Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גועל נפש של התנהגות..

בן אדם יכול לעשות כל מה שהוא רוצה בזמנו הפנוי, כל עוד שזה לא פוגע ובמגבלות החוק כמובן.

נמאס כבר מזה שבישראל, נכנסים לכל בן אדם לנשמה ,גם בידיעה שזה יכול להרוס לו את החיים.

וכל זה עוד למרות שהוא לא עשה מעשה פשע.

אם זה פושעים אז שימררו להם את החיים

שילכו להיטפל לכל הפושעים שיושבים בירושלים. :(

נמאס כבר מהפנימיסטיות האלה , מספיק לראות את התמונות שבשביל להבין שלא נגעו בהן 200 שנה..

בגלל זה הן ככה ממורמרות על גברים.

2001 Opel Astra 1.6

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לו מייל שבו ניתן לפנות אליו? הייתי רוצה לכתוב לו מכתב תמיכה.

בים הסכינים בגב שתקעו לו, תגובה אחת חיובית בטח יכולה לעשות פלאים לבן אדם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כעובד במשרה ציבורית בתפקיד בכיר חלות עליו הגבלות נוספות מעבר לנושא החוקי ואחת מהן היא התנהגות הולמת.

איך היית מגיב אם פרס למשל היה הולך להשתכר בבית זונות בתאילנד?

כל מילה בסלע.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

שיסתגר בבית , שלא יצא לשום מקום הוא הרי עובד ציבור לא ??

תרדו לבנאדם מהוריד, וטפלו בנבחרי הציבור אשר באמת עוברים על החוק.

מספיק עם הצדקנות הזו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
יש לו מייל שבו ניתן לפנות אליו? הייתי רוצה לכתוב לו מכתב תמיכה.

בים הסכינים בגב שתקעו לו, תגובה אחת חיובית בטח יכולה לעשות פלאים לבן אדם.

תזמין אותו ללאפ דאנס על חשבונך, THAT WILL DO IT..:wink:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

התקשורת בארץ היא פשוט שערורייתית, צהובה ועקומה (שמאלה למי שלא שם לב עדיין).

נטפלים לקצין שנתן את מיטב שנותיו בשביל המדינה רק בגלל שהוא הולך למועדון חשפנות שעד כמה שידוע לי, נמצא במסגרת החוק.

נשבר כבר מהיפי נפש ומזנות הכותרות, הגיע הזמן שהתקשורות תיתן דין וחשבון בפני מישהו.

פורסם
כעובד במשרה ציבורית בתפקיד בכיר חלות עליו הגבלות נוספות מעבר לנושא החוקי ואחת מהן היא התנהגות הולמת.

איך היית מגיב אם פרס למשל היה הולך להשתכר בבית זונות בתאילנד?

אני מבטיח לך ש-90% מחברי הפורום, ובערך 99.9% מאוכלוסיית העולם לא תזהה את מפקד חיל הים אם תראה אותו במקום ציבורי על אזרחי.

את פרס יזהו,כי הוא דמות מוכרת בכל העולם.

לא מבין בכלל על מה ההשוואה.

ובלי שום קשר לזה, זה שהוא קצין, ואפילו קצין בכיר לא אומר שהוא לא יכול לעשות בזמן הפנוי שלו מה שהוא רוצה.

היית אומר למנכ"ל חברה גדולה בארץ שזה לא מן הראוי שבזמנו הפנוי הוא יילך למועדון חשפנות ?

ומה ההבדל ממפקד חיל הים ?

פוליטיקאי זה מישהו שהוא נבחר הציבור ואמור לייצג אותו, כביכול, 24 שעות ביממה.

מפקד חיל הים זה מישהו שהיה טוב במה שהוא עשה, התקדם בסולם הדרגות והתפקידים והגיע לאן שהגיע.

בזמנו החופשי הוא יכול ומותר לו לעשות מה שבא לו, ושכל המתייפייפים יפסיקו לחפש על מה להציק.

לא סתם מישהו חכם אמר שאם לערבים היה טיפה שכל הם היו עושים איתנו שלום, אחרי 50 שנה של שלום איתם ומריבות עם עצמנו היינו נותנים להם את המדינה מרצון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כיוצא ספינות חיל הים באילת, מוכר לי המקום הנ"ל 8).

מה קשור חיל הים באילת?

המועדון נמצא בת"א :roll:

לגבי האירוע עצמו, מדובר על מועדון שעובד בצורה חוקית והמופיעות בו עושות זאת מבחירה ולא כתוצאה מסחר בנשים. אז איפה הבעיה פה?

מה גם שלפי קוד הלבוש של בנות ה16-30 היום (ובאמת שאני לא מתלונן על זה) ההבדל בין מועדון רגיל למועדון חשפניות הוא שבמועדון חשפניות הבחורות מקבלות תשלום על זה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

היית אומר למנכ"ל חברה גדולה בארץ שזה לא מן הראוי שבזמנו הפנוי הוא יילך למועדון חשפנות ?

.

לידיעתך, לא מעט חברות מחתימות בכירים על קוד אתי וכללי התנהגות הרבה יותר נוקשים.

זכותו לעשות מה שהוא רוצה אבל כאישיות ציבורית בכירה (ומפקד חיל הוא דמות ייצוגית. לא מדובר במג"ד או אפילו מח"ט) יש לו עוד דברים להתחשב בהם. גם מנכ"ל משרד הדתות התקדם והגיע למה שהגיע אז זה בסדר אם הוא ילך למועדון חשפנות?

