועי עולם סירבו להיפגש עמו? לא! אלו הם חייו הפרטיים, ואם הוא בגד באשתו עם מתמחה שמצצה לו, זה עסק אישי שלו שאינו קשור כהוא זה לניהול ענייניה השוטפים של המעצמה הגדולה בעולם.
  7. לצערי, אינך מבחין בין מועדוני חשפנות המתנהלים באופן חוקי שהבנות מופיעות בהם מרצונן החופשי ובשכר ותנאים הולמים, לעומת מועדונים לא חוקיים המתנהלים במחתרת באופן לא חוקי ואשר סוחרים בנשים ומתייחסים אליהן כמו מכונות. מפקד חיל הים, לצערך, הלך למועדון מהסוג הראשון.
  8. שיהיה לך בהצלחה עם חברתך ואני באמת מאחל לכם שתזכו להקים בית בישראל. כתעשה מסיבת רווקים, אני בכל זאת מציע לך להזמין חשפנית. הבידור שבדבר בהחלט אינו מוטל בספק, ומי יודע, אולי תגלה עולמות שאפילו לא ידעת על קיומם :wink:
  9. הייתי עונה לך מה היה קורה לו הבת שלי הייתה רוצה להיות חשפנית, אולם אני אינני אבא ואף טרם נישאתי לזוגתי. תשובות היפותטיות אפשר לתת בשליפה מהשרוול גם מבלי להתחייב שזה אכן מה שיקרה בבוא היום במציאות, אולם כדי לשמור על הוגנות ולמען היושר הפנימי שלי, אני פשוט אענה לך בתשובה "לא יודע ואין לי מושג". דיה צרה בשעתה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הדיבור בסביבתו הקרובה של הפקודים שלו הוא שהוא לא היה עונה להם בטלפון בלילות!!!!! מה אתה צריך יותר מזה בשביל להבין שמדינה כמו שלנו, שחיה ממלחמה למלחמה זה לא ראוי שבלילות, אחד המפקדים הבכירים ביותר בצבא מבלה בשעות הקטנות של הלילה במועדוני חשפנות!!

תגיד, אם "הדיבור" הזה כל כך צלול וברור, אז איך זה שבמשך כל השנים אף אחד ממפקדיו של ציני לא עלה על הבעיה הזה? איך זה שלמרות הבעיה הקרדינלית בתפקודו - האיש קודם לדרגת אלוף?

לי ישנה תשובה אחת - כנראה שכל הסיפורים האלה מצוצים מהאצבע.

אתה כנראה לא מודע לזה, אבל עובדתית גברים לא מעטים, גם כאלה הנמצאים בתפקידי מפתח ובעמדות כוח, צורכים פורנו בצורה כזו או אחרת - מי במועדון חשפנות, מי במועדוני סאדו-מאזו למיניהם ומי באמצעות פיפ-שואו, סרטים או אפילו כמבקרים במוזיאוני סקס שונים. בינתיים, אני לא רואה מגפת הטרדות מיניות בקרב אותם פונקציונרים, ואם לומר את האמת, זה גם ממש לא היה משנה לי אם זוגתי, אחותי או הבת שלי היתה פקידה של כזה פונקציונר. למעשה, הייתי יותר מוטרד אם הוא לא היה מוצא את הסיפוקים שלו במקומות אחרים, כי אז קיים סיכון ממשי שהוא היה מחפש אותם אצל הפקידה שלו.

אלעד, אני אחזק את הטיעון שלך, שאלתי את זוגתי (שתחיה) איך היא הייתה מגיבה אם הבוס שלה היה עושה דברים כאלה, היא הסתכלה עלי במבט עקום ושאלה "למה זה בכלל צריך להפריע לי?"

לשיטתה מדובר בפמיניסטיות משועממות שאין להן על מה לעשות רעש אז הן תפסו איזה קייס והן לא נותנות לו לרדת מהכותרות - זה הכל.

• תוכן חדש...