אישית אני לא רואה שום בעייה עם זה שהלך אבל אם הצבא החליט שקציניו הבכירים לא יכולים לחגוג במועדוני חשפנות מחובתו לכבד את זה.

מעניין שכולכם קופצים על זה ואף אחד לא בא בטענות שחמישה שחקני כדורסל מועמדים לדין משמעתי בגלל שבילו במועדון שבו הותקף אחד מהם למרות שהם טוענים שבכלל לא היו במקום בזמן התקיפה וכולם מסכימים שהם לא היו מעורבים בה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם הוא היה הולך למועדון של בני מינו הם היו כועסים למה פרסמו והרסו את צניעותו והוציאו אותו מהארון בכח - זו התקשורת בארץ, צביעות במסווה של אתיקה.

ראינו אותם בפרשת הפדופילים איך בחירוף נפש הם לא מפרסמים אף שם, למרות שגם אם לא בוצעה שום עבירה, עדיין כהורה לילדים מגיעה לי זכות להתגונן מפני אותם ברנשים.

במקרה של היום, הם רצו לפרסם, למרות שלא בוצעה שום עבירה - כמעט בכל סרט הוליוודי יש סצנה בה הגיבור יושב בבאר חשפניות.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

תראו את ה***** הפמניסטיות!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3680933,00.html

"המקומות האלו עושים שימוש ציני בגוף האשה"

גם סגנית ראש העיר חיפה, תת-אלוף (מיל') חדווה אלמוג, חושבת שהאלוף מרום צריך להתפטר. "מעצבן אותי מאוד מה שקרה. זו התנהגות לא הולמת בלשון המעטה. לא ראוי שהיום בבוקר הפקידות שנכנסות למשרדו יידעו איפה היה אתמול בלילה ומה עשה. זה נורא בעיני."

וזה שהוא תיקתק את אישתו אתמול בלילה לא יגעיל את הפקידה התמימה?

כבר הרבה זמן לא קראתי משהו כל כך מרתיח. אם זה היה בית בושת עוד היה לנו על מה לדבר אבל מועדון חשפניות, על אזרחי בזמנו הפנוי, באירוע פרטי?

חזרה לעידן האבן. ועוד לנסות ולקשר את זה להטרדה מינית, נו באמת!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תהרגו אותי כולכם, אבל אני חושב שמפקד בדרגת אלוף, שאמור להיות גם דמות ערכית - חינוכית, לא צריך לבלות במקומות פסולים מבחינה מוסרית.

מקום שמחפיץ נשים , הוא בעיני כזה.

עם זאת, אין כאן מקום לצעדי ענישה, מאחר ולאדם בדרגתו אמור להיות סוג של "מצפן אתי" שימנע ממנו ללכת לשם . כפי שנראה מהכתבה הוא אכן מבין את הטעות שעשה.

ולא, אין קשר להאם הוא במדים או לא. אם זה פסול - שלא ילך. אם זה מותר - יכול ללכת על א' מגולח"ץ.

פורסם

מחפיץ נשים?

מישהו מחזיק אותן שם בכוח או על משכורת רעב?

בחברה שבה המינים באמת שווים וכל מין בטוח במעמדו ולא כל הזמן מחפש איפה דפקו אותו, מועדון חשפנות לא אמור "להחפיץ נשים". למה גם אם תפתח כל עשר מטר מועדון חשפנים אף אחד לא יגיד שזה מחפיץ גברים?

נשים שרוצות שיוויון צריכות קודם כל להאמין בו בעצמן ולא לחפש איפה כולם לא בסדר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
תהרגו אותי כולכם, אבל אני חושב שמפקד בדרגת אלוף, שאמור להיות גם דמות ערכית - חינוכית, לא צריך לבלות במקומות פסולים מבחינה מוסרית.

מקום שמחפיץ נשים , הוא בעיני כזה.

עם זאת, אין כאן מקום לצעדי ענישה, מאחר ולאדם בדרגתו אמור להיות סוג של "מצפן אתי" שימנע ממנו ללכת לשם . כפי שנראה מהכתבה הוא אכן מבין את הטעות שעשה.

עם כל הכבוד, אני לא חושב שלא אתה ולא אני יכולם לעמוד מהי מידת המוסריות המתאימה ומהו הקוד האתי המתאים.

אם מועדוני חשפנות היו דבר שהוא בגדר פסול אז הם היו צריכים להיות מחוץ לחוק.

ומכיוון שהחוק מתיר זאת, אז גם צ'ייני שהוא אלוף בדרגתו יכול לבלות ב"בורסה" ביחד עם עוד 100 חיילים מגולני,גבעתי,צנחנים,תותחנים שריון או כל חייל אחר.

מחר תבוא סתומה אחרת ותחליט שעישון הוא דבר לא מוסרי,לא ערכי ולא חינוכי- מה יקרה אז? כל המורים במערכת החינוך שמעשנים ילכו הבייתה?.

נו באמת, לפטר קצין מקצועי ומוערך בגלל שבילה ערב במועדון חשפנות, זה שיא המציצנות.

בשעה שיש פה במדינה חברי כנסת ואף שרים שהורשעו בעבירות מין ,הקצונה הבכירה בצה"ל יכולה לסיים פגישות בקריה ולקפוץ ל"בורסה" לשוטים של גריי-גוס .

under construction..

• תוכן חדש...